Nike Air Max 90 EZ in 5 colorways 1005

Eerder deze maand onthulde Nike dat er plannen waren om meer grafische touch te geven aan het Air Max 90 Premium model. Uit dit idee is een heel nieuw pack ontstaan. Nike released nu het nieuwe Air Max 90 model in meerdere colorways, genaamd Air Max 90 EZ. Nike gebruikte het Air Presto model om wat inspiratie op te doen voor het nieuwe model. Dit zie je op de Air Max 90 EZ goed terug aan de vorm van de sneaker, en de manier waarop de veters zijn bevestigd. Het is niet precies het zelfde uiteraard, maar de overeenkomsten zijn duidelijk te zien. Nike ontwierp een model dat opvallend en kunstzinnig is, en geschikt is voor de warmere maanden. Er is een combinatie gebruikt tussen de materialen mesh en sleeve, zodat de sneaker zowel functioneel als modieus is.

Het pack komt in 5 colorways. Twee daarvan zijn clean en simpel gehouden, deze sneakers zijn zwart met een witte zool, en het andere silhouet is helemaal wit. Bij de andere 3 colorways is er gebruik gemaakt van een grijze kleur, waarbij één sneaker rode details heeft, een andere blauwe details, en het laatste ontwerp groene details heeft. Bekijk het gehele pack hier onder. Een aantal sneakers uit dit pack zijn al verkrijgbaar, scroll verder voor de shoplinks. Houd onze releasekalender goed in de gaten om de andere sneakers uit dit pack niet te missen!


Nike Air Max 90 EZ

Prijs: €114,-
Colorway: Black/Black/White
Stylecode: AO1745-001
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 90 EZ

Prijs: €144,95
Colorway: Pure Platinum/Wolf Grey-Black
Stylecode: AO1745-002
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 90 EZ

Prijs: TBA
Colorway: TBA
Stylecode: TBA
Storelist: TBA


Nike Air Max 90 EZ

Prijs: TBA
Colorway: TBA
Stylecode: TBA
Shoplink: TBA


Nike Air Max 90 EZ

Prijs: TBA
Colorway: TBA
Stylecode: TBA
Shoplink: TBA


 

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 9

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 29

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 12

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.