Air Force 1 Mid X NBA X Supreme 1362

Nike en Supreme breiden de lange lijst aan samenwerkingen weer uit met de Air Force 1 Mid X NBA X Supreme. In tegenstelling tot de vorige Supreme en Air Force 1 collabs is er gekozen voor een Air Force 1 Mid.

Er zullen drie colorways droppen namelijk een zwarte, witte en blauwe uitvoering. Niet te missen zijn de NBA-logo’s van de verschillende teams uit de competitie, zoals Chicago Bulls en de LA Lakers. Op de rechter schoenen staan de logo’s van NBA teams van de oostkust, terwijl de linkerschoen de teams van de westkust weergeeft. Het logo van Supreme staat tussen de NBA-logos en Supreme staat vermeld op de strap.

Deze samenwerking zal niet stoppen bij de drie Air Force’s maar ook zullen er verschillende kledingstukken releasen. De kledinglijn zal bestaan uit een jersey en een bijpassende broek.

Bekijk ook ons assortiment aan Nike Air Force HIER!


Nike Air Force 1 Mid X Supreme ‘Black’

Releasedatum: verwacht februari 2018
Prijs: TBA
Colorway: Black/Black
Stylecode: AQ8017-001


Update: Officiële Nike foto’s:


Nike Air Force 1 Mid X Supreme ‘White’

Releasedatum: verwacht februari 2018
Prijs: TBA
Colorway: White/White
Stylecode: AQ8017-100Nike Air Force 1 Mid X Supreme ‘Blue’

Releasedatum: verwacht februari 2018
Prijs: TBA
Colorway: Blue
Stylecode: AQ8017-400


Images: Sneakernews

Previous ArticleNext Article

Release Reminder: Supreme x Nike Air Tailwind IV 39

De Supreme x Nike Air Tailwind IV kwam deze donderdag al uit op Supremenewyork.com en komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com.

Supreme en Nike kwamen met hun eerste samenwerking van dit jaar. Dit keer een collectie in twee verschillende colorways. De eerste colorway is bijna geheel in het zwart met wat blauwe accenten over de sneaker heen. Het toffe aan deze colorway is dat er reflecterende stukken zijn bij de veters om zo de sneaker lekker op te laten vallen. De tweede colorway is rood met wit. Dit is een meer simpelere colorway, maar wel erg klassiek. Wil jij meer over deze sneaker weten? Check de volledige blog hier!

Deze collaboration tussen Supreme en Nike komt morgen, zaterdag 23 maart, uit om 10:00 uur op Nike.com. Dus zet je wekker en haal de eerste collaboration tussen deze merken van het jaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images by Nike

Gucci Screener sneaker released een strawberry colorway 34

Gucci heeft zijn Screener sneaker een gewaagde make-over gegeven. Gucci’s Screener sneaker heeft een aardbeien print over de gehele Upper van de sneaker gekregen.

Kort geleden bracht Gucci de Screener sneaker uit met een ‘dirty’ tint. Veel mensen waren niet te spreken over de uitvoering van deze sneaker. Gucci trekt zich hier niks van aan en zet de ‘dirty’ collectie voort. De kleurrijke print is geïnspireerd op de jaren ’70. Deze Gucci Screener sneaker is onderdeel van de Spring/Summer 2019 collectie.

Zoals hiervoor al gezegd, deze sneaker beschikt over een dirty, gedragen tint met de klassieke en kenmerkende groen/rode Gucci strepen op de zijkanten. Over de gehele sneaker zitten cartoon rode en roze aardbeien. De off white kleurige sneaker heeft een groene heel tab met een off white/rode rubberen zool. Dit zorgt voor extra contrast. De sneaker is geïnspireerd op de luxe sportkleding van vroeger. Om de upper te maken werd er geperforeerd leer gebruikt en voor de zool werd er gebruik gemaakt van rubber. Op de tong staat het oude Gucci logo. Ook op het voorwerk zit een ovalen metalen GG logo.

Deze sneaker is verkrijgbaar voor €790,- via gucci.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Gucci Screener sneaker

Prijs: €790,-
Colorway: Off-white
Stylecode: 570442 08L20 9261

>> Shop deze sneaker hier <<

Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
Gucci Screener aarbeien sneaker
GUCCI

Nieuwe colorway Sacai x Nike LDV Waffle Daybreak 40

Eerder werden er colorways aangekondigd die begin maart zouden uitkomen. Dit werd helaas uitgesteld, waarom is niet bekend. Nu is er een nieuwe colorway naar buiten gekomen van dit model voor de FW19 collectie.

Deze sneaker werd voor het eerst gepresenteerd voor de SS19 collectie. Sacai’s designer Chitose Abe vertelde dat er vier colorways zouden uitkomen van twee sneakermodellen: de “Blazer Dunk” en “LDV Waffle Daybreak”. Nu komt er voor de FW19 collectie een nieuwe colorway uit van de LDV Waffle Daybreak.

De details

Deze colorway werd voor het eerst gezien tijdens de Fashion Week in Parijs. Vergeleken met de andere twee colorways is dit een vrije simpele, rustige colorway. Ook deze colorway beschikt over twee Swooshes, veters, zolen, tongen en toeboxes. De Upper is gemaakt van de materialen mesh, leer en suède in de kleuren grijs en zwart. De dubbele zool is in een witte kleur. Om voor een extra effect te zorgen is de dubbele Swoosh in een zwarte en witte kleur gemaakt. Ook bij de dubbele veters is dit gedaan.

Een releasedatum is nog niet bekend voor deze sneaker. Echter weten wij wel de releasedatum voor de Blazer Dunk. Dit model komt in twee colorways op 19 april en zal uitkomen in een gelimiteerd aantal. Klik HIER voor de ‘Varsity Maze’ colorway en klik HIER voor de ‘University Blue’ colorway.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
LDV Waffle Daybreak
Afbeeldingen: Akawop (Instagram)