Skip to content
Upcoming

Nike Air Max 97 “Tiger Camo” Pack

21 maart 2018 11:35
Nike Air Max 97 “Tiger Camo” Pack

Nike gaat nog even door met de Air Max 97 make-overs! Naast de AM97 “Pull Tab”, AM97 “Corduroy”, de AM97 “South Beach” en de AM97 “Confetti” wordt er nu ook een Air Max 97 in twee “Tiger Camo” colorways gereleased! Nike onthulde deze maand al heel wat sneakers, de meeste in lichte en vrolijke kleuren, perfect voor de lente en zomer. Deze keer komt er een Air Max 97 release die iets minder druk en opvallend is, het “Tiger Camo” Pack. Door het gebruik van de camo blijft het een opvallende schoen maar dankzij de kleuren blijft het toch subtiel, een perfecte sneaker voor zowel het voorjaar als het najaar.

Beide versies van het Tiger Camo Pack, de ene in een “Black/Khaki-Velvet Brown” colorway en de ander in “Medium Olive/Sequoia/Black”, benadrukken opvallende Camo prints tussen de golvende lijnen. Op het zijpaneel is de mini Swoosh te vinden in een gouden en groene kleur. Het “Black/Khaki-Velvet Brown” silhouet is compleet zwart, op de Khaki velvet camouflage print na. Ook de buitenzool, de tussenzool en de Air bubbel zijn zwart. Van het olijf-kleurige silhouet is de tussenzool wit, met een witte Air bubbel en is de buitenzool zwart.

Wanneer dit pack gereleased gaat worden is nog niet bekend, maar je kan verwachten dat de sneakers later dit jaar zullen uitkomen. Houd onze blogs en releasekalender goed in de gaten, zodat je niks mist! Scroll voor foto’s gauw verder naar beneden.


Nike Air Max 97 “Tiger Camo”

Colorway: Black/Khaki-Velvet Brown
Stylecode: AQ4132-001
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 97 “Tiger Camo”

Colorway: Medium Olive/Medium Olive-Sequoia-Black
Stylecode: AQ4132-200
Storelist: Klik hier >>