Puma Suede gaat goud voor 50-jarig bestaan 236

Puma Suede gaat (letterlijk) goud voor 50-jarig bestaan. Puma’s 50e verjaardag van de Suede modellen gaat verder met een nieuwe Golden Suede-serie die het iconische silhouet een flitsende make-over geeft.

De opvallende upper schittert met goudleer, terwijl de helderwitte zool een enorm contrast biedt. Op de hiel van de schoen staat het jaartal 1968 om de consumenten eraan te herinneren wanneer het merk is opgestart. Gouden veters zorgen ervoor dat deze selectie een over de top uitstraling krijgen, waardoor dit eerbetoon aan een iconische model van Puma wordt versterkt.

Puma Suede

De Puma Suede begon gewoon in de sneakerwereld, kwam terecht op het basketbalveld en bereikte zelfs zijn weg naar de voeten van b-boys in de jaren 80. Zo liet dit iconische model zien hoe veelzijdig het kan zijn. 3 maart zal deze sneaker gereleased worden voor €80, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Of deze schoen in Nederland verkocht zal worden is nog niet duidelijk. Maar is dit een schoen jij moét hebben? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Previous ArticleNext Article

Premium upgrades voor de Nike React Element 55 ‘Metallic Gold’ 42

Er is weer een nieuwe colorway opgedoken van de Nike React Element 55. De nieuwe colorway lijkt een premium variant van het huidige model.

Begin 2019 dropte Nike zelf veel colorways van de React Element 55. Veel colorways zijn dan ook al langere tijd over het internet verspreid. Er komen dan ook regelmatig nieuwe foto’s van aankomende colorways naar buiten, maar dit keer is het een ander soort React Element.

De nieuwe uitvoering van de React Element heeft namelijk niet alleen een nieuwe colorway gekregen, ook is het materiaal van de sneaker aangepast. De upper dit keer uit dicht gebreid mesh en komt in een grijze kleur. Maar ook het materiaal bij de veters is aangepast, dit is nu van leer. Details op de sneaker zijn het goudkleurige leer en de bronze streep op de hiel.

Wanneer de sneaker een release gaat krijgen dat is nog niet bekend. We houden jullie op de hoogte omtrent deze release.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox


Nike React Element 55 ‘Metallic Gold’

Virgil Abloh teased Off-White Bape Bapesta 28

Tijdens de Paris Fashion Week was Virgil Abloh zeker een van de hotste onderwerpen in Parijs. Naast zijn collectie met Louis Vuitton droeg de ontwerpen een Off-White x Bape Bapesta sneaker.

De Bapesta is een sneaker van het Japanse street-wear merk A Bathing Ape, ofwel Bape. De Sneaker is vrijwel identiek aan de Nike Air Force One maar heeft toch een aantal verschillen. Zo zit er uiteraard geen swoosh op het bovenwerk maar vallende ster.

De versie die Virgil aan heeft is waarschijnlijk een samenwerking met Off-White. We weten nog niet of het een custom is of een mogelijke release. Het bovenwerk is gemaakt van zwart krokodillen leer en heeft de vallende ster op de zijkanten van de sneaker. Onder de vallende ster zien we de Off-White tekst met de namen van Bape en Off-White en waar de schoen gemaakt/designed is. Tenslotte zien we dat de veters ook de bekende tekst “Shoelaces” erop hebben staan.

Er is nog niks duidelijk over deze samenwerking en of de sneaker überhaupt wel uit zal komen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Off-White x BAPE Bapesta


Gedetailleerde kijk op de Air Jordan 1 x Travis Scott 27

Air Jordan 1 x Travis Scott

Na een hoop vage foto’s en video’s zijn er eindelijk goeie foto’s online gekomen van de Air Jordan 1 x Travis Scott. Eindelijk zien we ook eens de vele details die op de sneaker zitten.

Vijf details

Op de sneaker kunnen we spreken over vijf belangrijke details. De eerste is natuurlijk de omgekeerde swoosh op de buitenkant van het bovenwerk. Daar zit namelijk een zwarte, oversized, swoosh. De swoosh zit omgekeerd op de sneaker en dat maakt de Air Jordan 1 x Travis Scott op het eerste oog al erg uniek. De swoosh aan de binnenkant van het bovenwerk is ook zwart. Deze heeft echter de normale grote en zit er ook normaal op.

Voor het tweede belangrijke detail blijven we bij de swoosh op de binnenkant van het bovenwerk. Hier staat namelijk het “Cactus Jack” logo. Dit detail is in vergelijking tot de grote swoosh erg moeilijk te zien. Dit komt door de witte kleur van het logo op het witte leer.

Het derde detail zit op de hak van de sneaker. Hierop staat namelijk een ander logo van Travis Scott. Namelijk het smiley logo van de rapper uit Houston.

Het vierde detail zit verstopt in het bovenste deel van de sneaker. In het gedeel bij de enkel is namelijk een geheim vakje waar je bijvoorbeeld geld in kan doen. Daarnaast, op de tong zit het laatste details. Daar is weer het “Cactus Jack” logo terug te vinden.

Er word verwacht dat de Air Jordan 1 x Travis Scott in april 2019 zal uitkomen. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox

Air Jordan 1 x Travis Scott

Releasedatum: April 2019
Prijs: €160,-
Colorway: Sail/Dark Mocha-University Red-Black
Stylecode: CD4487-100

Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Air Jordan 1 x Travis Scott
Images by @hanzuying