“Cold Blooded” met de nieuwe adidas Copa 779

De adidas Copa gaat door een gehele vernieuwing heen met de nieuwe “Cold Blooded” pack. De adidas Copa beschikt nu over een langere tong die tot over de enkel heen gaat. Deze tong zorgt ervoor dat de schoen nog beter aansluit bij de voet waardoor het nog meer als één geheel voelt.

De “Cold Blooded” pack kenmerkt zich aan de felle rood/roze kleur op de hak die mooi gecombineerd is met de zwarte en witte kleuren van de Copa. De Copa is gemaakt van kangoeroe leer waardoor het een zeer soepele schoen is die erg goed is voor de voeten. De adidas Copa wordt wel eens beschouwd als een klassiek model die de klassieke voetballers droegen. De adidas Copa is voor zeer degelijke spelers die het spel altijd zullen controleren.

In de hiel van de schoen zitten speciale “kussens” wat zorgt voor een extra comfort en voorkomt blaren tijdens het spelen met deze voetbalschoenen. Daarnaast ligt er voor nog meer comfort een adidas Ortholite zool in, deze zolen zijn zachter dan normale zolen voor een extra demping.

Daarnaast heeft de adidas Copa een speciale sprintframe wat ervoor zorgt dat je altijd in stabiliteit staat en het gewicht over de schoen verdeeld. Door een betere stabiliteit ben je behendiger op het veld en kan je sneller draaien en van richting veranderen.

adidas Copa “Cold Blooded”

Stylecode: CM7663
Prijs: €200 (ook beschikbaar in andere versies).
Colorway: Core Black/Ftwr White/Real Coral
Storelist: Klik Hier >>>

Previous ArticleNext Article

Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 13 114

Deze week staan er weer een aantal hottest sneaker releases op de planning. Eén hiervan is de Size? x Nike Air Max Light, deze sneaker zal morgen, dinsdag 26 maart, droppen op Air Max Day! Ben jij benieuwd naar de releases? Scroll dan snel verder. Nieuwsgierig geworden naar andere releases? Check dan vooral onze releasekalender!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? X Nike Air Max Light
CD1510-001

adidas Alphaedge 4D ' Ftwr White'
CG5526

Reebok Pyro 'Stellar Pink'
DV5701

Nike LeBron 16 'Medicine Ball'
CD7089-100

OVERKILL x Puma Cell Venom 'Radiant Venom'
370332-01

Air Jordan 3 Retro Thinker 'University Red'
CJ0939-100

Nike Air Max 180 'Hyper Pink'
BV7487-001

Nike Air Max 97 'White Silver'
921826-105

Nike Air Max 720 'Triple White'
AO2924-100

New Balance 1500 'All Over'
M1500NBG

Restock: adidas Alphaedge 4D ‘White’ 26

De adidas Alphaedge 4D is een van de meest geavanceerde sneaker die we op dit moment hebben. Met een combinatie van mesh en primeknit op de upper, en de midsole geheel 4D geprint!

Deze geavanceerde sneaker van adidas was eerder al gereleased in november 2018, maar was toen vrijwel meteen uitverkocht. Nu krijgen wij weer een kans om deze awesome sneaker in handen te krijgen!

De details

De upper van de sneaker is gemaakt van het comfortabele en flexibele primeknit. Over de gehele upper is gebruik gemaakt van stiksels die zo een toffe look geven aan de sneaker. Onder de upper zit de 4D geprinte en futuristische midsole. Dit zorgt voor een geweldige demping en support.

De adidas Alphaedge 4D wordt verwacht op donderdag 28 maart op adidas.nl voor €300,-. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalander in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
adidas Alphaedge 4D 'White'
Images by: adidas

Game of Thrones x adidas ‘House Lannister’ en ‘House Stark’ 62

Morgen, vrijdag 22 maart, is het dan zover, de zes Ultra Boost sneakers van de samenwerking tussen Game of Thrones en adidas komen dan eindelijk uit! Wij hebben al twee van deze awesome sneakers in handen kunnen krijgen en oh wat zijn ze mooi!

De twee die wij in handen hebben gekregen zijn de ‘House Lannister’ en ‘House Stark’. Deze twee sneakers zijn helemaal in het thema gebracht van de naam die zij dragen, geïnspireerd op de bekende serie.

Details ‘House Lannister’

De ‘House Lannister’ is daarom helemaal in het rood en goud. De upper van de sneaker is geheel gemaakt van het comfortabele flyknit materiaal. Rood met gouden glitters bevindt zich op de upper. De case is ook rood van kleur met de drie strepen van adidas in het goud. Boven op de tong zit en lipje met aan de buitenkant het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Lannister’. Verder zit er op de hiel van de sneaker ook weer een lipje met daarop de tekst “HEAR ME ROAR”. Als laatst is deze sneaker natuurlijk voorzien van de al zo comfortabele Boost midsole.

Details ‘House Stark’

De ‘House Stark’ heeft een overal colorway van donker grijs en zwart, dit past ook perfect bij de naam. Wederom is de upper van de sneaker gemaakt van het flyknit materiaal voor veel comfort. De case is ook grijs van kleur met de drie strepen van adidas in het zwart. Aan de bovenkant van de tong zit weer diezelfde lip met hierop het adidas logo en aan de achterkant het logo van ‘House Stark’. Op het lipje aan de achterkant van de hiel staat de iconische zin “Winter is Coming”. Als laatst is de Boost midsole donker grijs van kleur.

Deze awesome collaboration tussen Game of Thrones en adidas komt morgen, vrijdag 22 maart, uit bij adidas.nl en andere retailers voor €180,- per sneaker. Check hieronder de afbeeldingen. Wil jij deze release niet missen? Houd dan onze releasekalender in de gaten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710 // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3706
Game of Thrones x adidas // EE3710
Game of Thrones x adidas // EE3710
Images by: Sneakerjagers