Like & Win actie + de 5 bestsellers van Sneakerjagertjes 1 492

Doe jij al mee aan de Facebook Like & Win actie van ons kanaal Sneakerjagertjes? Aanstaande vrijdag, 16 maart, kun je daar twee klassiekers winnen. Leuk toch? Je vindt de actie op de Facebookpagina van Sneakerjagertjes.

De allerkleinste sneaker heads werden toch al goed bediend de laatste tijd. Er kwam heel veel nieuws uit. We hebben de vijf bestsellers van de afgelopen twee weken hier op een rijtje gezet. De meeste zijn namelijk nog op voorraad en de moeite waard om te bekijken. Wil je op de hoogte blijven van sneaker nieuws voor de allerkleinste onder ons? Volg dan onze facebookpagina van Sneakerjagertjes of kijk eens op www.sneakerjagertjes.nl. Hier de top 5:

Hierboven: adidas Originals Tubular Shadow Infant. Shop ze HIER

Hierboven: Nike Air Max 90 LX Leather Coral Stardust. Shop ze HIER.

Hierboven: Nike Air Force 1 Infant ‘White Artic Pink” Shop ze HIER.

Hierboven: Nike Air Max 90 groen. Shop ze HIER.

Hierboven: Vans Kids SK8 Hi Zip “chalk pink baby blue leopard. Shop ze hier.

 

Previous ArticleNext Article

1 Comment

  1. Wat een geweldige actie, ik ga snel meedoen #Sneakerjagertjes: op “jacht” naar een paar stoere sneakertjes voor mijn kleinzoontje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Air Jordan 1 Rebel XX krijgt een nieuwe colorway 0 3

Een van de meest populaire silhouetten uit het 1 Reimagined pack, de Air Jordan 1 Rebel XX, komt in een nieuwe colorway. Hoewel de originele colorway een roomwitte tint had, heeft deze versie het uiterlijk bijgewerkt met subtiele, neutrale tinten van ‘Moon Particle’ grijs suède. De leren panelen zijn getint in een ‘Phantom’ witte kleur. De sneaker heeft geperforeerde details op de teen, een Swoosh branding op de zijkant en een schuin Air Jordan embleem op de hiel. De kenmerkende asymmetrische veters die scheef over het bovenwerk van het silhouet lopen dienen meer als design dan dat ze functioneel zijn. In plaats daarvan kun je met een verborgen ritssluiting aan de binnenkant de sneakers gemakkelijk aan en uit trekken.

Wanneer deze versie van Nike’s exclusieve Air Jordan 1 “Rebel XX” verkrijgbaar zullen zijn in Nederland is nog niet bekend, dus houd de releasekalender goed in de gaten!

adidas Skateboarding onthult het nieuwe 3MC silhouet! 0 6

adidas Skateboarding heeft de laatste tijd productie uitgebreid met zijn gloednieuwe 3ST serie. Nu is adidas Skateboarding klaar om nog een nieuwe sneaker te onthullen in drie colorways: de 3MC.

De nieuwe 3MC heeft een combinatie van designelementen die zorgen voor een perfecte alledaagse schoen, maar de sneakers zij ook geschikt voor specifieke doelen. Het skate-team van Trefoil Brand heeft de nieuwe Geoflex buitenzolen van de sneakers getest en goedgekeurd. De adidas Skateboarding MC3 haalt inspiratie uit het iconische silhouet van Gazelle, een van de meest invloedrijke modellen van adidas.

Fans van deze gloednieuwe adidas skate sneaker hebben de keuze tussen de colorways wit, marine en zwart. De sneakers zullen vanaf 5 juli verkrijgbaar zijn. Houd voor updates onze blogpagina in de gaten en check de releasekalender voor meer sneakerreleases!

 

Nu verkrijgbaar: Nike Air VaporMax 97 ‘Blur/Vintage Coral’ 0 7

Nike’s Air VaporMax 97 “Metallic Gold” was een hit toen die eerder dit jaar werd uitgebracht. Nu net op tijd voor de zomer, worden we geblessed met een vergelijkbare versie die een lichtere, maar toch metallic gouden tint aanneemt.

“Blur” bedekt het bovenwerk van textiel, dat beschikt over de kenmerkende Air Max 97-golven. Veters en stiksels in dezelfde kleur vullen de look aan. Een zwarte sockliner en hieltab brengen contrast in het ontwerp. In tegenstelling tot zijn voorgangers, verschijnen de mini-Swoosh-details op de tong en de zijkant in een “Vintage Coral” -kleur in plaats van rood en heeft de schoen reflecterende elementen die ervoor zorgen dat je in het donker ook kan shinen. De look wordt compleet gemaakt door de doorzichtige Bubble zool, die extra comfort en een lichtgewicht gevoel biedt.

De Air VaporMax in “Blur”, exclusief voor vrouwen, is vanaf nu verkrijgbaar bij onder andere Nike, BSTN, Asphaltgold en bij Overkill. Vind je dit model leuk maar heb je liever koelere kleuren? Dan is de Nike Air VaporMax in ‘Varsity Purple’ misschien iets voor jou. Of bekijk hier ons huidige Air VaporMax 97 assortiment.


Nike Air VaporMax 97

Prijs: €225,-
Colorway: Blur/Anthracite/Zwart/Vintage Coral
Stylecode: AO4542-902
Shoplink: klik hier >>