De Jersey Shop 545

De Jersey Shop is een nieuw concept op de website van Nike. Dit gedeelte op de website van Nike is speciaal ontwikkeld voor alle voetbalshirts van Nike. Hier zijn ook speciale voetbalshirts verkrijgbaar die zeer gelimiteerd zijn waaronder de nieuwe collectie Nike Mercurial voetbalshirts van bijvoorbeeld PSG en Inter Milaan. Bij PSG kan je de namen van Neymar Jr. en Kylian Mbappé krijgen. Deze shirts mochten helaas niet gedragen worden tijdens de competitie wedstrijden omdat elk shirt dezelfde bedrukking moet hebben van de Franse voetbalbond.

Als voetballiefhebber wil je uiteraard niet alleen de voetbalshirts van clubs als PSG, FC Barcelona en Manchester City en ook hier speelt de Jersey Shop op in. Bij de Jersey Shop zijn ook voetbalshirts van bijvoorbeeld: Boca Juniors, Club America, Kaizer Chiefs en PUMAS UNAM. Dit zijn bekende clubs (met name voor FIFA liefhebbers) waarvan de voetbalshirts toch eerst moeilijker te verkrijgen waren. Dus als jij voortaan FIFA Ultimate Team wilt spelen in het shirt van Nike die jouw team ook draagt ga dan snel naar de Jersey Shop van Nike.

Wij zijn erg enthousiast over de nieuwe Jersey Shop op de website van Nike. Wil jij weten welke shirt er wel niet allemaal beschikbaar zijn? Klik dan snel hier!

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 98 wordt ook in de ‘I-95’ CW uitgevoerd. 9

Begin januari werden beelden vrijgegeven van een Nike Air Max 95 waarvan de colorway was geïnspireerd op de I-95 snelweg in Amerika. Nu blijkt dat de Nike Air Max 98 ook deelneemt aan deze pack. Na zijn 20everjaardag in 2018 wordt de revolutie van de Air Max 98 weer voortgezet met een aantal toffe releases van het nogal underdog model. 

De sneakers van de I-95 pack zijn geïnspireerd op kenmerkende items die te maken hebben met de I-95. De vorige colorway was geïnspireerd op de stoplichten die op de weg staan. Voor deze Nike Air Max 98 heeft Nike echter een ander plan. De colorway is namelijk gebaseerd op de rode achteruit lichten van auto’s in het donker. 

De sneaker zelf zit bomvol met leuke details. Zo is het bovenwerk gemaakt van langharig suède, leer en 3M materialen. De mudguard is uitgevoerd van leer waarop dus ook deze 3M stripes zijn te vinden. Alle kleine details, zoals de swoosh, de air unit en het lacing systeem is uitgevoerd in felrood. Voor het bovenwerk heeft Nike gebruik gemaakt van normaal suède in een licht grijze tint en langharig suède voor de mudguard wat uitgevoerd is in het zwart.

Samen met de Nike Air Max 95 ‘I-95’ zal deze Nike Air Max 98 uitkomen op 26 januari 2019!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 98 ‘I-95’

Prijs: €180,-
Kleur: Gunsmoke/Lava Glow
Stylecode: BV6046-001
Releasedatum: 26 januari 2019
Storelist: Klik hier


I-95
I-95
I-95
I-95
I-95

De Nike Air Max 98 krijgt een University Red makeover. 42

De Nike Air Max 98, eigenlijk een beetje de underdog van de Air Max serie. 25 januari staat er echter wel een keiharde release op het programma. Het klassieke model krijgt namelijk een super strakke ‘University Red & Summit White’ colorway en jeetje, dat staat goed!

Het is vrij logisch dat deze colorway zo goed matcht met deze sneaker, een vergelijkbare cw is namelijk al eerder uitgekomen. Alweer bijna 3 jaar geleden releasede Nike, in samenwerking met hét skatemerk Supreme, een versie die heel wat lijkt op de variant die de 25 gaat droppen. Een grijze bovenwerk vol met felrode details.  

Voor de ‘University Red & Summit White’ colorway heft Nike toch wat aanpassingen gedaan. Zo zien we dat het bovenwerk gemaakt is van een licht ademend mesh uitgevoerd in een, je raad het al, summit white kleur. De mudguard is volledig uitgevoerd in University rood met een geborduurd swoosh detail aan de buitenkant en geborduurd ‘Air’ detail op de heel. Waarbij de Supreme variant een witte outsole onderop de sneaker zit, zit er bij deze variant een rode. Met de rode outsole ‘popt’ de sneaker toch wat meer.

De air Max 98 wordt niet al te vaak gereleased dus genoeg reden om deze toffe release te grijpen. Heb je misgegrepen op de Supreme release? Probeer dan de 25edeze toffe variant te bemachtigen!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 98 ‘University Red & Summit White’

Prijs:€180,-
Stylecode: 640744-602
Kleur: University Red/Summit White
Releasedatum: 25-01-2019
Storelist: Klik hier


University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
Pictures by: End Clothing

Check de laatste Nike Air Max 720 colorways 68

We hebben eindelijk meer informatie over de nieuwe Nike sneaker genaamd Nike Air Max 720. De nieuwe Air Max 720 is voorzien van een Air Unit die als een soort ring de gehele zool bedekt. Dit is de grootse Air Unit die we tot nu toe hebben gezien. Nike heeft eerder aangekondigd dat 70% van de sneaker geproduceerd is uit gerecycled afval. Op de hiel en tong zit de Air Max 720 branding.

Voor de lancering van de nieuwe sneaker heeft Nike de nieuwste colorways van de 720 gedeeld. De colorways zijn geïnspireerd op bewegingen van energie, natuur zijn meest natuurlijke fenomenen, zonsopgang en zonsondergang, verduisteren, het noorderlicht en meer. Kleur speelt een belangrijke rol in het ontwerp bij de 720.

De eerste Nike Air Max 720 zal op 1 februari uitkomen in een colorway genaamd ”Northern lights” via Nike.com en retailers. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 “Northern Lights” (night)

Releasedatum: 1 februari 2019

Nike Air Max 720 “Northern Lights” (day)

Nike Air Max 720 “Sunrise”

Nike Air Max 720 “Sunset”

Nike Air Max 720 “Total Eclipse”