Rihanna’s nieuwe Fenty x Puma Creeper! 0 270

Get ready for the summer met deze gave kicks! Bad Gal RiRi heeft het weer voor elkaar! Rihanna’s Fenty x Puma assortiment is terug met een knaller voor de lente/zomer 2018! Weet je iets over ”Fenty”? Het is Rihanna’s achternaam en wordt nu ook gebruikt voor het beschrijven van haar collectie. Het bekende sneaker model ”Creeper” wordt bij deze collectie weer gebruikt! De ”Creeper” staat bekend om zijn hoge-platform zool.

De ”creeper” zal in twee verschillende colorways komen en speelt een grote rol in de nieuwe collectie. De twee colorways genaamd ”Black” en ”Dazzling Blue” hebben levendige groene details als hoogtepunt. De iconische nieuwe Fenty x Puma Creeper is gemaakt met een scuba-style. De sneaker is gedetailleerd met groene gedurfde strepen, die staan voor zowel het strand en het race circuit.

De nieuwe collectie bevat niet alleen sneakers maar ook nieuwe accessoires. Er komt een neopreen rugzak en een tas versierd met logo graphics. Rihanna’s nieuwe collectie zal na een langverwachte release snel uitverkocht zijn dus houd onze releasekalender goed in de gaten voor deze kicks!


Puma x Fenty ”Dazzling Blue”

Releasedatum:
Prijs: €160,00
Colorway: Dazzling Blue
Stylecode: 367681-01
Shoplist: klik hier >>

De Puma Fenty Creeper Blue kan misschien als een verassing over komen door de colorway. Helder blauw en lime groen is niet een gebruikelijke colorway maar staat bij deze sneaker prachtig! De gelei-doorzichtige zool maakt het ontwerp helemaal af.


Puma x Fenty ”Black”

Releasedatum:
Prijs: €160,00
Colorway: Black
Stylecode: 367681-03
Shoplist: klik hier >> 

De sneaker is voornamelijk zwart maar valt op dankzij de groende details. Het boven werk van de ”Creeper” is van nylon en op de zijkant zitten leren details.

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kick out of the box // Sneakerlove, friendship and the Jordan 1 SBB Satin 0 2

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen… Hallo allemaal, Ik ben Gwen en ik ben verslaafd.
Ah dat lucht op!
Naast een sneaker addict ben ik ook nog eens een sneaker journalist! Via mijn blog www.kickoutofthebox.com vertel ik mijn eigen sneakerverhalen en sneakerliefde en die van velen andere sneakerheads van over de hele wereld.
Sneakerjagers is ook een groot voorstander van het delen van sneakerliefde, dus vanaf nu kunnen jullie de komende weken weer elke vrijdag genieten van één van mijn blogposts op sneakerjagers.nl.

Wij Nederlanders zijn een heel werelds volk, dus dat de posts in het Engels zijn is vast geen probleem! Mocht het toch niet helemaal lukken is er een dikke vriend die je vast wel wil helpen… dan ga je gewoon voor quality time met mr. van Dalen.


Sneakerlove, friendship and the Jordan 1 SBB Satin

Sneakerlove and friendship are two beautiful things, especially when you combine the two. Let me explain… While I was in the hospital with my daughter one of my most anticipated pairs released, the Jordan 1 SBB Satin. I knew that even under normal circumstances they wouldn’t be an easy cop, so I kind of gave up on them because of the situation I was in then.
I eventually even forgot about the release date, because I just didn’t have the space in my head to deal with anything else then my baby girl’s well-being.

But then something completely unexpected happened! I still get emotional thinking about it… two of my dear friends, Gilbert and Kiwan, had decided to raffle in my name, because they both wanted to surprise me. They came up with the idea separately, they hadn’t even told each other. Kiwan eventually won the raffle. I never ever win raffles, so I still can’t believe how lucky I am. I mean… I have friends who are there for me whatever difficult time I have to face AND “I” got lucky during a raffle.

When Gilbert and Kiwan knew that my name was drawn via Kiwan’s participation, they started to work together to put a smile on my face! Gilbert did the instore pick up at Oqium, where Gio helped him out to help me. Normally he wouldn’t have allowed Gil to pick up my pair for sure. I’m so honored that so many people were working hard to make me happy…

Eventually Gil, Rain (my sister from another mister) and her son came to visit us in the hospital and surprised me with my very own pair of Jordan 1 SBB Satin. I still can’t believe how beautiful these kicks are!! And the whole story behind them makes them so much more special to me!

I really want to thank all of you!! You are my rocks, my family! I love you!!

Share the love and please:
– Like FB: kick out of the box
– Follow IG: kickoutofthebox

De Air Jordan 1 Rebel XX krijgt een nieuwe colorway 0 3

Een van de meest populaire silhouetten uit het 1 Reimagined pack, de Air Jordan 1 Rebel XX, komt in een nieuwe colorway. Hoewel de originele colorway een roomwitte tint had, heeft deze versie het uiterlijk bijgewerkt met subtiele, neutrale tinten van ‘Moon Particle’ grijs suède. De leren panelen zijn getint in een ‘Phantom’ witte kleur. De sneaker heeft geperforeerde details op de teen, een Swoosh branding op de zijkant en een schuin Air Jordan embleem op de hiel. De kenmerkende asymmetrische veters die scheef over het bovenwerk van het silhouet lopen dienen meer als design dan dat ze functioneel zijn. In plaats daarvan kun je met een verborgen ritssluiting aan de binnenkant de sneakers gemakkelijk aan en uit trekken.

Wanneer deze versie van Nike’s exclusieve Air Jordan 1 “Rebel XX” verkrijgbaar zullen zijn in Nederland is nog niet bekend, dus houd de releasekalender goed in de gaten!

adidas Skateboarding onthult het nieuwe 3MC silhouet! 0 6

adidas Skateboarding heeft de laatste tijd productie uitgebreid met zijn gloednieuwe 3ST serie. Nu is adidas Skateboarding klaar om nog een nieuwe sneaker te onthullen in drie colorways: de 3MC.

De nieuwe 3MC heeft een combinatie van designelementen die zorgen voor een perfecte alledaagse schoen, maar de sneakers zij ook geschikt voor specifieke doelen. Het skate-team van Trefoil Brand heeft de nieuwe Geoflex buitenzolen van de sneakers getest en goedgekeurd. De adidas Skateboarding MC3 haalt inspiratie uit het iconische silhouet van Gazelle, een van de meest invloedrijke modellen van adidas.

Fans van deze gloednieuwe adidas skate sneaker hebben de keuze tussen de colorways wit, marine en zwart. De sneakers zullen vanaf 5 juli verkrijgbaar zijn. Houd voor updates onze blogpagina in de gaten en check de releasekalender voor meer sneakerreleases!