De adidas adiMoji Pack 817

De adidas adiMoji Pack die gedragen werd door bekende NFL spelers zal nu ook in de winkels verschijnen. De “adiMoji” pack brengt een hele nieuwe variatie op de voetbalschoenen. Zo zullen de volgende emoticons op de voetbalschoenen staan: 100punten, vuur, ijs, de geit, vliegend geld, geld (olie)druppels en zakken volg geld.  De voetbalschoenen zijn geïnspireerd door de pop-cultuur uit Amerika en moeten een bericht afgeven.

Elke emoji heeft een eigen betekenis. Hieronder hebben wij voor jullie aangegeven waar elke emoji voor staat:

?: Dit staat voor de wedstrijden waar alles gebeurt in het heetst van de strijd. Er zal flink gestreden worden en dat levert vuur op!


❄: Dit is voor spelers bedacht die zo rap en behendig zijn dat het lijkt alsof de tegenstander op ijs staat. Hij kan de snelle bewegingen van jou niet bijhouden.


Olie-geld (wellicht een nieuwe emoticon): Deze staat voor Texas waar heel veel bekostigd wordt met het geld dat verdiend wordt met de verkoop van olie.


?: Dit staat voor het geld dat spelers soms wel niet verdienen met het beoefenen van de sport.


?: Je hebt de maximale score bereikt, 100 punten! Het is tijd voor een stap hoger om opnieuw de beste te worden op een ander niveau.


?: Dit staat voor het Amerikaanse GOAT. Dit staat voor Greatest Of All Time. Deze schoen is bestemd voor spelers die het in zich hebben om de beste aller tijden te worden.


?: Geinspireerd op de liefde van Snoop Dogg voor glitter and glamour en uiteraard goud!


De adiMoji pack zal zeer gelimiteerd zijn en het is niet zeker of deze voetbalschoenen ook in Nederland gereleased gaan worden. Wat wel zeker is, is dat ze op 14 maart in Amerika gereleased worden.

Laat ons in ieder geval weten wat jullie van deze gruwelijke adiMoji pack vinden!

Previous ArticleNext Article

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 10

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Game of Thrones x adidas ‘House Lannister’ en ‘House Stark’ 53

Morgen, vrijdag 22 maart, is het dan zover, de zes Ultra Boost sneakers van de samenwerking tussen Game of Thrones en adidas komen dan eindelijk uit! Wij hebben al twee van deze awesome sneakers in handen kunnen krijgen en oh wat zijn ze mooi!

De twee die wij in handen hebben gekregen zijn de ‘House Lannister’ en ‘House Stark’. Deze twee sneakers zijn helemaal in het thema gebracht van de naam die zij dragen, geïnspireerd op de bekende serie.

Details ‘House Lannister’

De ‘House Lannister’ is daarom helemaal in het rood en goud. De upper van de sneaker is geheel gemaakt van het comfortabele flyknit materiaal. Rood met gouden glitters bevindt zich op de upper. De case is ook rood van kleur met de drie strepen van adidas in het goud. Boven op de tong zit en lipje met aan de buitenkant het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Lannister’. Verder zit er op de hiel van de sneaker ook weer een lipje met daarop de tekst “HEAR ME ROAR”. Als laatst is deze sneaker natuurlijk voorzien van de al zo comfortabele Boost midsole.

Details ‘House Stark’

De ‘House Stark’ heeft een overal colorway van donker grijs en zwart, dit past ook perfect bij de naam. Wederom is de upper van de sneaker gemaakt van het flyknit materiaal voor veel comfort. De case is ook grijs van kleur met de drie strepen van adidas in het zwart. Aan de bovenkant van de tong zit weer diezelfde lip met hierop het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Stark’. Op het lipje aan de achterkant van de hiel staat de iconische zin “Winter is Coming”. Als laatst is de Boost midsole donker grijs van kleur.

Deze awesome collaboration tussen Game of Thrones en adidas komt morgen, vrijdag 22 maart, uit bij adidas.nl en andere retailers voor €180,- per sneaker. Check hieronder de afbeeldingen. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710
Game of Thrones x adidas // EE3710
Images by: Sneakerjagers

Pokémon x adidas komt met een gloednieuwe collectie 72

Het begon met een videogame in 1996. Een jaar later, als anime-serie, werd Pokémon één van de meest populaire shows in de geschiedenis. Dit keer komt er een samenwerking tussen adidas en Pokémon.

Na de razend populaire Dragon Ball Z x adidas-collectie van 2018 is het nu Pokémon. We vermoeden dat de sneaker een grote hype gaat worden. Een jaren oud programma wat nog steeds in de picture is. De sneakers zullen gevormd worden op de iconische Superstar. Of de collectie alleen op de Superstar wordt uitgevoerd is nog niet duidelijk. Op dit moment hebben we een aantal beelden van de nieuwe Pokémon sneakers.

Met dank aan sneaker insider @hugokickz zijn er een aantal beelden opgedoken van de nieuwe ontwerpen. Twee adidas Superstars die beide een basis van wit hebben. Het meest kenmerkende detail zijn Pikachu en Squirtle uit de anime-serie Pokémon. Beide sneakers hebben illustraties van de bekende figuren. Daarop zie je de geborduurde figuren aan de zijkant van de sneaker. De welbekende Three Stripes zijn weer zichtbaar op de andere zijkant. Het ontwerp is afgemaakt met het logo van adidas op de tong en de hiel.

Op dit moment is er nog weinig bekend over de collectie van Pokémon x adidas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pokémon x adidas

Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Pokémon x adidas
Images by @hugokickz