Vier Valentijnsdag met adidas Superstar 80s Half Heart 0 279

Terwijl al die sneakers van Black History Month en All-Star Weekend deze maand gereleased worden, nam adidas de tijd om iets anders te gaan vieren, namelijk Valentijnsdag. Voor deze dag van de liefde heeft adidas het iconische Superstar 80s Half Heart sneaker model volledig wit gelaten. Op de middenzijden van elke schoen is een half rood hart geplaatst, dat een vol hart vormt wanneer de zolen bij elkaar worden geplaatst. Bekijk de feestelijke sneaker hieronder.

adidas Superstar 80s Half Heart

Prijs: €100,-
Stylecode: CQ3009
Shoplink: Klik hier >>

adidas Superstar 80s Half Heart

adidas Superstar 80s Half Heart

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Binnenkort de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ restock 0 11

De datum van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’ restock is eindelijk bekend gemaakt. En hij komt er al snel aan!

In 2017 was de eerste release van de ‘Cream White’ Yeezy. Een cleane ‘Triple White’ colorway die perfect op dit model past. De Yeezy 350 V2 is binnen korte tijd uitgegroeid tot een moderne klassieker. Met de Boost zool bied de sneaker heerlijk loop comfort en met zijn strakke design is de sneaker gewild bij vele.

Dat er een restock aanzat te komen is al een tijd bekent, maar nu staat het volledig vast. Op 21 september zal er een wereldwijde release zijn van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cream White’

Releasdatum: 21.09.2018
Prijs: €220,-
Colorway: Footwear White/Footwear White
Stylecode: CP9366
Bekijk hier de storelist>>

Images: 2017 release Solebox

Gerucht: Bape X adidas Ultra Boost 0 7

Bape is een graag geziene collab-partner met adidas. Nu komt er een Bape X adidas Ultra Boost sneaker aan.

Bape heeft vaker samenwerkingen gehad met adidas, dit jaar zagen we nog de Dame 4 met de bekende Bape print. In 2016 is er al een keer een NMD sneaker uitgekomen met de zelfde print. Deze release meer dan een succes. Om nu de NMD te krijgen mag je je portemonnee wel open trekken, je betaald al makkelijk rond de €800,-.

De geruchten gaan al een tijd dat er een Ultra Boost uit gaat kopen. Maar nu weet Yeezy Mafia al te melden dat release op 2 februari 2019 is. Dit zou de dag voor de Superbowl zijn. De sneaker heeft een primeknit upper die de Bape print heeft, de drie adidas strepen zullen wit zijn. Het hielstuk en de socklining zijn zwart net als de midsole en outsole.

Wij kunnen niet wachten op deze release, wanneer er meer informatie is rond om deze release laten we het weten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Images: YeezyMafia

Nu verkrijgbaar: New Balance 999 ‘Duck Camo’ 0 12

Het klassieke model New Balance 999 heeft een nieuwe camo colorway gekregen. De New Balance 999 ‘Duck Camo’ is nu verkrijgbaar.

De New Balance 999 is in 1996 geintroduceert en is de laatste sneaker uit de 900 series. De zool had de ABZORB technologie voor optimaal comfort en ook de ENCAP technologie.

De nieuwe New Balance 999 heeft een strakke Duck Camo make-over gekregen. De colorway bestaat uit groen, blauw, oranje en de duck camo kleuren. De overlay en mudguard komen in een premium suede. De stukken in ‘Duck Camo’ zijn gemaakt van canvas. Dit is dan ook wel de perfecte herfst-sneaker voor aankomend seizoen.

De New Balance 999 ‘Duck Camo’ is dan ook vanaf nu verkrijgbaar bij Sneakersnstuff. Later word de sneaker nog bij 43Einhalb verwacht!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


New Balance 999 ‘Duck Camo’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €220,-
Colorway: Green/Blue (344)
Stylecode: 655551-60-5 ( M999NI )
Shop hier de sneaker>>

Images: Sneakerpolitics