adidas onthult de Futurecraft 4D Icons

adidas Futurecraft 4D werd door Time Magazine bekroond als een van de 25 beste uitvindingen van 2017. De felbegeerde adidas Futurecraft 4D werd verkozen vanwege de productie en het minutieuze ontwerp. En nu gaf adidas VP, Marc Dolce, een glimp van de adidas Futurecraft 4D silhouetten via Instagram om fans te teasen.

Vorige week onthulde adidas VP, Marc Dolce een adidas basketbalschoen die gebruik maakte van de populaire Futurecraft-technologie van het merk. Nu biedt Dolce de wereld een close-up van enkele iconische adidas-sneakers, op dezelfde manier zoals dat tijdens het All-Star Weekend op het 747 Warehouse St.-evenement te zien was. Het pack bevat de adidas Kobe 1, de KB8 II, de EQT Streetball, de Top Ten, het Pro Model en een adidas basketbal sneaker uit 1955. De sneakers zijn in dezelfde as-groene colorway als de “Future of Basketball” die vorige week werd onthuld. De Futurecraft 4D is vooral bijzonder door de maakwijze van de tussenzool, die in zijn geheel is geprint van koolstof. Met behulp van licht en zuurstof is het materiaal getweakt tot een web met een uiterst sterke, lichte en elastische structuur, die een heel zachte demping oplevert

Het is niet duidelijk of deze modellen daadwerkelijk worden uitgebracht, maar het is wel duidelijk dat adidas van plan is om Futurecraft op deze manier uit te breiden in alle sportcategorieën. Bekijk de adidas Futurecraft 4D modellen van dichtbij in de foto’s hieronder en houd voor updates onze blogs en de releasekalender in de gaten!

 Images: @marcdolce (instagram)

 

Previous ArticleNext Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *