Air Max Month: De Nike Air Vapormax 97! 1219

Air Max Day is bijna en wij kunnen niet wachten! Nike zijn nieuwste Air VaporMax 97 varianten komen eraan! De Nike Air VaporMax 97 is gemaakt met het vernieuwde dempingssysteem met een bijgewerkt bovenwerk. Een mesh design zorgt voor een lichte, veerkrachtige demping. De VaporMax geeft een gevoel alsof je op wolkjes loopt. De zool bevat geen aanvullende structurele elementen, dus je hebt alleen maar Air onder je voeten.

Nieuwe colorways van de Nike Air VaporMax 97 Hybrid is net wat we nodig hebben! Er komt een Nike Air VaporMax 97 ”Triple black” en een Nike Air VaporMax ”Neon” aan. Beide modellen verschijnen op vrijdag 9 maart om 09:00 uur.

Ben je helemaal om en wil je deze sneakers hebben? Check dan snel onze releasekalender!


Nike VaporMax 97 ”Triple Black”

Releasedatum: Maart, 2018
Prijs: €225,00
Colorway: Black/Black/Black
Stylecode: AO4542-001
Storelist: klik hier>>

Het classic Air Max 97 bovenwerk met de typische VaporMax zool brengt nieuw leven in het model. De gehele sneaker is gedoopt in een zwarte kleur. De zilveren swoosh op de VaporMax is subtiel maar valt door zijn kleur toch op. Zoals gebruikelijk met de Air Max 97 vallen de race sterpen onder het juiste licht op. 

 


Nike VaporMax 97 ”Neon”

Release: 9-03-2018
Prijs: €225,00
Colorway: Black/Volt-Medium Ash-Dark Pewter
Stylecode: AJ7291-001
Storelist: klik hier>>

De Nike Air VaporMax ”Neon” is gekleed in een Black, Volt, Medium Ash en Dark Pewter colorway. Er zitten ”Neon” details op het bovenwerk, de swoosh en de zool. De zool valt op door zijn felle neon colorway.

 

 

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.