Sneakerness keert opnieuw terug naar Amsterdam! 1323

Inmiddels hebben er al acht, succesvolle, edities in Nederland plaatsgevonden van de populaire sneakerbeurs genaamd Sneakerness. Het is een weekend waar veel sneakerheads naar toe leven. Eerst vond het event steeds plaats in Amsterdam maar afgelopen november, in 2017, kwam het voor het eerst ook naar Rotterdam. Maar nu is de datum voor de volgende editie van Sneakerness Amsterdam alweer bekend gemaakt, dus lees snel verder!

Sneakerness is een van de grootste sneakerbeurzen. Het wordt in meerdere grote steden gehouden zoals Parijs, Zürich, Keulen en Warschau. Verschillende merken, shops en privé verkopers uit heel Europa komen naar Amsterdam om een waanzinnige selectie van de laatste, meest exclusive sneakers te tonen en verkopen. Als jij een echte sneakerfan bent is dit iets wat je zeker niet mag missen! Naast jouw Holy Grail vinden kun je er ook lekker eten, muziek luisteren, van kunst genieten of socializen met mede-sneakerheads. Vorig jaar waren wij zelf ook aanwezig bij Sneakerness Amsterdam en Sneakerness Rotterdam en het is echt een event om niet te vergeten. Zoveel mooie, exclusieve sneakers dat je niet eens weet waar je moet kijken. En naast dat, vooral ook een hele goede sfeer. Dat komt natuurlijk doordat de meeste mensen die daar rond lopen dezelfde passie hebben: sneakers.

Een ware beleving 

Omdat het zoveel exclusieve sneakers zijn is het wel handig om er rekening mee te houden dat het niet goedkoop is. En het is niet zeker of je bij elke kraam kan pinnen, dus het is handig om aardig wat cash mee te nemen. Maar zelfs als je niet zoveel te besteden hebt, is het leuk om er toch even heen te gaan puur voor de belevenis en om er even rond te kijken. Ook als je niet helemaal thuis bent in de sneakerwereld kan het nog interessant zijn, juist omdat het je zal verbazen hoe dat wereldje nou werkt. Er staan bijvoorbeeld sneakers te koop van boven de €2000. Of je nou wel of niet veel weet van sneakers, dat is natuurlijk een hele indrukwekkende prijs. Al met al, echt een aanrader dit evenement.

Nu komt Sneakerness dus weer terug naar de Kromhouthal in Amsterdam. Als jij dit absoluut niet wil missen noteer dan 19 & 20 mei 2018 in je agenda! Of koop alvast tickets voor Sneakerness Amsterdam 2018.

 

Previous ArticleNext Article

Top 10 // Air Max 98 🔥 6

Omdat het Nike Air Max day is, hebben wij voor jou een top 10 van de Nike Air Max 98 samengesteld. Neem hieronder snel een kijkje!

De Nike Air Max 98 was de opvolger van de Air Max 97. Deze sneaker werd voor het eerst gereleased in het jaar 98. De Air Max 98 heeft, net als de 97, een grootte air unit die helemaal onder de midsole loopt. De upper van de 98 was erg verschillend van de 97. Met verticale lijnen, support voor de veters en het Nike logo op de tong die schuin zat, om zo een toffe look te geven aan de sneaker. De Air Max 98 was ook vooral een vrolijke sneaker, omdat de colorways die uit kwamen voor deze sneaker erg kleurijk waren.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Image by 43Einhalb
Image by Epic
Image by 43Einhalb
Image by 43Einhalb
Image by 43Einhalb
Image by Epic
Image by Footshop

Top 10 // Nike Air Max 97 11

Nike Air Max Day, de perfecte dag om de mooiste Nike Air Max modellen uit te lichten. De Nike Air Max 97 kent al vele colorways. om jullie een goed overzicht hiervan te geven hebben wij een top 10 samengesteld met de beste pareltjes van dit model. Benieuwd? Scroll dan snel verder!

De Nike Air Max 97 kwam, zoals de naam al doet vermoeden, voor het eerst uit in het jaar 1997. Het silhouet van deze sneaker is geïnspireerd op de Bullet trains in Japan. De Air Max 97 was overigens ook het eerste model waarbij de Air technologie over de gehele zool verspreid zat.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 LX 'Trowback Future'
AV1165-001

Nike Air Max 97 Premium
312834-203

Nike Wmns Air Max 97 Ultra 17 Silver Bullet
917704-002

Swarovski® X Nike WMNS Air Max 97 LX 'Metallic Gold'
927508-700

Nike Air Max 97 'Mid Night Navy'
921733-015

Nike Air Max 97 SE 'Metallic Gold & Silver'
AQ4137-700

Nike Air Max 97 OG 
AV4149-001

Nike Wmns Air Max 97 Essential (White / University Blue)
BV1982 101

Nike Air Max 97 
921522-100

Nike WMNS Air Max 97 UL '17 'Multi'
AO2325-003

Top 10 // Nike Air Max 90 15

Het is zo ver, Nike Air Max Day. De dag van de Nike Air Max modellen. De Air Max 90 is een model wat enorm populair was en nog steeds is. Dit model bestaat al een aantal jaar. Zoals de naam al verraadt, is de Nike Air Max 90 voor het eerst gedropt in het jaar 1990. Sindsdien zijn er ontelbaar veel verschillende varianten uit gekomen qua kleur, patronen, etc. Denk bijvoorbeeld aan de iconische Nike Air Max 90 QS ‘Mars Landing’ die op zaterdag 16 maart uitkwam. Door de diversiteit dat Nike biedt, is er voor iedereen wel iets te vinden. Om wat inspiratie op te doen hebben wij een top 10 samengesteld van de Nike Air Max 90. Ben je benieuwd? Check dan snel hieronder!

Ben je benieuwd naar alle Nike Air Max 90 modellen? Klik dan hier.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 90 Essential 'Rush Pink'

NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL 'CLEAR EMERALD'

NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL 'INFRARED REMIX'

NIKE AIR MAX 90 PREMIUM AIR MAX PACK 'BLACK'

NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL

NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL 'INDIGO STORM'

NIKE AIR MAX 90

NIKE WMNS AIR MAX 90 'GEODE TEAL'

NIKE AIR MAX 90 ESSENTIAL 090

NIKE AIR MAX 90 PREMIUM 'NEUTRAL OLIVE'