Nike Air Max 180 terug in OG colorway “Bright Ceramic” 844

Na de terugkeer van de OG “Ultramarine” colorway en een Comme des Garçons collab, gaat de Nike Air Max 180 verder met een retro van nog een andere OG-stijl. De “Bright Ceramic”. 

Met de opvallende colorway “Bright Ceramic”, zal deze Air Max 180 nostalgische Swoosh-fans hebben die zich herinneren hoe ze zich 26 jaar geleden voelden toen de kleur debuteerde. Hoewel deze vergelijkbaar is met de ‘Ultramarine’, hebben de vernieuwde modellen een iets donkerdere tint. Voor de eerste keer sinds het debuut van de sneaker in 1991, is de Air Max 180 “Bright Ceramic” klaar om terug te komen in zijn oorspronkelijke vorm. Deze colorway combineert een wit synthetisch bovenwerk van suède en mesh met heldere keramische logo’s en donkere contrastaccenten. Ondertussen is de door Bruce Kilgore en Tinker Hatfield ontworpen kenmerkende eigenschap van het model natuurlijk zijn eerste-van-zijn-soort 180-graden luchtbel.

Neem een kijkje naar de Air Max 180 in “Bright Ceramic” hieronder en markeer uw agenda’s voor 15 maart 9:00, wanneer dit paar voor €140 zal releases. Dit paar zal onder andere verkrijgbaar zijn bij Nike.


Nike Air Max 180 “Bright Ceramic”

Prijs: €140,00
Colorway: White/Bright Ceramic-Dark Concord
Stylecode: 615287-101
Storelist: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 98 wordt ook in de ‘I-95’ CW uitgevoerd. 9

Begin januari werden beelden vrijgegeven van een Nike Air Max 95 waarvan de colorway was geïnspireerd op de I-95 snelweg in Amerika. Nu blijkt dat de Nike Air Max 98 ook deelneemt aan deze pack. Na zijn 20everjaardag in 2018 wordt de revolutie van de Air Max 98 weer voortgezet met een aantal toffe releases van het nogal underdog model. 

De sneakers van de I-95 pack zijn geïnspireerd op kenmerkende items die te maken hebben met de I-95. De vorige colorway was geïnspireerd op de stoplichten die op de weg staan. Voor deze Nike Air Max 98 heeft Nike echter een ander plan. De colorway is namelijk gebaseerd op de rode achteruit lichten van auto’s in het donker. 

De sneaker zelf zit bomvol met leuke details. Zo is het bovenwerk gemaakt van langharig suède, leer en 3M materialen. De mudguard is uitgevoerd van leer waarop dus ook deze 3M stripes zijn te vinden. Alle kleine details, zoals de swoosh, de air unit en het lacing systeem is uitgevoerd in felrood. Voor het bovenwerk heeft Nike gebruik gemaakt van normaal suède in een licht grijze tint en langharig suède voor de mudguard wat uitgevoerd is in het zwart.

Samen met de Nike Air Max 95 ‘I-95’ zal deze Nike Air Max 98 uitkomen op 26 januari 2019!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 98 ‘I-95’

Prijs: €180,-
Kleur: Gunsmoke/Lava Glow
Stylecode: BV6046-001
Releasedatum: 26 januari 2019
Storelist: Klik hier


I-95
I-95
I-95
I-95
I-95

Update: Release datum Air Jordan 1 “Turbo Green” bekend 28

Volgens de release kalender van Footlocker UK zal de Air Jordan 1 “Turbo Green” op vrijdag 15 februari releasen. De release zal dan samenvallen met het NBA All-Star weekend.

Tijdens dit weekend spelen de beste spelers in de NBA tegen elkaar. Daarnaast zijn er verschillende shows zoals de Dunk Contest en 3-Point Challenge. Tijdens dit evenement releasen er vaak ook velen sneakers, vooral Air Jordans. Nu released waarschijnlijk de Air Jordan 1 “Turbo Green”.

Door de witte en licht groene kleuren heeft de Air Jordan 1 “Turbo Green” veel weg van de “UNC” Air Jordan 1. De “UNC” colorway is geïnspireerd op de kleuren van Michael Jordan college team; University of North Carolina. De “Turbo Green” lijkt qua kleuren combinatie erg op de “UNC” maar er zitten toch een aantal verschillen in de twee. 

Zo heeft de Air Jordan 1 “Turbo Green” niet de blauwe kleur van de University of North Carolina, maar een blauw groene kleur genaamd “Tubro Green”. Wat de sneaker zo speciaal maakt is het suede dat al beschadigt lijkt. Het lijkt of de “Turbo Green” al een aantal jaartjes meegaat en heeft daardoor een vintage look. Het boven werk is een mix van suede en leer. Bijna al het suede heeft de “Turbo Green” kleur. Alleen het stuk bij de enkel heeft een grijze kleur. Grotendeels van het leer is wit gekleurd.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Air Jordan 1 “Turbo Green”

Releasedatum: 14 februari 2019
Prijs: €150,-
Colorway: Turbo Green/White/Light Smoke Grey/Sail
Stylecode: 555088-311

Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Air Jordan 1 "Turbo Green"
Images by @hanzuying

De Nike Air Max 98 krijgt een University Red makeover. 42

De Nike Air Max 98, eigenlijk een beetje de underdog van de Air Max serie. 25 januari staat er echter wel een keiharde release op het programma. Het klassieke model krijgt namelijk een super strakke ‘University Red & Summit White’ colorway en jeetje, dat staat goed!

Het is vrij logisch dat deze colorway zo goed matcht met deze sneaker, een vergelijkbare cw is namelijk al eerder uitgekomen. Alweer bijna 3 jaar geleden releasede Nike, in samenwerking met hét skatemerk Supreme, een versie die heel wat lijkt op de variant die de 25 gaat droppen. Een grijze bovenwerk vol met felrode details.  

Voor de ‘University Red & Summit White’ colorway heft Nike toch wat aanpassingen gedaan. Zo zien we dat het bovenwerk gemaakt is van een licht ademend mesh uitgevoerd in een, je raad het al, summit white kleur. De mudguard is volledig uitgevoerd in University rood met een geborduurd swoosh detail aan de buitenkant en geborduurd ‘Air’ detail op de heel. Waarbij de Supreme variant een witte outsole onderop de sneaker zit, zit er bij deze variant een rode. Met de rode outsole ‘popt’ de sneaker toch wat meer.

De air Max 98 wordt niet al te vaak gereleased dus genoeg reden om deze toffe release te grijpen. Heb je misgegrepen op de Supreme release? Probeer dan de 25edeze toffe variant te bemachtigen!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike Air Max 98 ‘University Red & Summit White’

Prijs:€180,-
Stylecode: 640744-602
Kleur: University Red/Summit White
Releasedatum: 25-01-2019
Storelist: Klik hier


University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
University Red
Pictures by: End Clothing