De nieuwe colorway van de Nike Mercurial 0 543

Op valentijnsdag werd de nieuwe Nike Mercurial gereleased in de Vapor en de Superfly 360. Deze werd gereleased in een feloranje colorway met een chromezool (lees er hier meer over). De Nike Mercurial was binnen één dag volledig uitverkocht. Er gaan geruchten dat er een restock gaat komen.

Nu kondigt Nike een nieuwe colorway aan voor de nieuwste Nike Mercurial.

Op 26 februari 2018 komt die tweede colorway uit van de nieuwste Nike Mercurial. De voetbalschoen heeft een zwarte colorway met een oranje gespleten soleplate en oranje Nike Swoosh. Dit is het tegenovergestelde van de eerste oranje release.

De zwarte Nike Mercurial wordt uitgebracht in de Vapor en de Superfly 360. De vapor is “normaal uitgesneden” en de Superfly 360 heeft een Dynamic Fit collar die ook wel bekend staat als “het sokje”.

Zowel de Vapor als de Superfly bestaan volledig uit de Flyknit stof waardoor de schoen zeer soepel is en perfect aansluit om de voet. Flyknit is een speciale stof ontwikkeld door Nike om te zorgen dat (voetbal)schoenen nog lichter zijn dan voorheen om nog sneller te zijn. De Nike Mercurial staat bekend om zijn ongekende snelheid en dat is uiteraard volledig meegenomen tijdens de ontwikkeling van deze nieuwste Nike Mercurial. Dankzij de Flyknit stof en gespleten soleplate is dit de lichtste voetbalschoen die Nike ooit ontwikkeld heeft.

Nike Mercurial Superfly

Releasedatum: 26 februari 2018 09:00
Prijs: €240 – €270
Colorway: Black/ Orange
Storelist: Klik Hier >>>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meerdere colorways van de Nike Air Max 2 Light bekend 0 24

Het ging al een langere periode over de comeback van de Air Max 2 Light. Begin 2019 verwachten we het model weer in de schappen.

De Nike Air Max 2 Light is de lichtere uitvoering van de Air Max 2 en maakte zijn entree in 1994. De sneaker had niet één maar twee Air-units in de zool zitten. Zo zat er een Air unit in van 5 PSI voor comfort en één van 25 PSI om de voet goed op zijn plaats te houden.

Afgelopen jaar is gebleken dat het terug brengen van deze klassieke modellen een succes is,  daarom wordt er ook weer flink naar dit model uitgekeken. Op dit moment zijn er al 2 Nike Air Max 2 Light die ook bevestiging vanuit Nike hebben. Dit zijn twee colorways met de kleuren groen en paars. Maar ook zijn er geruchten dat er verschillende retro’s van de originele colorways gaan komen! Alles wat er tot nu toe bekend is hebben over de nieuwe colorways hieronder neergezet.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 2 Light

Releasedatum: Verwacht januari 2019
Prijs: verwacht €130,-
Stylecode: AO1741-500
Colorway: Black/Purple/Green
Bekijk hier de storelist>>


Nike Air Max 2 Light

Releasedatum: Verwacht januari 2019
Prijs: verwacht €130,-
Stylecode: AO1741-300
Colorway: Black/Green/Purple
Bekijk hier de storelist>>


Nike Air Max 2 Light

Releasedatum: Verwacht januari 2019
Prijs: verwacht €130,-
Stylecode: AO1741-700
Colorway: Light University Gold/Flash Crimson/Racer Blue
Bekijk hier de storelist>>


Nike Air Max 2 Light

Releasedatum: Verwacht januari 2019
Prijs: verwacht €130,-
Stylecode: AO1741-100
Colorway: White/Black/Blue Lagoon/Laser Orange
Bekijk hier de storelist>>

Off-White X Nike Air Force 1 Low release info 19 december 0 78

De volgende Off-White X Nike collab staat alweer op de planning. Op 19 december komt de Off-White X Nike Air Force 1 Low in twee colorways.

De collabs tussen Off-White en Nike hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Vanaf de introductie in 2017 zijn de sneakers op zijn zachts gezegd erg populair gebleken. De oprichter en designer van Off White, Virgil Abloh, heeft met zijn unieke manier van design een nieuwe trend gezet. We zien de laatste tijd veel ‘deconstructed’ sneakers en natuurlijk teksten op de zolen en uppers.

De aanstaande drop bestaat uit twee paar Air Force 1, een zwarte en neon-groene colorway. En dit keer zijn er ook zowel baby als kleuter maten beschikbaar! Ook bij deze sneakers word er weel veel gebruik gemaakt van raffles, loterijen waarbij het nodig is om je van te voren in te schrijven. Wij hebben hier een aantal raffles voor jullie verzameld!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White X Nike Air Force 1 Low 

Prijs: Vanaf €170,-
Stylecodes: AO4606-001 / AO4606-700
Raffles:

Images by: Solebox

KixFix // Nike x Carhartt WIP Air Max 95 Review & On-Feet 0 22

Het is weer maandag en dat betekend een nieuwe KixFix video. Na een korte stop is KixFix terug met een nieuwe video, dit keer over de Nike x Carhartt WIP Air Max 95. In deze video worden er ook On-Feet beelden getoond. Veel kijk plezier! 

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.

Nike x Carhartt WIP Air Max 95

Prijs : €180,-
Colorway: Black/Total Orange/White
Stylecode: AV3866-001
Shoplink>>