Karhu Linnut pack krijgt maar liefst 5 nieuwe colorways! 1528

Misschien heb je het de laatste tijd vaker voorbij zien komen, het merk Karhu. Daar is dan ook een goede reden voor, het merk brengt achter elkaar hele toffe collecties uit. Zo wordt het Karhu Linnut pack met maar liest 5 nieuwe colorways uitgebreid.

Het ‘Linnut’ pack is gebaseerd op een aantal zeldzame vogels die voor komen in Finland. Dit is gedaan omdat Finland een prachtig land is om vogels in te spotten.

De eerste drop van het ‘Linnut’ pack bestond enkel en alleen uit het model Karhu Fusion. Nu komen er 2 nieuwe modellen voor wat meer variantie. De aanvulling bestaat uit de Karhu Aria en de Karhu Sycron Classic.

Op de Karhu Synchron Classic zien we drie frisse colorways die meer dan geschikt zijn voor het voorjaar en de zomer. De Aria krijgt ook twee nieuwe cleane colorways. Zoals je van Karhu verwacht zijn de materialen weer van een goede kwaliteit en hebben de sneakers geen overdreven branding maar juist een cleane uitstraling.

De sneakers worden op 23 maart gereleased! Check hier onder de foto’s.


Karhu Synchron Classic ‘Linnut Pack 2’

Prijs: €130,-
Color: Boa/Rose Dust
Stylecode: F802629
Storelist: Klik hier >>


Karhu Synchron Classic ‘Linnut Pack 2’

Prijs: €130,-
Color: Blue Coral/Glazed Ginger
Stylecode: F802628
Storelist: Klik hier >>


Karhu Synchron Classic ‘Linnut Pack 2’

Prijs: €135,-
Color: June Bug/White
Stylecode: F802627
Storelist: Klik hier >>


Karhu Aria ‘Linnut Pack 2’

Prijs: €130,-
Color: Blue Coral/Golden Rod
Stylecode: F803030
Storelist: Klik hier >>


Karhu Aria ‘Linnut Pack 2’

Prijs: €130,-
Color: Silver Birch/June Bug
Stylecode: F803031
Storelist: Klik hier >>


Images: 43einhalb

Previous ArticleNext Article

Supreme en Nike zijn bezig met een Air Max Plus 30

Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Na de onthulling van de Supreme x Nike Air Force 1 die tijdens het voorjaar zal droppen, zijn er alweer geruchten over een nieuwe samenwerking tussen de twee merken.

Volgens het sneaker leak account PY_RATES zal het gaan om een Nike Air Max Plus. De sneaker zal droppen in drie colorway. De drie colorways waar het om gaat zijn Black/Black, Hyper Grape/Varsity Maize en University Red/Varsity Maize.

Supreme en Nike hebben al een lange samenwerking die afgelopen jaren is verhoogt naar 2 releases per seizoen. Naast de Air Force 1 zullen we dus nog een release gaan zien dit seizoen wat hoogstwaarschijnlijk de Air Max Plus word. Er is voor de rest nog weinig bekend over het tweede model dus houd zeker onze blog in de gaten voor het laatste sneaker news.


Supreme
Image by PY_RATES

De Yeezy Boost 700 MNVN ‘Orange’ dropt exclusief op 28 februari 15

Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Twee weken geleden kwam de nieuwste variant op de Yeezy Boost 700 uit genaamd MNVN. Deze nieuwe versie van de Yeezy 700 heeft een geheel andere upper en is een stuk goedkoper dan de v1 en v2 versie van de sneaker. Nu komt de MNVN op 28 februari in een ‘Orange’ colorway.

De Yeezy Boost 700 MNVN is het vierde model van de 700 serie en is samen met de v3 de goedkopere van de vier. Op de v1 en v2 werden veel premium materialen gebruikt waardoor er aan de sneakers een prijskaartje hing van €300,-! De v3 en MNVN maken gebruik van minder premium materialen waardoor de retail prijs €220,- is.

De details

Het bovenwerk van de Yeezy Boost 700 MNVN is gemaakt van nylon en geeft de sneaker zo een clean look. Wat natuurlijk erg opvalt is de enorme “700” op de zijkant van de sneaker die geheel is gemaakt van 3M materiaal waardoor je met de flash van je telefoon een flashing effect krijgt. Je kan de sneaker ook niet strikken.Dit zorgt voor een comfortabele fit om je voet. Het nylon bovenwerk zit op de wel bekende Yeezy 700 midsole. Wat wel opvalt is dat deze midsole een stuk minder zachter is dan de v1 en v2 midsole, dus minder goede kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat de prijs die €300,- is, maar €220,-.

De Yeezy 700 MNVN ‘Orange’ dropt op 28 februari voor €220,- in selected stores in Shanghai, Paris en Los Angeles. Het is dus nog maar afwachten of dat we een weidere release gaan zien van dit nieuwe Yeezy 700 model. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten om geen een sneaker release te missen!


adidas Yeezy Boost 700 MNVN 'Orange' - Only in Shanghai, Paris & L.A.

maandag 28 december 2020

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 700 MNVN
Yeezy Boost 700 MNVN
Yeezy Boost 700 MNVN
Images by adidas

De Nike Wmns Air Force 1 Jewel QS ‘Chicago’ dropt vrijdag 21 februari 2020 18

Morgen is het vrijdag 21 februari 2020 en dat betekent dat Nike een nieuwe colorway zal loslaten op de WMNS Air Force 1 Jewel QS. Dit keer gaat het om een ‘Chicago’ colorway.

De juwelen Swoosh debuteerde in 1997 op het Air Force 1 model. Ondertussen is de alternatieve branding niet alleen op de Air Force 1 te vinden, maar ook op de Air Max 1 en het Cortez model. Nike’s Air Force 1 Jewel werd ontworden door Sean McConnell. Sean hielp ook met het ontwerpen van de Air Force 1 Mid. Ook op dit model verscheen de juwelen Swoosh enige tijd later.

Nike WMNS Air Force 1 Jewel QS ‘Chicago’ | CU6359-001

Zoals we al zeiden maakte de juwelen Swoosh in 1997 zijn debuut. Dit was ook het jaar dat het basketbalteam Chicago Bulls een wild zwart alternatief tenue met rode strepen introduceerde. Natuurlijk heeft Nike daarom gekozen voor een zwart bovenwerk dat is gemaakt van leer. Op dit zwarte bovenwerk zijn de rode strepen die ook op het tenue te vinden waren verwerkt. Ook heeft Nike aan de elegantie van de sneaker gedacht door op de heeltab zwart gekleurd pony haar toe te voegen met rode Nike Chicago branding erop. Op de veters is een gouden Nike basketbal dubrae bevestigd die ons doet denken aan het gouden NBA logo dat op het tenue zat. De juwelen Swoosh heeft een gradient gekregen van Nike die van rood naar wit overloopt. Op de inlegzolen zijn een reeks van motiverende woorden te vinden om de sneaker af te maken.

Morgen is het vrijdag 21 februari 2020 en dat betekent dat de Nike WMNS Air Force 1 Jewel QS om 09:00u ’s ochtends zal droppen bij size? en andere retailers. Check voor een volledige Storelist Overview onze Releasekalender en scroll naar beneden voor officiële Nike foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Jewel QS 'Chicago'

vrijdag 21 februari 2020

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Jewel
Air Force 1 Jewel
Air Force 1 Jewel
Images by Nike