Volledige adidas x Dragon Ball Z collectie 0 1502

Alle acht schoenen uit de adidas x Dragon Ball Z-collectie zijn onthuld; ze zullen in augustus beginnen met het uitbrengen van iconische combinatie tussen hoofdrolspelers en tegenstanders van de Dragon Ball-franchise. 

Het begint in augustus met Son Goku en Frieza / Freeza van de “Freeza Saga”, vertegenwoordigd door de Adidas ZX 500 RM en de Yung-1. In september verschijnen Son Gohan en Cell uit de ‘Cell and the Androids Saga’ met de nieuwe adidas Deerupt en de Prophere. Het gaat in november verder met Vegeta en Majin Buu van de “Majin Buu Saga”, vertegenwoordigd door de Ultra Tech en de Kamanda. Het is nog niet zeker maar er wordt gespeculeerd dat de collectie eindigt in december met Shenlong en Super Shenlong (afwisselend gespeld als “Shenron”) met EQT Mid ADV. We veronderstellen dat december is gebaseerd op ‘The secret of the Dragon Balls’. De hele selectie schoenen benadrukt de nieuwste schoenenmodellen van adidas die in 2018 uitgebracht zullen worden.

Het overduidelijke gebrek aan BOOST-modellen is opvallend, maar adidas probeert om energie rond nieuwe silhouetten te brengen in een poging om de interesse van het publiek te verbreden voorbij de voorspelbare NMD modellen. Bovendien onthult The Yeezy Mafia dat elke schoenrelease wordt geleverd met een actiefiguurtje van het overeenkomstige personage. Er gaan geruchten dat de personages Mr. Popo, Yajirobe, Tenshinhan en Mr. Satan ook hun eigen silhouet zullen krijgen. Wat suggereert dat de adidas Dragon Ball Z-collectie verder reikt dan de acht sneakers die hier te zien zijn. Bekijk hieronder de acht adidas Dragon Ball Z-sneakers. Als je op de hoogte wil blijven kan dat door middel van onze releasekalender.

AUGUST 2018 – FREEZA SAGA

Frieza/Freeza – adidas Yung 1 – August 2018

Son Goku – adidas ZX 500 RM – August 2018

SEPTEMBER 2018 – CELL AND THE ANDROIDS SAGA

Son Gohan – adidas Deerupt – September 2018

Cell – adidas Prophere – September 2018

NOVEMBER 2018 – MAJIN BUU SAGA

Vegeta – adidas Oregon Ultra Tech – November 2018

Majin Buu – adidas Kamanda – November 2018

DECEMBER 2018 – THE SECRET OF THE DRAGON BALLS

Shenlong/Shenron – adidas EQT ADV Mid – December 2018

Super Shenlong/Shenron – adidas EQT ADV Mid – December 2018

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike geeft de React Element 55 een ‘Dark Green’ colorway 0 18

De Nike React Element 55 begint steeds meer releases te krijgen. De Nike React Element 55 komt nu in een ‘Dark Green’ colorway.

De aankomende Nike React Element 55 ‘Dark Green’ heeft dezelfde kenmerken als de recent uitgekomen Size? exclusive. Klik hier om die blog te lezen. De upper komt in een groene stof met een wit ruiten patroon. De donkere groene kleur op de sneaker wordt opgebroken door een aantal neon-groene details. Verschillende stiksel en het lusje op de hiel komen ook in deze neon kleur. Zowel de midsole als de karakteristieke outsole komen in het zwart. Op de sneaker zit een donker grijze Swoosh, die een metallic look heeft.

Van de Nike React Element 55 ‘Dark Green’ is helaas nog geen releasedatum bekend, maar we verwachten dat de sneaker nog wel in december 2018 uitkomt. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 55 ‘Dark Green’

Releasedatum: verwacht december 2018
Prijs: verwacht €130,-
Colorway: Dark Green/Neon
Stylecode: T.B.A.
Nike React Element 55 'Dark Green'

Nike React Element 55 'Dark Green'

Nike React Element 55 'Dark Green'

Nike React Element 55 'Dark Green'

Nike React Element 55 'Dark Green'

Nike React Element 55 'Dark Green'

De Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum” komt begin 2019 0 23

Volgend jaar viert Air Jordan het 30 jarige jubileum van de Air Jordan 4. 2019 zal daarom helemaal in het teken staan van de Air Jordan 4 en Jordan Brand is van plan het jaar goed te beginnen. Volgens @hanzuying zal Jordan Brand begin 2019 al komen met de Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum”.

Ontwerper van de Air Jordan 3, Thinker Hatfield, moest met een idee komen om de Populaire Air Jordan 3 te overtreffen en kwam met het silhouette voor de Air Jordan 4. De Air Jordan 3 was een echte luxury sneaker. Michael Jordan in 1989 voor het eerst vader en echtgenoot geworden. Het echte leven begon voor Michael Jordan. Dit verhaal wilden Michael Jordan en Thinker Hatfield laten terug komen in de sneaker.

De Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum” heeft een zwart bovenwerk. Wat de sneaker zo speciaal maakt zijn de details over het gehele bovenwerk. De details illustreren de rijke Basketball carrière van Micheal Jordan. De details zijn er met een lazer opgezet. Verder beschikt de Air Jordan 4 over een witte midsole en een gum outsole. Op de tong staat in het wit een Jumpman logo, net als op de hak.

Volgens @hanzuying zal de Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum” in maart 2019 uitkomen maar dit is nog niet officieel bevestigd. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Jordan 4 SE Lazer “Black Gum”

Releasedatum: Begin 2019
Prijs: waarschijnlijk €200
Colorway: Black/White-Gum Light Brown
Stylecode: CI1184-001

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"

Air Jordan 4 SE Lazer "Black Gum"
Images by @hanzuying

Binnenkort: Concepts X Nike SB Low ‘Purple Lobster 0 36

10 jaar na de release van de Dunk SB Red Lobster vieren Nike SB en Concept het jubileum van de sneaker. De Concepts X Nike Sb ‘Purple Lobster’ zal snel uitkomen.

2018 is het jaar dat de Nike SB Dunk na een aantal rustige jaren weer vaker naar voren kwam. Zo zagen we dit jaar de Nike SB Dunk Low ‘Diamond Supply Co.’ collabs. Vlak na deze release kwamen de eerste berichten naar buiten dat er een nieuwe Dunk collab zou komen met Concepts. De ‘Purple Lobster’ wordt de 4e sneaker uit de lobster serie. Eerder zagen we de Red, Blue en Yellow Lobster al.

De sneaker heeft een aantal herkenbare details die verwijzen naar kreeften. Zo zijn de overlays gevlekt, net als een echte kreeft. Voor op de neus van de sneaker zit een groot elastiek. Dit elastiek zit normaal om de scharen van de kreeft, een heel tof detail! De paarse sneaker wordt afgemaakt met een zwarte midsole en een paarse outsole. Buiten deze ‘Purple Lobster’ zijn er ook beelden opgedoken van een ‘Green Lobster’. Deze sneaker heeft dezelfde details als de paarse variant maar komt dan in een groene kleur. Over deze sneaker is verder nog niks bekend.

Deze sneaker komt in het rijtje van toffe Nike SB Dunks die dit jaar uit zijn gekomen, hopelijk belooft dit ook veel goeds voor 2019 en Nike SB. De sneaker komt op 14 december uit bij Concepts, op 15 december bij geselecteerde skatestores en op 17 december op de Nike SNKRS app.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Concepts X Nike SB Low ‘Purple Lobster

Releasedatum: 17.12.2018 – 09:00
Prijs: verwacht €110,-
Colorway: Voltage Purple/Voltage Purple
Stylecode: BV1310-555
Bekijk hier de storelist>>

Images by: Concepts

Concepts X Nike SB Low ‘Green Lobster

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Bright Cactus/Volt/El Dorado/Bright Cactus
Stylecode: BV1310-337

Images by: Paul Rodriguez