BALR. lanceert zes paar gloednieuwe sneakers 2522

Van lederen tassen tot armbanden en van onderbroeken tot spijkerjassen, het kledingmerk BALR. heeft een zeer ruim assortiment dat maar blijft groeien. Deze keer lanceert het merk maar liefst 6 gloednieuwe sneakers. De sportieve sneakers zijn zeer modieus, maken elke outfit af en kunnen overal onder gedragen worden. Deze lichtgewicht schoenen zijn ontworpen voor maximaal comfort, met een op maat gemaakte traagschuimzool die elke stap ontspannen maakt. Scroll gauw verder naar beneden voor de foto’s!

Een stukje geschiedenis

Maar laten we even bij het begin beginnen. BALR. is in 2013 opgezet door drie voetbalmannen: Demy de Zeeuw, Eljero Elia en Gregory van der Wiel. Het idee om een kledingmerk op te starten begon tijdens één van de lange autoritten van De Zeeuw, in zijn tijd als speler bij Spartak Moskou. Het was voor De Zeeuw een manier om zijn ene hobby, mode, te combineren met de andere: ondernemen. De voetballers ontwerpen de kleding zelf. De Zeeuw wil graag kleding en accessoires verkopen die hij zelf ook zou dragen. Dat zijn de wat duurdere merken; Yves Saint Laurent of Dior. Daar wordt de BALR.-kleding dus ook op gebaseerd.

Afgelopen week werden er 6 sneakers gereleased, bekijk het filmpje ervan hieronder en scroll voor meer informatie verder!

 

BALR. EE Premium Socks Sneakers


De EE Premium Sock Sneakers hebben een sokachtig bovenwerk, geplaatst op een speciaal ontwikkelde foam zool. Het slanke zwart-witte ontwerp maakt dit paar oneindig veelzijdig, terwijl het silhouet je outfit een aparte touch geeft.

Prijs: €175
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017518
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Street Legend Sneakers


Deze nieuwste versie heeft een combinatie van mesh-bovenwerk en een rubberen zeshoekige overlay. Het iconische silhouet is afgewerkt met een zachte zool, die comfort toevoegt aan een slank vormgegeven schoen. Om elke dag een fris uiterlijk te creëren, zijn de Street Legend Sneakers voorzien van twee sets extra veters.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777018409
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers Grey


De Fast Break Sneakers, een paar sneakers die je sneaker game naar hoger level brengt. Met een uniek ontwikkelde foam zool zijn deze kicks comfortabel op een manier die je je haast niet kan voorstellen. De Fast Break Sneakers zijn afgewerkt met hexagon details en worden geleverd met extra veters, waardoor dit een veelzijdige optie is om elke outfit compleet te maken.

Prijs: €160
Colorway: Grijs/wit
Stylecode: 8719777018294
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers Black


De Fast Break Sneakers hebben alles wat je nodig hebt van een paar sneakers. De zool is ontwikkeld om maximaal comfort te bieden bij elke stap maar tegelijkertijd is deze sneaker ook een zeer unieke BALR. silhouet. Wissel je look af met de extra veters en je bent klaar om met stijl de straat op te gaan.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017976
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Fast Break Sneakers White


Dezelfde sneaker als de twee andere colorways hierboven. Ook deze Fast Break Sneakers geven maximaal comfort en maken je outfit helemaal af.

Prijs: €160
Colorway: Wit/zwart
Stylecode: 8719777018188
Shoplink: Klik hier >>


BALR. Free Play Lux Sneakers


Een klassiek paar als deze mogen niet ontbreken in je sneakercollectie. De Freeplay Lux Sneakers zijn gemaakt van soepel wit leer en afgewerkt met suède details. Deze kicks bieden maximale ondersteuning door de speciaal ontwikkelde traagschuimzool. De cleane look maakt deze low-tops gemakkelijk te matchen met alles wat je al hebt.

Prijs: €160
Colorway: Zwart/wit
Stylecode: 8719777017006
Shoplink: Klik hier >>


Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 7

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 24

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 9

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.