UPDATE: exclusieve Air Jordan wmns in Rose Gold 1054

UPDATE – Afgelopen donderdag (1 maart) kon je, in deze blog, al wat lezen over een twee nieuwe releases van Nike. Deze twee releases bestaan uit de Air Jordan 3 en de Air Jordan 11 Low, allebei in een rosé gouden colorway. Nu blijkt dat deze twee modellen onderdeel zijn van een gehele, nieuwe Air Jordan vrouwencollectie.

Het merk Jordan heeft de officiële damescollectie van de zomer 2018 onthuld. Hierin worden natuurlijke kleuren en materialen benadrukt en toegepast op de populaire ontwerpen van Air Jordan. De nieuwe colorways zijn gemaakt voor sneakerliefhebbers en bieden stijl, comfort en luxe. Elk paar debuteerde tijdens het exclusieve Nike Unlaced-evenement op de Paris Fashion Week. Benieuwd wat Nike Unlaced precies is? Klik hier om daar meer over te weten te komen.

De eerste in de line-up is de Air Jordan 11 Low, die in een “Particle Beige / Metallic Beige” colorway komt voor een luxueuze, zomerse look. De volgende in de collectie is een Air Jordan 3 SE die binnenkomt in “Particle Beige / Sail.” Deze colorway is bedekt met ultrazacht nubuck. De volgende sneaker in de collectie is het geheel nieuw model: de Air Jordan I Low Lifted die in een glanzende “Metallic Beige” tint verschijnt.

Vervolgens zien we de nieuwe Air Jordan 1 High Zip, ontworpen met een opvallende ritssluiting in het midden. Andere opvallende paren in het assortiment zijn de Air Jordan 1 High Premium, die verschijnt in hoogwaardig leer in combinatie met gestikte details op de middenzool. De Air Jordan 1 High Premium komt in twee colorways: “Desert Sand” en “Mica Green”. Als laatste toevoeging aan de collectie de Swoosh-less Air Jordan 1 Low NS en de Jordan Modero slippers ook in twee colorways.

Er is helaas nog geen officiële releasedatum voor deze collectie. Als je daarvan op de hoogte wil blijven houd dan onze releasekalender in de gaten. Wel zijn er foto’s van alle nieuwe modellen. Scroll verder om vast een kijkje te nemen naar de nieuwe collectie.

Air Jordan 3 “Particle Beige / Sail”

Air Jordan 11 Low “Particle Beige / Metallic Beige”

Air Jordan I Low Lifted “Metallic Beige”

Air Jordan 1 High Zip  “Mica Green”

Air Jordan 1 High Zip “Particle Beige

Air Jordan 1 High Premium “Mica Green”

Air Jordan 1 High Premium “Desert Sand”

Air Jordan 1 Low NS “Desert Sand” 

Air Jordan 1 Low NS  “Particle Beige”

Air Jordan 1 Low NS  “Mica Green”

Jordan Rodero slides “Particle Beige” 

Jordan Rodero slides “Mica Green” 
Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.