Sneaky Nike men’s releases die je niet mag missen! 1158

Nike heeft deze week, stiekem en onaangekondigd, heel veel nieuwe colorways van populaire modellen online gezet! Van nieuwe Air Max 1 en Air Force tot nieuwe Air Max Plus. Van de ‘Barely Grey’ colorway tot de nieuwe ‘Diffused Blue’ colorway. Allemaal nieuw en klaar om gedragen te worden. Uiteraard willen wij jullie deze niet onthouden en hebben wij ze voor je op een rijtje gezet. Het enige wat jij nog hoef te doen, is er ééntje uit kiezen. Good luck!

PS: Voor de dames hebben we hier een overzicht van de Sneaky Nike Wmns releases.


1. NIKE AIR MAX 1 PREMIUM 

Met de Nike Air Max 1 kreeg de wereld in 1987 een eerste indruk van Nike Air demping. De Nike Air Max 1 Premium herenschoen is een vernieuwde versie van het klassieke design en is gemaakt met premium materialen voor een hoogwaardige look.

Prijs: € 140
Color: Cool Grey/Wit/Wolf Grey
Stylecode: 875844-005
Shoplink: Klik hier >>


2. NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL

De Nike Air Max 90 Essential herenschoen behoudt de klassieke designlijnen en de legendarische demping van het origineel uit 1990.

Prijs: € 140
Color: Diffused Blue/Wit/Diffused Blue
Stylecode: AJ1285-400
Shoplink: Klik hier >>


3. NIKE AIR MAX 97 ULTRA ’17

De Nike Air Max 97 heeft de hardloopwereld veranderd met zijn revolutionaire Nike Air unit over de gehele lengte. De Nike Air Max 97 Ultra ’17 herenschoen is een vernieuwde versie van het originele design met een constructie van mesh en knit voor een lichter gevoel en strakkere look.

Prijs: € 180
Color: Zwart/Wit
Stylecode: 918356-006
Shoplink: Klik hier >>


4. NIKE AIR FORCE 1 07

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 07 herenschoen, een moderne uitvoering van het icoon waarin klassieke stijl en moderne, strakke details samenkomen.

Prijs: €100
Color: Wit/Zwart
Stylecode: AA4083-103
Shoplink: Klik hier >>


5. NIKE AIR MAX PLUS

De Nike Air Max Plus herenschoen heeft dezelfde legendarische Tuned Air demping en dezelfde energieke designlijnen als het origineel uit 1998.

Prijs: €160
Color: Zwart/Wit
Stylecode: 852630-028
Shoplink: Klik hier >>


6. NIKE AIR FORCE 1 07 LV8 SUEDE

De legende leeft voort in de Nike Air Force 1 07 LV8 herenschoen. Deze lichte schoen heeft een duurzame constructie en biedt dezelfde demping als het origineel.

Prijs: €110
Color: Noise Aqua/Blue Force/Summit White/Noise Aqua
Stylecode: AA1117-400
Shoplink: Klik hier >>


7. NIKE AIR VORTEX

De Nike Air Vortex herenschoen blijft trouw aan het origineel uit de jaren 80 en biedt stabiliteit en zachte demping.

Prijs: €90
Color: Zwart/Cool Grey/Wit/Wit
Stylecode: 903896-001
Shoplink: Klik hier >>


8. NIKE AIR ZOOM SPIRIDON ’16

De Nike Air Zoom Spiridon ’16 herenschoen behoudt de responsieve demping van de iconische hardloopschoen, maar verbetert het model met een licht, ventilerend bovenwerk om elke dag te dragen.

Prijs: €140
Color: Volt/Wit/Zwart/Volt Tint
Stylecode: 926955-700
Shoplink: Klik hier >>


9. NIKE PRESTO FLY ’16

De Nike Presto Fly herenschoen is een vernieuwde versie van het origineel uit 2000. De schoen voelt aan als een T-shirt en heeft een ventilerend, enorm flexibel bovenwerk.

Prijs: €100
Color: Obsidian/Zwart/Blue Nebula/Wit
Stylecode: 908019-405
Shoplink: Klik hier >>


10. NIKE PANTHEOS

De Nike Pantheos herenschoen is geïnspireerd op het origineel uit de vroege jaren 90. De schoen heeft een lichtgewicht foam zool en een ventilerende mesh constructie met suède overlays.

Prijs: €80
Color: Cargo Khaki/Wit
Stylecode: 916776-300
Shoplink: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Neymar Jr. x Nike Shox // Release Reminder 1

De wereldberoemde voetballer Neymar Jr. is de samenwerking met Nike aangegaan. Eerder lieten zij via Instagram weten dat Neymar Jr. x Nike de Shox R4 een make-over hebben gegeven. Nu heeft de sneaker eindelijk een officiële releasedatum gekregen. Het model zal op donderdag 30 mei uitkomen via nike.nl.

In het jaar 2000 debuteerde Nike zijn ‘Shox R4’ model. De sneaker had een agressieve, sci-fi look. Neymar Jr. herinnert zich zijn eerste reactie nog goed toen de sneaker uitkwam: “Dit is een sneaker van de toekomst.” Voor hem was de ‘Shox R4’ onmiddellijk een object van verlangen. De sneaker maakt langzamer hand een comeback, maar dat is ook niet zo gek, want dit jaar wordt de sneaker 19 jaar oud.

Neymar Jr. brengt samen met Nike 2 verschillende colorways uit van de ‘Shox R4’. Een volledig witte colorway en een colorway die beschikt over de kleuren rood en neon groen.
Op de zijkanten van de witte colorway staan heel veel kleine Swooshes. Ook heeft de witte colorway een rode Shox Unit. Echter staan er op de rode/neon groene colorway niet zoveel Swooshes. De colorway beschikt over een gradient die van rood naar neon groen loopt. Verder beschikt de colorway ook nog over een zilveren tong en zwarte vlakken over de upper.

Op donderdag 30 mei zullen de 2 ‘Shox R4’ colorways uitkomen die Neymar Jr. x Nike hebben ontworpen via nike.nl. Wil jij geen enkele release meer missen? Blijf dan goed onze releasekalender in de gaten houden! Scrol naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de 2 colorways.


Neymar Jr. x Nike

Neymar Jr. x Nike

First look: PSG x Air Jordan 6 9

De Franse voetbalclub, Paris Saint-Germain, zet de samenwerking met het merk Jordan voort. Dit keer hebben Jordan x PSG samen de Air Jordan 6 een make-over gegeven.

Het is niet voor het eerst dat de grote voetbalclub uit Frankrijk samenwerkt met Jordan. Jij kan de samenwerking ervaren tussen een groot atleet en de voetbalclub. Eerder brachten Jordan x PSG al broeken, jacks, tenues en nog veel meer uit!

Alhoewel er nog geen officiële foto’s naar buiten zijn gebracht van de Jordan x PSG Air Jordan 6, heeft het Instagram account @wavegod_thelegend een preview met ons gedeeld. De sneaker beschikt over donkergrijze en zwarte kleuren. De upper is gemaakt van lagen suède. Ook beschikt het model over rode details op de veters, de pull tab en op de tong. Het kenmerkende Jumpman logo bevat een rode kleur. Op de veters zit een lace lock zodat je veters strak blijven zitten, deze lace lock heeft ook een rode kleur. Hierop staat “Paris” en “75”. Achterop de hak staat groot het logo van de voetbalclub Paris Saint-Germain.

Tot nu toe is de nieuwe Air Jordan 6 nog niet bevestigd door Jordan of PSG, maar er gaan geruchten rond dat de sneaker in juli zal uitkomen via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws. Scrol naar beneden voor de foto’s van de Air Jordan 6.


Jordan x PSG


HUMAN MADE x adidas NMD Hu komt later dit jaar uit 11

Nadat Nigo’s HUMAN MADE zijn eerste debuut samenwerking had in de vorm van een adidas SOLARHU Glide sneaker, wordt deze samenwerking doorgezet! Het HUMAN MADE hart wordt gezet op de adidas NMD Hu.

De details

De upper van HUMAN MADE x adidas NMD Hu bevat een witte sok, rood geborduurd HUMAN MADE logo op de voorvoet, rode veters, Witte BOOST midsole en een zwarte outsole. De mogelijkheid is er ook nog dat er een friends and family editie uit gaat komen voor deze sneaker. Eerder zijn er ook beelden naar buiten gekomen van een wit met blauwe variant. Deze variant is waarschijnlijk een Japan only release.

Er is nog geen prijs of releasedatum bekendgemaakt voor de HUMAN MADE x adidas NMD Hu. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker en houd onze blog in de gaten voor meer informatie!


HUMAN MADE x adidas NMD Hu
Image by Anrosa