De Nike Air Force Low ”leopard” pack voor kids 2524

Nike is altijd veel aan het experimenteren met printjes, het is dus geen verassing dat ze deze Nike Air Force ”leopard” pack hebben ontworpen. Kinderschoenen zijn in het algemeen al leuk en schattig maar deze nike air fore ”leopard” pack spant de kroon!

De pack komt in 2 verschillende kleuren, roze en grijs. De sneaker heeft een suede dierenprint. Een dierenprint blijft altijd een populair thema. Het bovenwerk is van leer voor duurzaamheid en ondersteuning. Dankzij de foam demping biedt het veel comfort, de hele dag door. De rubberen zool heeft een draaivlak zodat de jonge lopers een stabiele grip hebben.

Nike Air Force ”leopard”

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs:€ 55,-
Color: Coral Stardust/Wit/Rust Pink
Stylecode: AH7529-600
Storelist: Klik hier >>

Nike Air Force ”leopard”

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs:€ 55,-
Color: atmosphere grey/gunsmoke/white/light brown
Stylecode: NI113D03J-C11
Storelist: Klik hier >>

 

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Een zomerse colorway staat op ons te wachten op de Air Jordan 1 Mid 4

Nike gaat heel hard, opnieuw hebben ze een nieuwe colorway genaamd ‘Starfish Orange’ naar buiten gebracht op de Air Jordan 1 Mid. De sneaker wordt alsmaar bekender en daar zijn we ons allemaal bewust van. Al helemaal na het succes van de ‘OG Shattered Backboard’, hierdoor is de kleur oranje ontzettend populair geworden in de Air Jordan collectie. Dat zie je daarom ook terug in de nieuwste colorway die binnenkort dropt.

Nike x Michael Jordan

Jordan Brand heeft al vele samenwerkingen achter de rug en komt tegenwoordig nog erg vaak met nieuwe releases. Ons hoor je natuurlijk niet klagen, want wij zijn helemaal weg van Jordans. De sneaker begon als een basketbalschoen in 1985. Het duurde niet heel lang voordat men hem ook buiten het veld ging dragen. De basketballer Michael Jordan en Nike kwamen 30 jaar geleden met de samenwerking. Ze hebben niet alleen de Air Jordan 1 uitgebracht, maar veel meer modellen. Ook hebben ze een kledinglijn. Na 1 jaar liep iedereen er mee, op en buiten het veld.

Air Jordan 1 Mid ‘Starfish Orange’ | CW7591-100

De sneaker beschikt over wit leer, dat bevestigd is op de neus en zijkanten. De kleur ‘Pure Platina’ vind je terug op het teenstuk, de middenvoet, de veters, tong en de eyestays. Voor een subtiele overgang hebben ze gekozen voor ‘Sail’ op de hiel. Het opvallende ‘Starfish Orange’ kleurtje is terug te vinden op de binnenvoering. Ook de enkelvoering en de Swoosh hebben deze kleur gekregen. Het is een sneaker die een rustige basis heeft met opvallende details, hierdoor is het een paartje dat je niet wilt missen.

Tot dusver is nog geen officiële releasedatum bekend. Wel is het al bekend dat de sneaker een prijskaartje van €110,- zal hebben. Houd daarom tot die tijd zeker onze Releasekalender in de gaten, zodat jij up-to-date blijft van alle aankomende releases. Ben jij benieuwd naar hoe de sneaker eruit komt te zien? Scroll naar beneden voor de officiële foto’s die Nike heeft gedeeld.


Air Jordan 1 Mid 'Starfish'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid
Air Jordan 1 Mid
Images by Nike

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ van het City Pack dropt aanstaande maandag 2 maart 2020 66

Aanstaande maandag, 2 maart, is het moment eindelijk daar. Dan zal Nike de Air Max 90 City Pack met o.a. deze ‘Shanghai’ colorway droppen om 09:00 uur via Nike.com.

De afgelopen tijd is Nike hard bezig geweest met het ontwerpen van nieuwe colorways op de Air Max 90. Deze keer is de colorway niet zomaar een colorway, deze heeft namelijk een speciale betekenis…

De Nike Air Max 90 bestaat dit jaar 30 jaar en om dat te vieren zijn er al vele nieuwe colorways bekend gemaakt. De Air Max 90 is niet zomaar een sneaker, tot de dag van vandaag is dit een van de bekendste modellen van Nike. Een echte klassieker dus. Daarbij is deze colorway niet zomaar een colorway. Deze is een eerbetoon aan alle mensen die eten bezorgen in Shanghai.

Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ | Closer Look

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ brengt een eerbetoon aan de scooterrijders die eten bezorgen in Shanghai. Met name de details aan de zijkant en op de tong zijn een hommage aan de maaltijdbezorgers en verwijzen naar het lef van scooterrijders die zulk belangrijk werk doen in de stad.

Verder staat de klassieke AM90 bekend om zijn comfortabele manier van lopen. Het rubber op het bovenwerk zorgt voor extra stevigheid in de schoen. De kleuren van de sneaker bestaan uit Zwart/Pacific Blue/University Gold/Metallic Silver. Als toffe finishing touch zijn de kleuren van de linkerschoen en rechterschoen omgedraaid. Zo is bij de linkerschoen de neus en het gedeelte rondom de Swoosh University Gold van kleur, en de achterkant is Pacific Blue.

Bij de rechterschoen is dit dus exact omgedraaid. De Swoosh is bij beiden Metallic Silver van kleur.

Wat het lopen op deze sneaker aangenaam maakt is de lichte Nike Air demping en het ondersteunende foam in de midsole. De belangrijke details zijn terug te vinden op de zijkant van de sneaker. Hier staan namelijk 5 sterren die staan voor het lef van de scooterrijders die belangrijk werk verrichten in de stad. Daarnaast heeft Nike een nieuw label ontworpen voor op de tong. Dit label is geïnspireerd op de Chinese bonnetjes wanneer je hebt betaald. Deze 5 sterren zijn hier ook weer op terug te vinden.

Nike Air Max 90 City Pack 'Shanghai'

maandag 2 maart 2020

Naar alle aanbieders
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai
Air Max 90 Shanghai

Release info

De Nike Air Max 90 ‘Shanghai’ City Pack zal aanstaande maandag 2 maart releasen op Nike.com om 9:00. Voor €140,- kan jij dit paartje toevoegen aan jouw collectie.

Oja, en ben je ook benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor meer informatie. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws!

Een overzicht van alle sneakers die releasen tijdens Leap Day 2020 39

Aankomende zaterdag is het 29 februari 2020. Dit is een speciale dag, want het is namelijk Leap Day! Tijdens ‘Leap Day’ zullen er een aantal prachtige sneakers releasen zoals de Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’ en de Travis Scott x Nike SB Dunk Low. Ook zal Nike met een geweldig ‘Bubble Pack’ komen, een pack ter ere van het 30 jarige bestaan van de Air Max 90! Om het wat makkelijker voor jou te maken hebben wij een overzicht gemaakt, zodat jij precies weet wat er allemaal dropt.

Nu denk je misschien ‘Wat is Leap Day’? Leap Day is de engelse term voor schrikkeldag. Het is de zestigste dag van een schrikkeljaar. Alle jaren die deelbaar zijn door vier, zoals 2016, 2020 en 2024 beschikken over een schrikkeldag.

Zoals we al zeiden droppen er zaterdag 29 februari 2020 geweldige sneakers en deze zijn allemaal terug te vinden in onze Releasekalender. Scroll naar beneden om alle releases te checken en vergeet niet om dagelijks Sneakerjagers te checken om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Air Jordan 1 Retro High ‘Pine Green’

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'
Air Jordan 1 PS 'Pine Green'

Air Jordan 1 Retro High 'Pine Green'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 PS 'Pine Green'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

Travis Scott x Nike SB Dunk Low

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 ‘Bubble Pack’

Leap Day

Nike Air Max 90 Bubble Pack

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 270 React Bubble Pack 'White'
Nike Air max 270 React GS Bubble Pack 'White'
Leap Day

Nike Air Max 270 React Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air max 270 React GS Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 270 React 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 98 ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 98 'Bubble Pack'

Nike Air Max 98 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 720 ‘Bubble Pack’

Nike Air Max 720 Bubble Pack 'White'
Leap Day

Nike Air Max 720 Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 720 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Vapormax 360 ‘Bubble Pack’

Nike Air VaporMax 360 Bubble Pack 'Summit White'

Nike Air VaporMax 360 Bubble Pack 'Summit White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 200 ‘Bubble Pack’

Leap Day
Nike Air Max 200 'Bubble Pack'

Nike Air Max 200 Bubble Pack 'White'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 200 'Bubble Pack'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max Axis GS ‘Bubble Pack’

Leap Day

Nike Air Max Axis GS Bubble Pack

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

size? x Vans Sk8-Hi ‘Dawn of Punk’

Size? X Vans Sk8-Hi 'Dawn of Punk'

Size? X Vans Sk8-Hi 'Dawn of Punk'

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air VaporMax 360 ‘Leap Day’

Leap Day
Images by Sneakerjagers

Nike Air VaporMax 360 'Black' Leap Day

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air VaporMax 360 'Black' Leap Day

zaterdag 29 februari 2020

Naar alle aanbieders