“Cold Blooded” met de nieuwe adidas Copa

De adidas Copa gaat door een gehele vernieuwing heen met de nieuwe “Cold Blooded” pack. De adidas Copa beschikt nu over een langere tong die tot over de enkel heen gaat. Deze tong zorgt ervoor dat de schoen nog beter aansluit bij de voet waardoor het nog meer als één geheel voelt.

De “Cold Blooded” pack kenmerkt zich aan de felle rood/roze kleur op de hak die mooi gecombineerd is met de zwarte en witte kleuren van de Copa. De Copa is gemaakt van kangoeroe leer waardoor het een zeer soepele schoen is die erg goed is voor de voeten. De adidas Copa wordt wel eens beschouwd als een klassiek model die de klassieke voetballers droegen. De adidas Copa is voor zeer degelijke spelers die het spel altijd zullen controleren.

In de hiel van de schoen zitten speciale “kussens” wat zorgt voor een extra comfort en voorkomt blaren tijdens het spelen met deze voetbalschoenen. Daarnaast ligt er voor nog meer comfort een adidas Ortholite zool in, deze zolen zijn zachter dan normale zolen voor een extra demping.

Daarnaast heeft de adidas Copa een speciale sprintframe wat ervoor zorgt dat je altijd in stabiliteit staat en het gewicht over de schoen verdeeld. Door een betere stabiliteit ben je behendiger op het veld en kan je sneller draaien en van richting veranderen.

adidas Copa “Cold Blooded”

Stylecode: CM7663
Prijs: €200 (ook beschikbaar in andere versies).
Colorway: Core Black/Ftwr White/Real Coral
Storelist: Klik Hier >>>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *