Coming soon: Asics tiger x Asphaltgold! 514

De samenwerking tussen Asphaltgold en Asics is een eerbetoon aan hun stad, Darmstadt. Darmstadt is bekend om hun centrum. Jugendstil of art nouveau is een kunststroming die tussen 1890 en 1914 op verschillende plaatsen in Europa populair was. De stad heeft beroemde bezienswaardigheden te bieden en is zeker een stad waar je geweest moet zijn. Geïnspireerd door de kunstenaarskolonie van Mathildenhöhe, is de Acics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil” ontworpen.

De Gel-DS Trainer maakt indruk met zijn hoge kwaliteit materiaal mix. Zachte suède in de colorway, Evening Sand bedekt de sneaker. Het Asics Tiger logo en de heel tab hebben beide dezelfde colorway, Hot Pink. Het Asphaltgold logo kan je terugvinden op de tong, op het label aan de achterkant en op de binnenzool. De neopreen tong is voorzien van het Art Nouveau patroon dat is ontworpen. Naast de standaard veters in de sneakers zitten er ook twee andere veters bijpassende bij.

Exclusief bij Asphalgold wordt de sneaker gepresenteerd in een speciaal ontworpen metalen doos. De metalen doos past precies past bij het thema. Asphaltgold vind het belangrijk dat de release plaatsvindt in een speciale sfeer, met de kunst als thema. Om die reden hebben ze besloten te kiezen voor een onconventionele release; vanaf vrijdag 11.00 uur kun je een save-your-size ticket kopen in de AGC-Store. Dit ticket kost 10 euro en moet contant betaald worden. Het ticket is tevens ook een aanbetaling voor je gewenste schoenmaat. Op zaterdag kun je om 12.00 uur met je ticket naar het release event gaan in Designhouse Darmstadt en daar je nieuwe Acics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil” ophalen!

De ”Jugendstil” sneaker zal ook verkrijgbaar zijn op de Asphaltgold website op 17 maart. Klik hier om bij onze huidige Asics collectie te kijken.


Asics tiger x Asphaltgold Gel-DS Tainer OG ”Jugendstil”

Releasedatum: 17-03-2018
Prijs: €140,00
Colorway: Evening Sand / Hot Pink
Stylecode: H7LNK 1720
Storelist: Klik hier>>

 

Previous ArticleNext Article

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 10

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Gucci Screener sneaker released een strawberry colorway 34

Gucci heeft zijn Screener sneaker een gewaagde make-over gegeven. Gucci’s Screener sneaker heeft een aardbeien print over de gehele Upper van de sneaker gekregen.

Kort geleden bracht Gucci de Screener sneaker uit met een ‘dirty’ tint. Veel mensen waren niet te spreken over de uitvoering van deze sneaker. Gucci trekt zich hier niks van aan en zet de ‘dirty’ collectie voort. De kleurrijke print is geïnspireerd op de jaren ’70. Deze Gucci Screener sneaker is onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Zoals hiervoor al gezegd, deze sneaker beschikt over een dirty, gedragen tint met de klassieke en kenmerkende groen/rode Gucci strepen op de zijkanten. Over de gehele sneaker zitten cartoon rode en roze aardbeien. De off white kleurige sneaker heeft een groene heel tab met een off white/rode rubberen zool. Dit zorgt voor extra contrast. De sneaker is geïnspireerd op de luxe sportkleding van vroeger. Om de upper te maken werd er geperforeerd leer gebruikt en voor de zool werd er gebruik gemaakt van rubber. Op de tong staat het oude Gucci logo. Ook op het voorwerk zit een ovalen metalen GG logo.

Deze sneaker is verkrijgbaar voor €790,- via gucci.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker

Prijs: €790,-
Colorway: Off-white
Stylecode: 570442 08L20 9261

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
GUCCI