Nike Vapor Street Flyknit release 649

Vrijdag (23 februari 2018) is het zo ver, de Nike Vapor Street Flyknit release. De sneaker zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende colorways: Black/Anthracite en University Red/Black-White. 

Een klassieke zwarte en rode colorway wordt verwelkomt in een ademend Flyknit-model. Deze wordt benadrukt door een extra grote Swoosh. In tegenstelling tot de Zoom VaporFly Elite-hardloopvariant, is de Vapor Street Flyknit meer een lifestyle sneaker, maar dan zonder de ZoomX-demping. Check via deze link vergelijkbare hardloopmodellen van Nike.

De Nike Vapor Street Flyknit is een straatschoen die volledig is geïnspireerd op de topprestaties van hardlopen. Het algehele ontwerp en de extra grote Swoosh komen rechtstreeks van de VaporFly Elite 4%, een sneaker die speciaal is gemaakt voor het Breaking2-initiatief van vorig jaar. Voor het Breaking2 onderzoeksteam van Nike, draaide het hele project om één vraag: hoe kunnen we de allerbeste langeafstandslopers ter wereld helpen nog sneller te gaan? En dan niet zomaar een beetje, maar sneller dan elke afstandsloper ooit. Als je meer wil weten over dat project klik dan hier. De gevormde buitenzool bestaat uit dempend schuimrubber. Terwijl de spitse hak die toeloopt in een piek, het resultaat is van de aerodynamica die een 4% lagere looptijd oplevert.

Een perfecte sneakers voor als je op zoek bent naar iets wat lekker loopt. Of natuurlijk gewoon voor het hardlopen!


Nike Vapor Street Flyknit

Verwachte prijs: €150
Colorway: Black/Anthracite
Stylecode: AQ1763-001
Shoplink: >> klik hier <<Nike Vapor Street Flyknit

Verwachte prijs: €150
Colorway: University Red/Black-White
Stylecode: AQ7163-600
Shoplink: >> klik hier <<


Previous ArticleNext Article

Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 10

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.


Nieuwe Air Jordan 1 Cargo komt in het zwart 10

Een maand geleden introduceerde Jordan een nieuw model, genaamd de Air Jordan 1 Cargo. Toen brachten zij een witte colorway uit en nu is er een zwarte colorway onderweg. De AJ 1 Cargo beschikt over allerlei lagen die over elkaar heen lopen. De ontwerpers van het nieuwe model hebben hun inspiraties gehaald uit reizen en vliegen.

Air Jordan 1 Cargo “Black”

AJ1 Cargo’s nieuwste colorway behoudt de kenmerkende, kruisende lagen op de zijkanten. Door middel van de overlappende lagen zie je de witte Swoosh amper. Op de tong en op de veters zitten kleine oranje details. De upper is gemaakt van leer en textiel, dit zorgt voor een enorm licht en comfortabel gevoel. Op de tong zit een kliksluiting en deze is geïnspireerd op een bagagelabel. Ook de rubberen zool beschikt over een witte kleur. Op de enkel aan de binnenkant staat in witte letters “Inspired by greatness designed for flight”.

In Amerika is de nieuwe colorway al uitgekomen. Wanneer de colorway in Europa zal uitkomen is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij binnenkort verkrijgbaar zal zijn via nike.nl. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


Air Jordan 1 Cargo
Air Jordan 1 Cargo
Images by Nike

Air Max 720 Junior // Top 10 10

De Nike Air Max 720 is een van de populairste modellen van Nike op het moment. Dit model van Nike kreeg zijn release aan het begin van dit jaar en heeft nu al heel veel verschillende colorways gekregen. Een goede reden voor een top 10 dus! En niet zomaar eentje… deze top 10 is namelijk speciaal voor kids!


1. Nike Air Max 720 | AQ3196-005

2. Nike Air Max 720 | AQ3196-004

3. Nike Air Max 720 | AQ3196-400

4. Nike Air Max 720 | AQ3195-601

5. Nike Air Max 720 | AQ3195-600

6. Nike Air Max 720 | AQ3196-001

7. Nike Air Max 720 | AQ3196-100

8. Nike Air Max 720 | AQ3196-003

9. Nike Air Max 720 | AQ3196-006

10. Nike Air Max 720 | AQ3196-006