Pizza bestellen + tv pauzeren met nieuwe Pizza Hut sneakers 277

Voor March Madness 2018 onthulde Pizza Hut de nieuwste versie van de Pie Top II. Voor het tweede jaar op rij heeft het merk het talent van The Shoe Surgeon ingeroepen. Hij maakte een tweede versie van de allereerste schoen ooit, waarmee je met een druk op de knop pizza kan bestellen. Deze worden ookwel de Pie Top ll’s genoemd.

De Pie Top II’s bestellen niet alleen pizza zoals in 2017,  maar de versie van 2018 kan ook live tv pauzeren. Hiervoor zit er een extra knop in de schoen, zodat fans van March Madness geen minuut van de actie hoeven te missen. March Madness verwijst naar de tijd van het jaar (meestal half maart tot begin april) wanneer de National Collegiate Athletic Association (NCAA) basketbaltoernooien voor heren en dames worden gehouden. De technologie legt de nadruk op de speciale aanbieding van de Pizza Hut voor het toernooi van dit jaar. Dat zijn medium pizza’s met twee toppings voor $ 5,99 per stuk, wanneer je twee of meer bestelt.

De best bezorgervaring

“Dit jaar zijn de Pie Tops II gemaakt om onze focus te leggen op de beste bezorgervaring zodat we hun pizza-cravings kunnen voeden zonder een moment van actie te missen,” zei Zipporah Allen, Chief Marketing Officer van Pizza Hut. “Het heet March Madness met een reden, we willen niet dat iemand een stuk van de wedstrijd mist terwijl hij of zij de deur opendoet om zijn pizza te halen.”

Net als vorig jaar zijn de Pie Tops II uitgerust met Bluetooth-technologie die de schoen verbindt met de telefoon van de gebruiker en de Pie Tops-app, waardoor ze een slimme knop in de tong van de schoen kunnen indrukken en meteen een pizzabestelling kunnen indienen. NCAA-fans kunnen ook met een druk op de knop een time-out inlassen. Bijvoorbeeld wanneer hun pizza arriveert. Dit kan met de nieuwe Pie Tops II-pauzefunctionaliteit, die de schoen van de gebruiker met de betreffende kabelleverancier verbindt met hun tv.

Ook het ontwerp is overduidelijk geïnspireerd door pizza. Namelijk een zogenaamde ‘slash’ van tomatensaus, een deel aan de zijkanten dat lijkt op een kaasrasp, Pizza Hut lace locks, binnenzolen met en Pizza Hut logo en zogenaamde ‘Cheese Pull’ veters. De sneaker bestaat uit leer, suède, nubuck en gum.

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

 

Pizza Hut® unveils the Pie Tops II sneakers that order pizza and pause the game with the push of a button (PRNewsfoto/Pizza Hut)

Er zijn slechts 50 paar beschikbaar. Ze zijn niet gemaakt voor massale verkoop dus de mensen die ze hebben kunnen krijgen, hebben heel veel geluk gehad. Helaas zijn ze inmiddels niet meer verkrijgbaar maar toch leuk om te weten, dat er sneakers bestaan waarmee je pizza kan bestellen en de tv op pauze kan zetten toch? Wil je meer van zulke nieuwtjes voorbij zien komen, houd dan de Sneakerjagers Facebook pagina in de gaten.

Images by: Pizza Hut / IG @jessewelle

Previous ArticleNext Article

Summer Sale bij Nike // tot wel 50% korting 26

Nike heeft vanaf vandaag Nike Summer Sale 2019 met kortingen tot wel 50%. Een goede reden dus om jou sneaker collectie uit te breiden! Wij hebben daarom voor jou een top 10 gemaakt van de beste items uit deze Nike Summer Sale 2019. De actie loopt van woensdag 19 juni tot en met dinsdag 16 juli 2019. Zit er niks voor jou bij deze top 10? Check dan de volle Nike sale HIER en houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van upcoming release.


Nike Air Max 97 PE

Nike’s Air Max 97 PE heeft een strakke, monochrome look en Max Air demping voor comfort en stijl die lang meegaan.


Nike Air Force 1 Jester XX

Het Air Force 1 Jester XX model van Nike is een grappige nieuwe versie van de iconische schoen. De logo’s lijken van het premium leren bovenwerk te zijn gevallen en vervolgens lukraak te zijn opgeplakt door een clown.


Nike Air Max 98 Premium

De Nike Air Max 98 Premium Animal brengt een retro Air Max stijl terug met moderne innovaties voor extra comfort. Het gecombineerde bovenwerk van leer en mesh biedt duurzaamheid en ventilatie, terwijl de Max Air unit over de hele lengte voor responsieve demping zorgt.


Nike Air Max 98

De Air Max 98 is opnieuw een belangrijk onderdeel van de lifestyle-releases van Nike. Hij is al uitgebracht in een handvol felle en krachtige colorways en de nieuwste colorway verschijnt in een kleurrijke slangenhuid.


Air Jordan 3 WMNS - Nike Summer Sale 2019

Het Air Jordan 3 Retro SE model verfrist het originele basketbal icoon met een gecombineerd bovenwerk en zichtbare Max Air demping voor extra comfort.


Nike Air VaporMax 2019

Nike’s Air VaporMax 2019 is ontworpen voor hardlopers, maar gekaapt voor de straat. Deze schoen heeft de lichtste, meest flexibele Air Max demping ooit. Geweven stretchmateriaal omhult je voet voor ondersteuning, stabiliteit en een licht gevoel, terwijl externe versteviging in de hak de achterkant van je voet omsluit.


Nike M2K Tekno SE - Nike Summer Sale 2019

De Nike M2K Tekno SE haalt inspiratie uit de Monarch franchise en is gemoderniseerd met een futuristische hielclip en een zachte tong. Het bovenwerk wordt herinnert aan het design van de oorspronkelijke Monarch en de stevige buitenzool doet denken aan de geliefde Monarch IV.


Nike Air Max 1 Premium - Nike Summer Sale 2019

Met de Nike Air Max 1 kreeg de wereld in 1987 een eerste indruk van Nike Air demping. Deze versie van de Nike Air Max 1 Premium heeft wilde-dierenprints en biedt responsieve demping voor maximaal comfort.


Nike Air Force 1 '07 LV8

De Nike Air Force 1 ’07 LV8 2 heeft dezelfde op basketbal geïnspireerde performancekenmerken. Net als het origineel uit 1982. Daarnaast heeft de sneaker een nieuwe designdetails voor een gestroomlijnde look.


Nike WMNS V-Love O.X. - Nike Summer Sale 2019
Images by Nike

De Nike V-serie kwam uit in 1985 en bestond uit 3 modellen. Namelijk: de Vector, Vengeance en de Vortex. Nike’s V-Love O.X. is een moderne uitvoering van de OG Vengeance en heeft een hogere zool en een minimalistisch bovenwerk.


Release Reminder // Nike Air Max 90 ‘Mixtape Side A’ 24

De releasedatum was al bekend voor deze sneaker, maar wij willen jullie er toch nog even aan herinneren. Aanstaande donderdag 20 juni 2019 released Nike de Air Max 90 ‘Mixtape Side A’.

Nike Air Max 90 ‘Mixtape Side A’ | CI6394-100

Deze uitvoering van de Air Max 90 is een mix van 8 iconische colorways, namelijk de ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Lemon Frost’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’. Het model beschikt over een upper gemaakt van het materiaal mesh in een witte kleur. Over deze mesh upper lopen lederen off-white overlays. Daarnaast komen de Swoosh, veters, het Nike Air logo en de Air Unit in de hak in de kleur ‘Lemon Frost’. Ook bevat de sneaker vele details, zoals het OG Nike logo op de tong, de hiel die gestikt is en op de binnenkant van de sneaker bevind zich een deel van de ‘Moon Landing’. De colorway word afgemaakt met een transparante outsole, hier staan tevens alle acht de iconische colorways beschreven.

Wil jij dit paartje hebben? Zit dan klaar op donderdag 20 juni 2019 om 09:00u ’s ochtends, want dan komt deze sneaker onder andere uit via nike.com. Aan de sneaker hangt een prijskaartje vanaf €160,-. Benieuwd naar hoe de colorway eruit ziet? Check de foto’s hieronder. Bekijk ook onze Releasekalender voor een volledige Storelist overview.


Image by Nike
Image by SNS
Mixtape Side A
Image by SNS
Mixtape Side A
Image by Nike
Mixtape Side A
Image by Nike

De adidas Yeezy Boost 700 V2 komt mogelijk in een nieuwe colorway 13

Dit weekend bracht Kanye West in samenwerking met adidas de nieuwe ‘Tephra’ colorway uit van de adidas Yeezy Boost 700 V2 . Nu gaat het gerucht rond dat er een nieuwe colorway aan zit te komen van dit model. De naam van de colorway is “Blue Water”.

Verschillen tussen de adidas Yeezy Boost 700 V1 en V2

De adidas Yeezy Boost 700 is er in een V1 model en een V2 model, maar wat zijn nu precies de verschillen? In de midsole en de outsole zitten geen grote verschillen, maar de upper beschikt wel over wat opvallende verschillen. De achterkant van het V1 model is vooral gemaakt van suède en het V2 model van mesh. Ook beschikt de achterkant van het V1 model over een boog in de hiel en het V2 model over 2 punten.

De zijkanten hebben ook grote verschillen. Zo bevat de V2 versie over een mudgard boven de midsole en drie reflecterende strepen over de hele zijkant. De V1 heeft ook 3 reflecterende strepen, echter zijn deze niet zo groot als de reflecterende strepen op de V2. Ook de veters van de V2 zijn reflecterend. Dit is niet het geval bij de V1 versie.

Dan komen we aan bij de voorkant van de sneaker, hier zijn niet enorm grote verschillen. Het mesh en de suède overlays op de toe box zijn iets anders op de V2 versie. Ook beschikt de V2 over een reflecterend stukje op de toe box.

adidas Yeezy Boost 700 V2 “Blue Water” Details

Volgens het Instagram account @ONUS komt de adidas Yeezy Boost 700 V2 in een nieuwe colorway, genaamd “Blue Water”.

De sneaker is gemaakt van een basislaag van mesh met lederen overlays in blauwe en grijze kleuren. De outsole beschikt over een contrasterende, fellere blauwe kleur. Ook de midsole beschikt over blauwkleurige details, echter is dit meer zeewater blauw.

Of dit echt een colorway is die gaat uitkomen is nog niet bekend, tot nu toe zijn het slechts geruchten. Ben jij benieuwd hoe de adidas Yeezy Boost 700 V2 “Blue Water” eruit ziet? Scroll dan naar beneden om de foto te bekijken. Vergeet trouwens ook niet om onze Releasekalender in de gaten te houden voor upcoming releases.


Yeezy
Image by @ovrnundrshp