“Cold Blooded” met de nieuwe adidas Copa 1032

De adidas Copa gaat door een gehele vernieuwing heen met de nieuwe “Cold Blooded” pack. De adidas Copa beschikt nu over een langere tong die tot over de enkel heen gaat. Deze tong zorgt ervoor dat de schoen nog beter aansluit bij de voet waardoor het nog meer als één geheel voelt.

De “Cold Blooded” pack kenmerkt zich aan de felle rood/roze kleur op de hak die mooi gecombineerd is met de zwarte en witte kleuren van de Copa. De Copa is gemaakt van kangoeroe leer waardoor het een zeer soepele schoen is die erg goed is voor de voeten. De adidas Copa wordt wel eens beschouwd als een klassiek model die de klassieke voetballers droegen. De adidas Copa is voor zeer degelijke spelers die het spel altijd zullen controleren.

In de hiel van de schoen zitten speciale “kussens” wat zorgt voor een extra comfort en voorkomt blaren tijdens het spelen met deze voetbalschoenen. Daarnaast ligt er voor nog meer comfort een adidas Ortholite zool in, deze zolen zijn zachter dan normale zolen voor een extra demping.

Daarnaast heeft de adidas Copa een speciale sprintframe wat ervoor zorgt dat je altijd in stabiliteit staat en het gewicht over de schoen verdeeld. Door een betere stabiliteit ben je behendiger op het veld en kan je sneller draaien en van richting veranderen.

adidas Copa “Cold Blooded”

Stylecode: CM7663
Prijs: €200 (ook beschikbaar in andere versies).
Colorway: Core Black/Ftwr White/Real Coral
Storelist: Klik Hier >>>

Previous ArticleNext Article

De Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ released zaterdag 17 augustus 48

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ werd voor het eerst gereleased in 2017. Dit was de eerste colorway voor de Yeezy Boost 700. 2 jaar verder zijn er nog 5 andere colorways uitgekomen, maar de ‘Wave Runner’ blijft bij vele mensen toch de nummer 1 colorway. Volgens YEEZY MAFIA released de ‘Wave Runner’ opnieuw op zaterdag 17 augustus in full-family sizing! Heb jij in 2017 de kop mis geslagen op deze pareltjes, dan heb je nu opnieuw de kans om een paartje te scoren!

De adidas Yeezy Boost 700 werd geboren op 1 november 2017 en was een grote stap voor Yeezy. Kanye west draaide weg van het minimalistische design van de 350 en maakten van de 700 een chunky dad shoe. Met het design van de 700 liet Kanye West zien dat hij altijd voor loopt op de mode, omdat chunky sneakers pas populair werden in 2018.

Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ details

Het bovenwerk van de ‘Wave Runner’ is gemaakt met een combinatie van mesh met suède en leren panels als overlay. Een licht grijze kleur bevindt zich op de hiel en midfoot met zwart suède panelen lopend naar de voorvoet van de sneaker. De toebox bevat verschillende kleuren zoals licht grijs, zwart, navy blauw en licht blauw. De upper van de sneaker zit bovenop een chunky mid- en outsole. De midsole bevat twee oranje pods met mooi lijnwerk.

De adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ released op zaterdag 17 augustus voor de gehele family! Dus mis je kans niet, want dit is misschien wel de laatste keer dat dit pareltje zal restocken. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Yeezy Boost 700 'Wave Runner'

Yeezy Boost 700 'Wave Runner'
Yeezy Boost 700 'Wave Runner'


Politie grijpt in tijdens het adidas X AriZona Iced Tea pop-up event 114

Eerder deze week schreven wij over de samenwerking tussen adidas en AriZona Iced Tea. Gisteren, donderdag 18 juli, en vandaag, vrijdag 19 juli, zou er vanuit deze samenwerking een pop-up event plaatsvinden. Tijdens dit event zouden mensen een paar sneakers kunnen bemachtigen of een aantal andere items voor slechts 99 dollar cent. Dit klinkt iedereen natuurlijk als muziek in de oren. Wie wil er nu namelijk geen paar sneakers aanschaffen voor slechts één dollar?! Precies, iedereen heeft daar wel interesse in! Dit heeft er dus uiteindelijk ook toe geleid dat het New York Police Department heeft moeten ingrijpen. Zelfs nog vóórdat het event werkelijk van start kon gegaan.

Het nieuws, dat adidas in samenwerking met AriZona Iced Tea vele items zou verkopen voor slechts 99¢, ging als een lopend vuurtje. Al snel kwamen er vele mensen naar 208 Bowery Street in New York zodat zij één van de eersten konden zijn die de pop-up store in zouden mogen. Vele mensen stonden al sinds middernacht in rijen om er zeker van te zijn dat zij een paartje konden bemachtigen.

De drukte liep flink op. Dit is natuurlijk enorm goed voor het succes van adidas en AriZona Iced Tea, maar helaas misschien iets te goed. Door de honderden mensen die zich rondom de locatie verzamelden werd dit nieuws al snel bekend bij de politie. Het New York Police Department was dan ook aanwezig om het event in goede banen te leiden vanwege veiligheidsredenen. Dit mocht helaas niet baten. Twee tieners werden namelijk lastiggevallen op straat waardoor zij zelfs per ambulance naar het ziekenhuis werden gebracht. Dit was voor de politie het teken om dit pop-up event te sluiten, nog vóórdat het überhaupt van start kon gegaan.

Zowel adidas als AriZona Iced Tea hebben aangegeven enorm dankbaar te zijn voor alle fans die aanwezig waren. Beide bedrijven bieden hun verontschuldigingen aan iedereen die voor lange tijd heeft gewacht en eventuele ongemakken heeft ervaren ten gevolge van de afsluiting. Beide partijen laten weten dat zij de beslissing hebben genomen om het event permanent te sluiten om de veiligheid van de fans te waarborgen.


Images by: sourceShoshy Ciment/Business Insider
Featured image: Eddie Lee/Hypebeast

adidas EQT Gazelle brengt de jaren 90 terug 98

adidas heeft de Equipment Gazelle uit de archieven getrokken om het model in een modern jasje te steken. Deze sneaker was één van de meest opvallende hardloopdesigns van adidas uit de jaren 90. Nu heeft adidas dus besloten om moderne details toe te voegen aan dit model. De adidas EQT Gazelle zal zaterdag 20 juli uitkomen in maar liefst 11 colorways.

De details

adidas brengt niet één of twee nieuwe colorways uit van de EQT Gazelle, maar zelfs 11 colorways. 7 voor de heren en 4 voor de dames. De sneakers bestaan uit een lichtgewicht bovenwerk met daaroverheen overlays van soepel leer. Aan het retro model zijn felle kleuren toegevoegd om op die manier het moderne tintje erin te verwerken. Deze kleuren komen niet alleen terug op de upper, maar ook op de bulky tussenzolen van de sneakers. Een leuk detail op de sneakers is het hologramlogo dat op de tong geplaatst is.

Ben je nieuwsgierig welke colorways er allemaal te vinden zijn op de adidas EQT Gazelle? Scrol dan snel naar beneden om de foto’s te bekijken. Zaterdag 20 juli 2019 vanaf 00:00 uur zullen deze 11 colorways verkrijgbaar zijn voor een prijs van €110,-. Blijf de releasekalender in de gaten houden om te zien bij welke stores jij een paartje kan bemachtigen.


EQT Gazelle Schoenen Linen / Linen / Semi Solar Yellow EE5031

EQT Gazelle Schoenen Collegiate Navy / Core Black / Solar Yellow EE4771

EQT Gazelle Schoenen Solar Yellow / Silver Met. / Core Black EE4773

EQT Gazelle Schoenen Semi Coral / Semi Coral / Crystal White EE5034

EQT Gazelle Schoenen Grey Two / Core Black / Cloud White EE4772EQT Gazelle Schoenen Collegiate Navy / Core Black / Solar Yellow EE4771

EQT Gazelle Schoenen Crystal White / Core Black / Shock Pink EE6486

EQT Gazelle Schoenen Shock Pink / Silver Met. / Glow Blue EE5150

EQT Gazelle Schoenen Tech Mineral / Gold Metallic / True Pink EE5149
Uitgelichte afbeelding: Asphaltgold

Ontvang wekelijks het laatste sneakernieuws in je inbox