J.W Anderson x Converse ‘New_Classics’ collectie 654

Britse ontwerper J.W. Anderson’s laatste twee samenwerkingen met Converse waren een schitterend succes en het lijkt erop dat de twee merken opnieuw de krachten zullen bundelen. Dit doen ze met een nieuwe collectie genaamd ‘New_Classics’.

We hebben al eerder een samenwerking gezien tussen deze twee merken: Simply_Complex. Deze keer richt de driedelige collectie zich op het Chuck 70 XX Hi-silhouet en de Chuck 70 U-Throat (tot aan de knie). Elke sneaker wordt geleverd in een zwarte en een “Turtle Green” colorway. Met een sportief bovenwerk van mesh, open katoenen tricot en leren details rond de veters. De rubberen foxtape rond de middenzool heeft een zwarte en cremekleurige print, geïnspireerd op de door textiel ingepakte tussenzool van een traditionele balletschoen. Dat is dan ook de inspiratie achter deze collectie.

JW Anderson, zei hierover: “Er was een vintage ballerinaschoen die mij inspireerde…Eigenlijk was het meer een sportslipper in mesh. Ik vond de functionaliteit en de lichtheid van die schoen leuk en we besloten enkele details over te nemen om het pictogram opnieuw te interpreteren. ” Om een ​​luxe, designer touch toe te voegen, is elke schoen voorzien van een JT Anderson-sockliner. En elke schoen is bekleed met eersteklas leer en ze komen in een speciale JW Anderson-stofzak en premiumverpakking.


Chuck 70 x JWA

Prijs: €120,00
Colorway: Turtle Green/Black/Black
Stylecode: 160801C
Shoplink: klik hier >>

 


Chuck 70 x JWA

Prijs: €120,00
Colorway: Black/Egret/Black
Stylecode: 160800C
Shoplink: klik hier >>


Chuck 70 x JWA

Prijs: €160,00
Colorway: Black/Black/Egret
Stylecode: 160794C
Shoplink: klik hier >>


Images by: Converse / Highsnobiety 
Previous ArticleNext Article

Nike Blazers nieuwste ‘Patchwork Pack’ 7

Het afgelopen jaar is de Nike Blazer al verschillende keren een belangrijk onderwerp geweest in de sneaker scene. Deze klassieker is dit jaar dan ook in vele nieuwe colorways gereleased. Dit keer heeft de gigant Nike zowel de Blazer Mid als de Low in een nieuw jasje geheven. Dit pakt uit in de vorm van het Nike Blazer Patchwork Pack.

De details

Het Patchwork Pack zal in twee verschillende colorways gaan verschijnen. The Low krijgt een “Black/Multi Color” colorway, terwijl The Mid een “White/Multi Color” colorway krijgt. Beide sneakers maken gebruik van dezelfde pattern stijl en zijn compleet bedekt met gekleurde logo’s van Nike die op de sneaker zijn genaaid. Op de tong hebben ze een oud Nike logo geplaatst en op de achterkant staat Nike in letters uitgeschreven. Het materiaal dat de gigant heeft toegepast op de upper is een zacht robuuste stof en de mudguard is van leer. Ten slot hebben ze de outsole van rubber gemaakt.

Het is nog niet precies bekend wanneer deze twee beauty’s op de markt gaan verschijnen. Naar verwachting gaat het dit jaar nog wel gebeuren. De Nike Blazer Mid krijgt een kostprijs van €110,- en de Low zal zo’n €90,- gaan kosten. Kan jij ook niet wachten tot de drop van deze twee unieke sneakers, houd onze releasekalender dan goed in de gaten voor meer informatie.Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date
Nike Blazer Low Patchwork CI9888-001 Release Date

Release Reminder: Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ 71

Oorspronkelijk is de Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ exclusief in Azie uitgebracht in 1996. Nu, 23 jaar na dato dropt Nike deze Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ opnieuw sinds het oorspronkelijke debuut. Wij konden niet wachten tot aanstaande woensdag 22 mei 2019 en hebben alvast een kleine reportage gemaakt van dit retro paartje.

De details

De Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ komt in een premium-stijl met een bovenwerk van wit leer en een ‘Elemental Gold/Dark Hazel’ slangenhuid die de Swoosh- en hiellip bedekt. Het ontwerp is verder afgewerkt met een retro label van het merk “Nike Air” in zwart en wit op de tong. Met zijn klassiek nette afwerking, zal deze eens exclusieve beauty zeker zijn weg vinden in je reguliere sneakerrotatie.

Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’

How to cop

De Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’ dropt op woensdag 22 mei bij geselecteerde Nike retailers zoals Size?, Baskéts, 43einhalb en op nike.com voor €130,-. Voor een volledige Store overzicht raadpleeg je onze Releasekalender door op de onderstaande button te klikken.

Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Nike Air Force 1 Low Premium QS ‘Ivory Snake’
Images: Sneakerjagers | Photographer: Nikki van Toorn

Nike HyperAdapt BB nieuwste colorway 21

Nike komt met een nieuwe colorway voor de HyperAdapt BB. Dit keer komt de sneaker die zichzelf strikt in een MAG colorway. De MAG is een sneaker die door Nike werd uitgebracht voor de film “Back To The Future II”.

Eerder bracht Nike een zwarte colorway uit van dit model. Niet veel later kwam er ook een donkergrijze colorway uit. A’ja Wilson, basketballer in de WNBA’s, plaatse op haar Instagram account een foto van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB. Zoals je wel kan zien heeft Nike zich door de MAG laten inspireren voor deze nieuwe colorway. De sneaker beschikt over een grijze upper en blauwe spetters op de zool en hak. Rode, gele, groene en blauwe stippen staan achterop de hak net als bij de MAG. Ook op de tong beschikt de sneaker over stippen in dezelfde kleuren.

Op woensdag 29 mei komt de nieuwe colorway uit in Amerika. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van $350. Of de nieuwe colorway uitkomt via nike.nl in Europa is helaas nog niet bekend. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB.


HyperAdapt BB
HyperAdapt BB
HyperAdapt BB