Pizza bestellen + tv pauzeren met nieuwe Pizza Hut sneakers 237

Voor March Madness 2018 onthulde Pizza Hut de nieuwste versie van de Pie Top II. Voor het tweede jaar op rij heeft het merk het talent van The Shoe Surgeon ingeroepen. Hij maakte een tweede versie van de allereerste schoen ooit, waarmee je met een druk op de knop pizza kan bestellen. Deze worden ookwel de Pie Top ll’s genoemd.

De Pie Top II’s bestellen niet alleen pizza zoals in 2017,  maar de versie van 2018 kan ook live tv pauzeren. Hiervoor zit er een extra knop in de schoen, zodat fans van March Madness geen minuut van de actie hoeven te missen. March Madness verwijst naar de tijd van het jaar (meestal half maart tot begin april) wanneer de National Collegiate Athletic Association (NCAA) basketbaltoernooien voor heren en dames worden gehouden. De technologie legt de nadruk op de speciale aanbieding van de Pizza Hut voor het toernooi van dit jaar. Dat zijn medium pizza’s met twee toppings voor $ 5,99 per stuk, wanneer je twee of meer bestelt.

De best bezorgervaring

“Dit jaar zijn de Pie Tops II gemaakt om onze focus te leggen op de beste bezorgervaring zodat we hun pizza-cravings kunnen voeden zonder een moment van actie te missen,” zei Zipporah Allen, Chief Marketing Officer van Pizza Hut. “Het heet March Madness met een reden, we willen niet dat iemand een stuk van de wedstrijd mist terwijl hij of zij de deur opendoet om zijn pizza te halen.”

Net als vorig jaar zijn de Pie Tops II uitgerust met Bluetooth-technologie die de schoen verbindt met de telefoon van de gebruiker en de Pie Tops-app, waardoor ze een slimme knop in de tong van de schoen kunnen indrukken en meteen een pizzabestelling kunnen indienen. NCAA-fans kunnen ook met een druk op de knop een time-out inlassen. Bijvoorbeeld wanneer hun pizza arriveert. Dit kan met de nieuwe Pie Tops II-pauzefunctionaliteit, die de schoen van de gebruiker met de betreffende kabelleverancier verbindt met hun tv.

Ook het ontwerp is overduidelijk geïnspireerd door pizza. Namelijk een zogenaamde ‘slash’ van tomatensaus, een deel aan de zijkanten dat lijkt op een kaasrasp, Pizza Hut lace locks, binnenzolen met en Pizza Hut logo en zogenaamde ‘Cheese Pull’ veters. De sneaker bestaat uit leer, suède, nubuck en gum.

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

 

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

Er zijn slechts 50 paar beschikbaar. Ze zijn niet gemaakt voor massale verkoop dus de mensen die ze hebben kunnen krijgen, hebben heel veel geluk gehad. Helaas zijn ze inmiddels niet meer verkrijgbaar maar toch leuk om te weten, dat er sneakers bestaan waarmee je pizza kan bestellen en de tv op pauze kan zetten toch? Wil je meer van zulke nieuwtjes voorbij zien komen, houd dan de Sneakerjagers Facebook pagina in de gaten.

Images by: Pizza Hut / IG @jessewelle

Previous ArticleNext Article

Nieuw: Buscemi Veloce Sneaker 11

Het merk Buscemi heeft een nieuwe sneaker uitgebracht genaamd ‘Buscemi Veloce’. Deze sneaker behoort bij de Spring/Summer 2019 collectie.

Buscemi, opgericht in 2013 door Jon Buscemi, is een Amerikaans merk dat schoenen en accessoires verkoopt voor heren, vrouwen en kinderen. Al met al is het zijn doel om de meest stijlvolle schoen te maken. Alle schoenen worden met de hand gemaakt in Civitanova, Italië. Elke schoen wordt gemaakt van het beste leer.

Buscemi’s Veloce sneaker is geïnspireerd door de eind jaren ’80 en begin jaren ’90. Deze schoen beschikt over een kleurrijke kalfsleren, suède en van nubuck gemaakte bovenkant. De bovenkant van deze schoen is vastgemaakt aan een rubberen zool. Net als de rest van de schoenen, wordt deze schoen ook gemaakt in Civitanova, Italië.

Het model is beschikbaar op END. in de kleur wit. Echter zijn er naast wit nog 4 andere kleuren verkrijgbaar, maar niet bij END.. Scroll naar beneden voor meer informatie en foto’s van deze schoen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Buscemi Veloce Sneaker – White

Prijs: €509,-
Colorway: White
>> Shop deze sneaker hier <<
>> Meer Buscemi shoppen? Klik hier <<

Buscemi Veloce Sneaker
Buscemi Veloce Sneaker
Afbeeldingen: END.

Buscemi Veloce Sneaker – Bianco Nero

Prijs: €530,-
Colorway: Bianco Nero


Buscemi Veloce Sneaker – Royal/Groen

Prijs: €530,-
Colorway: Royal/Green


Buscemi Veloce Sneaker – Black

Prijs: €530,-
Colorway: Black


Buscemi Veloce Sneaker – Black/Green

Prijs: €675,-
Colorway: Black/Green

Afbeeldingen: Farfetch
Uitgelichte afbeelding: MatchesFashion

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 releasedatum 92

Het houdt niet op! Naast de razend populair release van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ en de ‘surprise drop’ van de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ komt Nike met een derde ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Black Leopard.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard BV1977-001 heeft een zwarte basis gecombineerd met Habanero Red and Racer Blue. De upper gaat gekleed in zwart mesh en leer. De mudguard is bekleed in Racer Blue suede met de bekende ‘Leopard’ print. De Swoosh op de zijkant is bekleed met het opvallende Habanero Red suede en is tevens voorzien van een ‘Leopard’ print. Een ‘Animal’ uitvoering zal een ‘Animal’ uitvoering niet zijn zonder de bekende ‘fur’ of ‘pony hair’.

De Nike Air Max 1 Premium Black Leopard sneaker is namelijk afgerond met ‘pony hair’ op de hiel en heeft een zwarte mid- en out-zool. Naast de Air Max 1 zal deze ‘Black Leopard’ colorway ook verschijnen op de Air Max 95 en de Air Max 98.

Helaas voor vele mannen is dit ook weer een WMNS uitgave en zal de sneaker verkrijgbaar zijn tot en met maat 44,5. De releasedatum voor deze Nike Air Max 1 Premium Black Leopard staat op 1 maart 2019 om 09:00 uur. Check voor meer info de Releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Nike Air Max 1 Premium Black Leopard
Images: Nike.com

adidas Ozweego Neoprene 15

adidas is de laatste tijd bezig met het opnieuw maken van oude klassiekers zoals de Yung 1 en adidas Falcon. Nu komt adidas met een nieuwe re-work van de oude klassieker, de Ozweego Neoprene, geïnspireerd op de jaren negentig hardloop schoen “Ozweego”, in een triple black colorway!

De Details
De upper van de schoen lijkt erg op het design van de Yung 1, maar met wat andere design elementen. Zo wordt de veter doorgetrokken naar de heel van de schoen om zo een moderne look te geven aan de sneaker. De erg comfortabele midsole is bijna identiek aan de zool van de Yung 1 en de adidas Falcon, maar past perfect bij de upper van de sneaker!

De prijs en releasedatum van de sneaker zijn nog niet bekend gemaakt, maar wordt in de lente van 2019 verwacht bij adidas.nl en adidas retailers!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Ozweego Neoprene

Images by: Sneakers.fr