Nieuwe colorway Nike Air Max 1 Premium ‘Gradient Toe’

Vorige week berichten we jullie al over colorways die Nike uitbrengt in een ‘Gradient Toe’ pack. Nu is is een derde colorway bij gekomen. De Nike Air Max 1 Premium ‘Gradient Toe’ in een Anthracite/Pro Purple/Tangerine Tint/Elemental Gold colorway.

De Nike Air Max 1 Premium ‘Gradient Toe’ bestaat uit een donkere colorway met oranje accenten. Zoals je bij een Premium Nike Air Max 1 mag verwachten is er gebruik gemaakt van leer en stevig suéde. Niet te missen is de toebox op deze sneaker, deze heeft een overloop van kleur. Vanaf de neus loop het over van een oranje tot paarse kleur.

De Air Max 1 ‘Gradiant Toe’ is nu beschikbaar bij Nike!


Nike Air Max 1 Premium Gradiënt “Light Grey”

Prijs: €140,-
Colorway: Anthracite/Pro Purple/Tangerine Tint/Elemental Gold
Stylecode: 875844-002
Storelist: Klik hier >>


 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *