Tweede samenwerking adidas x Hender Scheme 372

Na de eerdere samenwerking tussen het Japanse merk Hender Scheme en Adidas komt er een vervolg: een tweede collectie van een drietal klassieke silhouetten die we eerder hebben gezien in de vorige collectie. Toen waren ze te zien in nude-kleurig leer. Deze keer zijn de sneakers eruit komen te zien als de Adidas-versies voor de detailhandel (zwarte bovenkant met blauwe en rode stekkers op de NMD_R1 bijvoorbeeld).

Kwaliteit over kwantiteit 

Ryo Kashiwazaki, de oprichter van het merk Hender Scheme, legt uit: “Voor deze colorways kun je zien dat we de originele kleurstellingen van de schoenen hebben toegepast. En dat we meer aandacht besteed hebben aan het materiaal en aan leerlooitechniek om deze kleur toe te passen. We daagden de Japanse leerlooierijen uit met dit soort kleurentoepassingen, en het was echt interessant wat eruit kwam. We hebben adidas ook uitgedaagd, het gebruik van dit soort leer dat ouder wordt in de tijd is iets dat Adidas zelf niet zou gebruiken. Het maken van leren schoenen in het algemeen is niet iets dat ze gewoonlijk doen. Dus ik kan me voorstellen dat het voor adidas behoorlijk uitdagend was. ”

Hoewel de prijs nog steeds behoorlijk hoog is in vergelijking met in-line adidas sneakers, maakt Ryo-san duidelijk dat kwaliteit zijn belangrijkste prioriteit is. “Kwaliteit komt op de eerste plaats, ik overweeg geen massaproductie. We overwegen hoe we de kwaliteit kunnen handhaven. ” Erman Aykurt, Senior Design Director Originals, voegt daar nog aan toe dat het misschien niet veel werk lijkt, maar dat veel op de achtergrond is gebeurt.

De sneakers zullen verkrijgbaar zijn via een officiële raffle, op 16 maart zullen de schoenen naar de winnaar verstuurd worden.

adidas originals by Hender Scheme


SUPERSTAR HS

Verwachte prijs: €400
Colorway: black/natural, natural
Shoplink: klik hier >>NMD_R1 HS

Verwachte prijs: €460
Colorway: black/red/blue, natural
Shoplink: klik hier >>MICROPACER HS

Verwachte prijs: €440
Colorway: silver, natural
Shoplink: klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 6

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 10

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 9

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb