Dit wil je niet missen! 24 Maart Solemart Amsterdam 1453

Solemart is een paradijs voor sneakerlovers. Het is een evenement waar sneakerheads hun grootste passie kunnen delen met elkaar.

Solemart is een event dat georganiseerd wordt door Solebox. Het komt oorspronkelijk uit Berlijn maar komt dit jaar voor het eerst, ook naar Amsterdam! Het is een dag vol sneakerliefde met vrienden, eten, muziek en nátuurlijk de beste keuze uit unieke sneakers.

Bij dit evenement ligt de focus vooral op vintage en sneakers die moeilijk te vinden zijn. En niet te vergeten, is er ook aanbod voor de toekomstige sneakerheads (de kleintjes) en koopjesjagers. Een variatie aan lokale en internationale collectors en shops zullen een groot aanbod aan sneakers voor je meenemen om je de hele dag mee te kunnen vermaken.

Wanneer is het?

Wil je dit niet missen noteer dan zaterdag 24 maart dan maar in je agenda! Het wordt gehouden in de Westergasfabriek (Transformatorhuis). De deuren zijn geopend van 12:00 tot 19:00. De entreeprijs is €5 en kan alleen aan de deur betaald worden (niet van tevoren).

FREE GIVEAWAY ACTIE!
Kans maken op 2×4 tickets voor Solemart Amsterdam op zaterdag 24 maart? Doe dan snel mee met de FREE GIVEAWAY actie via Instagram. KLIK HIER >>

Heb je na het event nog geen genoeg gehad van al die gezelligheid? Dan organiseert Solemart ook nog een afterparty. Bij dit feestje is het handig om je nieuwe kicks niet meteen aan te trekken aangezien er dan een grote kans is dat ze vies worden. Hierover zal binnenkort meer informatie komen.

Images by: @thomaslindie / EUKicks

 

Previous ArticleNext Article

Release Party Earth Water x KangaROOS 102

Zaterdag, 6 juli, waren wij bij de release party van de EARTH Water x Kangaroos. Het release event duurde van 17:00 to 21:00 en werd gehouden bij de Amsterdamse sneakerzaak Sunika. KangaROOS en EARTH Water zijn een samenwerking aan gegaan en hebben een sneaker ontworpen die ook een goed doel steunt. Met deze collab worden er mensen uit Kameroen ondersteund die geen toegang hebben tot schoon drinkwater

Bij de release party werd uiteraard de EARTH Water x Kangaroos Ultimate OG ‘Africa’ geshowcased. Als je de raffle had gewonnen bij Sunika, kon je bij de release party je paartje ophalen. Het paartje kwam in een mooie doos met daarbij nog een glazen fles van Earth Water. Van sneaker zijn er in totaal maar 400 paar gemaakt en ook nog eens met de hand in Duitsland! Op het event werd en natuurlijk water van EarthWATER geschonken. Halverwege de avond werd er bekendgemaakt hoeveel geld er zou worden gedoneerd aan Earth Water. Het totale bedrag was €5000,- en dit geld werd gebruikt voor de schone water bronnen in Cameroon. Er werd een goede sfeer gecreëerd door de beats van de DJ Booth, die een genres draaiden zoals Hip-Hop en Deep House. Het was een event zoals het hoort te zijn met sneakerliefhebbers, gezelligheid en een hapje en een drankje!

De Kangaroos x Earth Water is nog steeds verkrijgbaar in een paar maten, dus wacht niet te lang, want dit exclusieve paartje kan zo uitverkocht zijn! Check hieronder de afbeeldingen en de video van het event! Houd onze blog in de gaten om niks van het nieuwste sneaker nieuws te missen.


Sneakerness Amsterdam komt er weer aan 219

Het prachtige sneakerevent Sneakerness in Amsterdam staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat wij jullie even over het een en ander willen inlichten over dit evenement. Ga jij of ben je van plan misschien te gaan, lees dan snel verder zodat je weet wat je te wachten staat.

Naast de meest legendarische sneakers die aanwezig zijn tijdens dit evenement is er nog veel meer te zien en te doen. Om te beginnen draait DJ Turne de ziekste beats die je kan horen op dit evenement. Daarnaast is er een Art galerij waar je de mooiste sneaker gerelateerde kunstwerken kunt bewonderen. Vervolgens zijn er verschillende plekken waar je een lekker hapje kan halen en is er een kids corner waar je kind lekker kan spelen terwijl jij geniet van alles om je heen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, schoenen
Image by: Runnerwally

Waar en wanneer

Zaterdag 1 juni en zondag 2 juni zullen voor jullie de deuren geopend zijn in de Kromhouthal in Amsterdam. De tijden wanneer het event plaats gaat vinden zullen tussen 12.00 uur ’s middags en 18.00 uur ’s avonds zijn.

Tickets

Voor de tickets kan je kiezen uit een aantal verschillende categorieën. Je hebt de dag tickets, weekend tickets en de priority tickets. Met die laatste mag je op zaterdag al vanaf 11.00 uur naar binnen en op zondag om 12.00 uur, je krijgt er ook nog eens een goodybag bij. Kinderen onder de 12 jaar hebben een gratis entree.

Tickets:
Zaterdag: €14,-
Zondag: €12,-
Weekend tickets: €16,-
Priority tickets: €52,-

Koop hier je tickets!

Afbeeldingsresultaat voor sneakerness

Vervoer

Sneakerness wordt twee keer per jaar in Nederland georganiseerd, een keer in Rotterdam en een keer in Amsterdam. Uit alle gaatjes in het land komen dan ook mensen tevoorschijn om dit evenement bij te wonen. Daarom hebben we hieronder weetjes die nog van pas zouden kunnen komen tijdens de reis hier naar toe.

Vanaf Amsterdam CS:
Er is een gratis veerboot die jou vanaf de achterkant van Amsterdam Centraal naar de locatie brengt. Dit is de veerboot naar IJplein. Vanaf dat punt loop je richting het oosten van het IJplein. Vervolgens sla je linksaf en neem je een flauwe bocht naar rechts om op het IJplein te blijven. Daarna sla je rechtsaf naar de motorkade. Vanaf daar sla je nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en je bent gearriveerd op het evenement.

Daarnaast kun je ook nog met metro 52 vanaf Amsterdam, Centraal naar Amsterdam, Noorderpark, dit duurt ongeveer twee minuutjes. Vanaf daar is het nog zo’n 900 meter lopen naar de Kromhouthal. Eerst loop je naar een zuidoostelijke richting op het Albatrospad. Vervolgens sla je rechtsaf en dan sla je linksaf richting de Eendenstraat. Daarna volgt er een flauwe bocht en vervolg je de weg naar de Ganzenweg. Je slaat linksaf om op de Ganzenweg te blijven. Daarna vervolg je de weg naar de Motorkade. Vanaf daar sla je weer nog één keer linksaf en nog twee keer rechtsaf en dan ben je ook gearriveerd op het evenement.

Met de auto:
Alle wegen leiden naar Rome (in dit geval Amsterdam). Met de navigatie moet dat goed komen, Gedempt Hamerkanaal 231, Amsterdam. Je kunt in de nabije omgeving van het evenement gratis parkeren.

Wij van Sneakerjagers hopen dat jullie een ontzettend mooie dag of dagen gaan beleven en we kijken nu al uit naar alle comments die over dit event geplaatst gaan worden.


Baskèts x New Balance pop-up museum Amsterdam 186

Vorige week donderdag, 2 mei, zijn wij naar het Baskèts x New Balance pop-up museum geweest in Amsterdam. Dit pop-up museum is opgezet om de launch te vieren van de New Balance M990v5.

Het Baskèts x New Balance pop-up museum zat naast de huidige winkel van Baskèts en was echt ingedeeld als een klein museum. Op het raam stond groot de quote “Worn by super models in London and dads in Ohio”. Als je binnen kwam stonden er aan de rechterkant vier vitrines met daarin de oudere versies van de New Balance 990 met daarboven een klein verhaaltje over de bij behorende sneaker. Aan de linkerkant was de muur vol gehangen met de bovenstaande posters en in het midden de nieuwe uitgave van de 990. Er was ook een bar waarbij je heerlijke drankjes krijg van ABSOLUT Vodka. Veel New Balance fans kwamen naar dit pop-up museum, en kochten uiteraard ook een early paartje van de M990v5, want deze sneaker kwam eigenlijk pas uit op 4 mei.

De New Balance M990v5 is nu dus uit. Haal nu een paartje bij Baskèts! Check hieronder de sfeer afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen!Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox