Feature x Vans ”Sinner Club” pack 726

Las Vegas aan je voeten!

Hoe fout maar geweldig zijn deze Vans! Feature is een merk dat zich gevestigd heeft in Las Vegas. Geïnspireerd door de slapeloze nachten, wazige onvergetelijke herinneringen in Las Vegas, is er een nieuwe samenwerking ontstaan tussen vans en Feature. Er komt nieuw pack uit, officieel getiteld  ”Sinner Club”. Dit pack bevat 2 van de meest iconische Vans modellen. De klassieke Slip-On en de Old Skool sneaker.

De sneakers hebben een luxueuze afwerking, voorzien van suède en fluweel. De colorway bestaat uit black, plum, en red. Een metallic lakleer bedekt de streep op de Old Skool sneaker, die verder wordt geaccentueerd door roze stiksels. Er zitten groene details op de tong, wat staat voor het geld dat wordt besteed in de stad.

Bij de klassieke Slip-On is er op de voorvoet een geïllustreerde cabaret silhouet geborduurd. De illustratie staat voor Las Vegas ‘Gentlemen Club’. Op de inlegzool zijn er bankbiljetten uitgebeeld en op de hak zit een groen met zwarte ”Off The wall” nummerplaat. Dankzij het metallic zilver langs de rand van de Classis Slip-On’s en de Old Skool roze namaakbond in de tong krijgt het pack een verzorgd uiterlijk. De collectie zal met twee extra sets veters komen. Ook zal er in de verpakking een fluwelen stofzak zitten om de sneakers in te bewaren.

De sneakers zullen alleen maar online verkrijgbaar zijn op de website van Feature vanaf zaterdag 3 maart. De prijs is nog niet bekend. Kan je niet wachten tot zaterdag? Klik dan hier om bij onze huidige Vans collectie te kijken.

 

 

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 97 komt in een clean witte colorway met koperen details 6

De Nike Air Max 97 is tegenwoordig een behoorlijk populair model van Nike geworden. Dit gestroomlijnde model heeft de laatste tijd vele nieuwe colorways gekregen en daar heeft Nike nu weer een nieuwe aan toegevoegd. Dit keer komt de Air Max 97 met interessante koperkleurige details.

De details

De Nike Air Max 97 oogt erg rustig ondanks een opvallend detail op de upper. De upper is voornamelijk voorzien van een clean witte kleur, maar er loopt één element over de sneaker die een koperen kleur heeft gekregen. De print op dit detail heeft veel weg van de schubben van een vis en hebben ook een zelfde soort glanzend effect. Dit zorgt ervoor dat de sneaker goed zal opvallen wanneer er licht op valt. Deze upper is weer geplaatst op een witte mid- en outsole die natuurlijk goed aansluiten op de upper.

Op dit moment is deze colorway van de Nike Air Max 97 al verkrijgbaar voor een prijs van €140,-. Bekijk hieronder de foto’s en check waar jij deze sneakers kan kopen.


Images by: Nike

Epic Store Breda // Top 10 Spring Sale 10

Het is weer zo ver. De zomer komt eraan, en dat betekent nieuwe kleding en sneakers. Toch is het altijd moeilijk om een paar leuke sneakers te vinden, die ook nog is in de uitverkoop zijn. Epic Store uit Breda heeft dan wel een hele aangename actie voor jou! Op dit moment is er een Spring Sale bezig die oploopt tot wel 50% korting. Dit is jouw kans om toe te slaan! Om jullie een handje te helpen hebben wij een Top 10 samengesteld. Deze onderstaande pareltjes mag je zeker niet missen. Zit er voor jou niks tussen? Check dan de website voor meer.


1. adidas Yung 1 Legend Ivy | BD7655


2. Nike Air Max 720 Black Metallic Silver | AO2924-003


3. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192653


4. Nike Air Max 95 Black Habanero | CD0180-001


5. Puma Cell Venom | 0369354 01


6. Nike Air Force 1 | BV0322-002


7. Mizuno Wave Rider 1 | D1GA192560


8. Fila Venom V94M | 1010255.03G


9. Nike Air Max Deluxe SE Sail | AO8284-100


10. New Balance 997D | MS997HGD


Nike M2K Tekno // Top 10 9

De Nike M2K Tekno is geïnspireerd op de Monarch franchise en heeft futuristische details. Deze sneaker past perfect binnen de Dad Shoe trend vanwege zijn bulky sole. Aangezien deze trend nog altijd in volle gang is, zie je deze sneaker ook steeds meer in het straatbeeld verschijnen. De sneaker is er in vele verschillende colorways en daarom hebben wij de allerleukste colorways hieronder in de vorm van een top 10 Nike M2K Tekno neergezet.


1. Nike M2K Tekno SE ‘Laser Fuchsia’ | AV4221-600


2. Nike M2K Tekno SE | AV4221-800


3. Nike M2K Tekno SE | CJ5842-700


4. Nike M2K Tekno Camo | CI9086-100


5. Nike M2K Tekno SP | BV0074-001


6. Nike M2K Tekno SP | AO3108-014


7. Nike M2K Tekno SP | AV4789-101


8. Nike M2K Tekno Premium ‘Black Leopard’ | CD0181-001


9. Nike M2K Tekno SP | CI9086-001


10. Nike M2K Tekno SP | AO3108-013

Uitgelichte afbeelding: 43einhalb