Sneakerness keert opnieuw terug naar Amsterdam! 1649

Inmiddels hebben er al acht, succesvolle, edities in Nederland plaatsgevonden van de populaire sneakerbeurs genaamd Sneakerness. Het is een weekend waar veel sneakerheads naar toe leven. Eerst vond het event steeds plaats in Amsterdam maar afgelopen november, in 2017, kwam het voor het eerst ook naar Rotterdam. Maar nu is de datum voor de volgende editie van Sneakerness Amsterdam alweer bekend gemaakt, dus lees snel verder!

Sneakerness is een van de grootste sneakerbeurzen. Het wordt in meerdere grote steden gehouden zoals Parijs, Zürich, Keulen en Warschau. Verschillende merken, shops en privé verkopers uit heel Europa komen naar Amsterdam om een waanzinnige selectie van de laatste, meest exclusive sneakers te tonen en verkopen. Als jij een echte sneakerfan bent is dit iets wat je zeker niet mag missen! Naast jouw Holy Grail vinden kun je er ook lekker eten, muziek luisteren, van kunst genieten of socializen met mede-sneakerheads. Vorig jaar waren wij zelf ook aanwezig bij Sneakerness Amsterdam en Sneakerness Rotterdam en het is echt een event om niet te vergeten. Zoveel mooie, exclusieve sneakers dat je niet eens weet waar je moet kijken. En naast dat, vooral ook een hele goede sfeer. Dat komt natuurlijk doordat de meeste mensen die daar rond lopen dezelfde passie hebben: sneakers.

Een ware beleving 

Omdat het zoveel exclusieve sneakers zijn is het wel handig om er rekening mee te houden dat het niet goedkoop is. En het is niet zeker of je bij elke kraam kan pinnen, dus het is handig om aardig wat cash mee te nemen. Maar zelfs als je niet zoveel te besteden hebt, is het leuk om er toch even heen te gaan puur voor de belevenis en om er even rond te kijken. Ook als je niet helemaal thuis bent in de sneakerwereld kan het nog interessant zijn, juist omdat het je zal verbazen hoe dat wereldje nou werkt. Er staan bijvoorbeeld sneakers te koop van boven de €2000. Of je nou wel of niet veel weet van sneakers, dat is natuurlijk een hele indrukwekkende prijs. Al met al, echt een aanrader dit evenement.

Nu komt Sneakerness dus weer terug naar de Kromhouthal in Amsterdam. Als jij dit absoluut niet wil missen noteer dan 19 & 20 mei 2018 in je agenda! Of koop alvast tickets voor Sneakerness Amsterdam 2018.

 

Previous ArticleNext Article

Top 10 Converse sneakers onder de €40,- 11

Wij hebben een top 10 verzameld met Converse sneakers onder de €40,-! Converse heeft de ideale luchtige zomersneakers die ook nog eens goed zijn voor je portemonnee. In deze top 10 kom je vaak het model de Chuck Taylor 70 tegen. De Chuck Taylor 70 is gemaakt van canvas en heeft een rubberen zool die veel comfort biedt.


1. Chuck 70 Psy-Kicks Low Top | 164212C


2. Chuck Taylor All Star Lift Low Top | 564384C


3. Chuck Taylor All Star Color Game Low Top | 564348C


4. Converse Star Play | 144150C


5. Converse One Star CC Slip Dark Star Vintage Suede | 163275C


6. Chuck Taylor All Star Shiny Metal Lift Low Top | 564878C


7. Chuck Taylor All Star Seasonal Color High Top | 164397C


8. Converse Chuck All Star Clean Lift Low Top | 562926C


9. Converse One Star Vintage Suede Low Top | 163246C


10. Converse One Star Platform Low Top | 563487C


Top 5 New Arrivals bij Epic Store Breda 14

Epic Store Breda heeft altijd een mooi aanbod aan sneakers. Verschillende merken en per merk weer veel verschillende modellen. Op deze manier kan iedereen wel iets leuks voor zichzelf vinden bij Epic. Epic Store Breda blijft zijn assortiment telkens uitbreiden door regelmatig nieuwe sneakers toe te voegen. Ook nu hebben ze weer een aantal New Arrivals binnengekregen.

Wij hebben hieronder een Top 5 gemaakt van deze New Arrivals bij Epic Store Breda. Scrol dus vooral verder als jij nieuwsgierig bent naar de nieuwste aanwinsten op hun website. Wil je het gehele aanbod van Epic bekijken? Klik dan HIER om naar de webshop te gaan.


1. Asics Gel Lyte III ‘black’ | 1191A223-001


2. Nike Air Max Tailwind IV | CJ6534115


3. Chinatown Market X Puma Ralph Sampson ‘White’ | 371089-01


4. Vans Anaheim Factory Sid DX | VN0A4BTXXMC


5. Nike Air Tailwind 79 | 487754-011


Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’, Check hier alle aanbieders! 268

De sneakers uit de Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie zijn goede paartje die passen in iedere sneaker collectie. Aankomende zaterdag, 20 juli, kan dat, want dan komt deze pareltjes eindelijk uit! De sneakers zijn gebaseerd op de eerste schetsen van de Air Max 1.

De Nike Air Max 1

Tinker Hatfield is het brein achter het design van de Air Max 1. Tinker Hatfield haalde zijn inspiratie van het Centre Pompidou in Parijs. Het Centre Pompidou is als het ware binnenste buiten gekeerd, hierdoor zijn de pijpen en buizen te zien aan de buitenkant van het gebouw en is er dus te zien wat er gebeurd. Hierdoor kwam Tinker Hatfield er op om de Air technologie zichtbaar te maken en zag je dus wat er gebeurde in de sneaker. Door de jaren heen zijn er natuurlijk wat veranderingen aangebracht op de Air Max 1. Zo was de Air Unit een stuk groter en de zool een stuk vlakker. Bijzonder is dat na al die jaren de Air Max 1 nog steeds één van de populairste sneakers is van Nike.

‘Sketch to Shelf’

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ is dus gebaseerd op de eerste schets van de Air Max 1. Dit is goed te zien door het gekras van een potlood op de upper. Veel kleine details, zoals aantekeningen op de hiel en de mudguard zijn te zien. Rondom de Air Unit zitten stippen, deze stippen zaten er ook toen de Air Max 1 getest werd. De ‘Sketch to Shelf’ zit dus bomvol details! Op de zwarte en witte colorways zijn juist de technische details van de sneaker terug te vinden op de upper. De sneakers zijn dan ook afgemaakt met een transparante outsole die ook de schets weergeeft van de zool.

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ collectie komt, morgen, 20 juli, uit via de Nike SNEAKRS app, en bij andere geselecteerde Nike retailers voor €150,-. Bekijk hieronder alle retailers waar jij dit pareltje kan bemachtigen! Scrol verder om de foto’s te bekijken.


Afbeeldingen: carnivalbkk

Afbeeldingen: __1_8_e__

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox