Coming soon! Nike Air Max 1 ‘Watermelon’ ? 3423

We kunnen Air Max Month 2018 niet beter afsluiter dan met het nieuws dat er behoorlijke dikke colorways van de Air Max 1 aan zitten te komen. Nike komt namelijk met de Air Max 1 ‘Watermelon’ ? op de proppen, en deze beuker zou gepland staan voor 1 april. Natuurlijk gaan er direct belletjes rinkelen zodra 1 april ergens bij genoemd wordt. Zou het een 1 april grap zijn? Echter is niks minder waar, zij het niet dat deze Nike Air Max 1 ‘Watermelon’ eerst in een BG (BIG Grade School / t/m maat 39) verkrijgbaar zal zijn. De release voor MEN’S staat gepland op 3 mei 2018 om 09:00 uur!

Het verschil tussen de Nike Air Max 1 ‘Watermelon’ BG en de MEN’S versie zit vooral in de outzool, air bubble en de eye laces. Deze zijn bij de BG editie zwart van kleur en bij de MEN’S versie groen. Qua materialen zijn ze identiek, echter verschilt de prijs wel duidelijk. De BG versie, die tot en met  maat 39 gaat, zal een prijskaartje hebben van €100,- terwijl de prijs van de MEN’S versie €140,- zal bedragen.

Desalniettemin is dit een paartje die het hart van menig Air Max 1 liefhebbers sneller doet kloppen. Ga jij ze dit voorjaar rocken? Vergeet ze niet te delen met ons! #Sneakerjagers


NIKE AIR MAX 1 ‘WATERMELON’

Release: 3 mei 2018 om 09:00 uur
Prijs: €140,-
Color: Summit White / Sunset Pulse – Kinetic Green
Stylecode: AH8145-106
Storelist: Klik hier >>

Nike Air Max 1 'Watermelon'

Nike Air Max 1 'Watermelon'
Images by @whatwalkerwears


NIKE AIR MAX 1 ‘WATERMELON’ BG

Release: 1 april 2018 om 09:00 uur
Prijs: €100,-
Color: Summit White / Sunset Pulse – Kinetic Green
Stylecode: 807602-105
Storelist: Klik hier >>

Nike Air Max 1 'Watermelon'

Nike Air Max 1 'Watermelon'

Nike Air Max 1 'Watermelon'

Previous ArticleNext Article

1 Comment

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.