Skip to content
Upcoming

BALR. lanceert zes paar gloednieuwe sneakers

1 maart 2018 12:17
BALR. lanceert zes paar gloednieuwe sneakers

Van lederen tassen tot armbanden en van onderbroeken tot spijkerjassen, het kledingmerk BALR. heeft een zeer ruim assortiment dat maar blijft groeien. Deze keer lanceert het merk maar liefst 6 gloednieuwe sneakers. De sportieve sneakers zijn zeer modieus, maken elke outfit af en kunnen overal onder gedragen worden. Deze lichtgewicht schoenen zijn ontworpen voor maximaal comfort, met een op maat gemaakte traagschuimzool die elke stap ontspannen maakt. Scroll gauw verder naar beneden voor de foto’s!

Een stukje geschiedenis

Maar laten we even bij het begin beginnen. BALR. is in 2013 opgezet door drie voetbalmannen: Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Het idee om een kledingmerk op te starten begon tijdens één van de lange autoritten van De Zeeuw, in zijn tijd als speler bij Spartak Moskou. Het was voor De Zeeuw een manier om zijn ene hobby, mode, te combineren met de andere: ondernemen. De voetballers ontwerpen de kleding zelf. De Zeeuw wil graag kleding en accessoires verkopen die hij zelf ook zou dragen. Dat zijn de wat duurdere merken; Yves Saint Laurent of Dior. Daar wordt de BALR.-kleding dus ook op gebaseerd.

Afgelopen week werden er 6 sneakers gereleased, bekijk het filmpje ervan hieronder en scroll voor meer informatie verder!

BALR. EE Premium Socks Sneakers


De EE Premium Sock Sneakers hebben een sokachtig bovenwerk, geplaatst op een speciaal ontwikkelde foam zool. Het slanke zwart-witte ontwerp maakt dit paar oneindig veelzijdig, terwijl het silhouet je outfit een aparte touch geeft.

Prijs: €175
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017518
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Street Legend Sneakers


Deze nieuwste versie heeft een combinatie van mesh-bovenwerk en een rubberen zeshoekige overlay. Het iconische silhouet is afgewerkt met een zachte zool, die comfort toevoegt aan een slank vormgegeven schoen. Om elke dag een fris uiterlijk te creëren, zijn de Street Legend Sneakers voorzien van twee sets extra veters.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777018409
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers Grey


De Fast Break Sneakers, een paar sneakers die je sneaker game naar hoger level brengt. Met een uniek ontwikkelde foam zool zijn deze kicks comfortabel op een manier die je je haast niet kan voorstellen. De Fast Break Sneakers zijn afgewerkt met hexagon details en worden geleverd met extra veters, waardoor dit een veelzijdige optie is om elke outfit compleet te maken.

Prijs: €160
Colorway: Grijs/wit
Stylecode: 8719777018294
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers Black


De Fast Break Sneakers hebben alles wat je nodig hebt van een paar sneakers. De zool is ontwikkeld om maximaal comfort te bieden bij elke stap maar tegelijkertijd is deze sneaker ook een zeer unieke BALR. silhouet. Wissel je look af met de extra veters en je bent klaar om met stijl de straat op te gaan.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017976
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers White


Dezelfde sneaker als de twee andere colorways hierboven. Ook deze Fast Break Sneakers geven maximaal comfort en maken je outfit helemaal af.

Prijs: €160
Colorway: Wit/zwart
Stylecode: 8719777018188
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Free Play Lux Sneakers


Een klassiek paar als deze mogen niet ontbreken in je sneakercollectie. De Freeplay Lux Sneakers zijn gemaakt van soepel wit leer en afgewerkt met suède details. Deze kicks bieden maximale ondersteuning door de speciaal ontwikkelde traagschuimzool. De cleane look maakt deze low-tops gemakkelijk te matchen met alles wat je al hebt.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017006
Shoplink: Klik hier >>