Skateboarding: Nieuwe adidas 3ST collectie 1082

Adidas is bezig met het verder ontwikkelen van zijn skateboard lijn. Zo heeft het nu twee nieuwe nieuwe modellen ontworpen. De adidas 3ST schoenen zijn volledig ontwikkeld om optimaal te kunnen skateboarden.

Voor de nieuwe collectie zijn er twee nieuwe modellen ontworpen, de 3ST.001 en de 3ST.002. Van de 3ST.002 komt ook direct een Primeknit variant. Skateboard veteraan Scottt Johnston is verantwoordelijk geweest voor de designs van de nieuwe schoenen.

adidas 3ST.001

In een interview met Sneakernews geeft Scott Johnston aan dat functionaliteit op één stond bij het ontwerpen van de nieuwe schoenen. Een goede platte zool en suède bovenkant zijn twee eigenschappen die de nieuwe schoen moest krijgen. Op snel slijtbaren delen zoals de neus, is er gebruik gemaakt van adiTUFF. adiTUFF is een soort rubber dat de schoen vormt en slijtage tegengaat, zodat de schoen lang mee gaat. De insteek was om een moderne skateschoen te maken die er niet als een ruimteschip uitziet.

adidas 3ST.002

De 3ST.002 heeft toch wel een modern uiterlijk gekregen, namelijk zonder veters. Deze sneaker heeft als materiaal suède en een platte gumsole, terwijl de Primeknit versie een stuk moderner is. Primeknit is de gebreide stof die door adidas ontwikkeld is

De release van deze collectie is op 5 april. Check hier onder de gehele collectie.


adidas 3ST.001

Releasedatum: 5 april 2018
Prijs: €100,-
Colorway: Grey One/Core Black/Ftwr White
Stylecode: CQ1084
Storelist: Klik hier >>


adidas 3ST.002 ‘Blue’

Releasedatum: 5 april 2018
Prijs: €110,-
Colorway: Collegiate Navy/Ftwr White/Gum 4
Stylecode: CQ1204
Storelist: Klik hier >>


adidas 3ST.002 ‘Clear Brown’

Releasedatum: 5 april 2018
Prijs: €110,-
Colorway: Clear Brown/Ftwr White/Gum 4
Stylecode: CQ1205
Storelist: Klik hier >>


adidas 3ST.002 Primeknit ‘White’

Releasedatum: 5 april 2018
Prijs: €160,-
Colorway:  Ftwr White/Grey One/Core Black
Stylecode: CG5613
Storelist: Klik hier >>


adidas 3ST.002 Primeknit ‘Black’

Releasedatum: 5 april 2018
Prijs: €160,-
Colorway: Core Black/Carbon/Ftwr White
Stylecode: CG5612
Storelist: Klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.