De releasedatum van het Pharrell x adidas NMD Hu ”Afro pack” is bekend! 712

Pharrell Williams en adidas Originals hebben een nieuwe adidas NMA Hu Collectie ontworpen. Het pack heeft een Afrika-geïnspireerd thema. De Pharrell x adidas Afro Hu NMA zou eigenlijk in de herfst gereleased worden maar dit is verplaats naar de zomer.

De sneakers komen in drie vrolijke levendige colorways blauw, rood, geel en oranje. De tinten zijn met een knipoog naar de Afrikaanse cultuur en mode. Elke silhouet is gestreept en bevat een safari geïnspireerd patroon. Op het bovenwerk zien we gecodeerde woorden in het wit en zwart. Elke schoen wordt geleverd met een eigen boodschap, bij de Oranje/Blauwe sneaker staat “Milele Mbele” wat betekend ”voor eeuwig” in het Swahili. De Rood/Blauwe sneaker heeft  “het moederland”, op het bovenwerk en de Geel/Zwart sneaker heeft “het Versterken en Inspireren” op de sneakers staan. De veters die bij deze sneakers komen zijn paars, zwart en blauw en zorgen voor een complete kleurrijke look.

De sneakers zullen 8 augustus gereleased worden! Houd dus onze releasekalender goed in de gaten! Kan je niet wachten en wil je bij onze huidige collectie kijken? Klik dan hier.


Pharrell x adidas Originals’ Afro Hu NMD Pack

Releasedatum: 8 augustus, 2018
Colorway: core black/red
Stylecode: BB9527


Pharrell x adidas Originals’ Afro Hu NMD Pack

Releasedatum: 8 augustus, 2018
Colorway: hi-res aqua
Stylecode: BB9528


Pharrell x adidas Originals’ Afro Hu NMD Pack

Releasedatum: 8 augustus, 2018
Colorway: light pink/ bright blue
Stylecode: BB9531

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 10

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 30

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 13

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.