De Jersey Shop 643

De Jersey Shop is een nieuw concept op de website van Nike. Dit gedeelte op de website van Nike is speciaal ontwikkeld voor alle voetbalshirts van Nike. Hier zijn ook speciale voetbalshirts verkrijgbaar die zeer gelimiteerd zijn waaronder de nieuwe collectie Nike Mercurial voetbalshirts van bijvoorbeeld PSG en Inter Milaan. Bij PSG kan je de namen van Neymar Jr. en Kylian Mbappé krijgen. Deze shirts mochten helaas niet gedragen worden tijdens de competitie wedstrijden omdat elk shirt dezelfde bedrukking moet hebben van de Franse voetbalbond.

Als voetballiefhebber wil je uiteraard niet alleen de voetbalshirts van clubs als PSG, FC Barcelona en Manchester City en ook hier speelt de Jersey Shop op in. Bij de Jersey Shop zijn ook voetbalshirts van bijvoorbeeld: Boca Juniors, Club America, Kaizer Chiefs en PUMAS UNAM. Dit zijn bekende clubs (met name voor FIFA liefhebbers) waarvan de voetbalshirts toch eerst moeilijker te verkrijgen waren. Dus als jij voortaan FIFA Ultimate Team wilt spelen in het shirt van Nike die jouw team ook draagt ga dan snel naar de Jersey Shop van Nike.

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Jersey Shop op de website van Nike. Wil jij weten welke shirt er wel niet allemaal beschikbaar zijn? Klik dan snel hier!

Previous ArticleNext Article

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Nieuwe colorway Sacai x Nike LDV Waffle Daybreak 40

Eerder werden er colorways aangekondigd die begin maart zouden uitkomen. Dit werd helaas uitgesteld, waarom is niet bekend. Nu is er een nieuwe colorway naar buiten gekomen van dit model voor de FW19 collectie.

Deze sneaker werd voor het eerst gepresenteerd voor de SS19 collectie. Sacai’s designer Chitose Abe vertelde dat er vier colorways zouden uitkomen van twee sneakermodellen: de “Blazer Dunk” en “LDV Waffle Daybreak”. Nu komt er voor de FW19 collectie een nieuwe colorway uit van de LDV Waffle Daybreak.

De details

Deze colorway werd voor het eerst gezien tijdens de Fashion Week in Parijs. Vergeleken met de andere twee colorways is dit een vrije simpele, rustige colorway. Ook deze colorway beschikt over twee Swooshes, veters, zolen, tongen en toeboxes. De Upper is gemaakt van de materialen mesh, leer en suède in de kleuren grijs en zwart. De dubbele zool is in een witte kleur. Om voor een extra effect te zorgen is de dubbele Swoosh in een zwarte en witte kleur gemaakt. Ook bij de dubbele veters is dit gedaan.

Een releasedatum is nog niet bekend voor deze sneaker. Echter weten wij wel de releasedatum voor de Blazer Dunk. Dit model komt in twee colorways op 19 april en zal uitkomen in een gelimiteerd aantal. Klik HIER voor de ‘Varsity Maze’ colorway en klik HIER voor de ‘University Blue’ colorway.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
Afbeeldingen: Akawop (Instagram)

Nike geeft de Air Max 90 een heerlijke zomerse look 33

Nu de lente is begonnen, worden alle felle kleuren weer uit de kast getrokken. Nike pakt dit aan door deze kleuren toe te voegen aan hun sneakers. Zo zagen wij al eerder de Nike Air Max 95 voorbijkomen in een zomers tintje. Nu is het de beurt aan de Nike Air Max 90!

De Nike Air Max 90 kwam voor het eerst uit in 1990, zoals de naam ook al laat blijken. De sneaker bevat een demping systeem over de gehele zool waardoor er veel comfort wordt geboden. Dit comfortabele gevoel ervaar je ook doordat het een lichtgewicht sneaker is die goed ademt. Natuurlijk is de Air Unit van dit model, net zoals bij de voorgaande Air Max modellen, zichtbaar gemaakt. De Nike Air Max 90 kent al vele colorways en daar wordt nu weer een nieuwe aan toegevoegd.

De details

De Nike Air Max 90 krijgt nu een heerlijke zomerse look. Dit komt door de combinatie van ‘Topaz Gold’, ‘Laser Fuchsia’ en wit. De sneakers doen ons denken aan een verfrissend ijsje op een hete zomerdag, en zeg nou eerlijk, wie wil dat nou niet? Het ‘Topaz Gold’ is de kleur die het meest terug te vinden is op de upper van deze sneaker. Door het element waar de veters doorheen lopen, de mudguard en het element op de heel wit te maken, zorgt Nike voor een mooi evenwicht. Door het gebruik van ‘Laser Fuchsia’ wordt echt die summer vibe toegevoegd. Deze kleur vind je terug op de Swoosh, de verschillende Nike brandings op de sneaker, maar ook op de zool. Het gedeelte op de midsole waarin de Air Unit te zien is, heeft namelijk ook deze fel roze kleur gekregen. Dit valt extra op doordat de rest van de midsole simpel in het wit is gehouden. Om het ‘Laser Fuchsia’ nog meer te laten opvallen is de rubberen outsole volledig voorzien van deze felle kleur.

Heb jij door deze Nike Air Max 90 al helemaal zin gekregen in het mooie weer? Houd dan onze releasekalender goed in de gaten. Wanneer de sneakers zullen releasen is namelijk nog niet bekend. Wel weten we dat ze rond de €140,- gaan kosten. Laat ons vooral weten wat jullie van deze Nike Air Max 90 vinden door de sneaker een up- of down-vote te geven in de releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


feature image
Images by: Nike