2 Chainz x Versace: ‘The Chain Reaction’ 0 563

Na een reeks van teasers zijn er nu toch echt meerdere beelden online gekomen van de nieuwe 2 Chainz x Versace sneakers genaamd ‘The Chain Reaction.’. De schoen heeft officieel zijn debuut gemaakt tijdens de Italian fashion house’s FW18 catwalk show in Milaan. De sneaker is ontworpen door voormalig YEEZY medewerker Salehe Bembury, die laatst benoemd is tot Versace’s hoofd van sneaker design.

    

Met de nadruk op Chainz

De naam ‘The Chain Reaction’ wordt extra uitgelicht doordat de zolen lijken op een ketting. Volgens Versace is het een zool die elke Versace fan aanspreekt. En natuurlijk vanwege de samenwerking met 2 Chainz. Voorlopig is er geen specifieke releasedatum maar het wijst erop dat ze uitgebracht zullen worden in maart.

Bekijk voor meer op LuxurySneaker.nl

Images by: @versaceofficial /  Highsnobiety / Bryan Luna / Thomas Welch
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mercer Amsterdam is terug met NASA collaboration 0 30

Mercer Amsterdam

In september bracht Mercer Amsterdam al een sneaker uit in samenwerking met NASA. Toen Sneakerjagers bij Launch Party was van deze sneaker kregen we al te horen dat Mercer en NASA terug zouden komen.

In december zal Mercer Amsterdam weer in samenwerking gaan met NASA en zullen ze een nieuwe colorway van de W3RD 2.0 uitbrengen. De zwarte colorway is geïnspireerd op de Apollo 17 ‘Night Mission’ lancering uit 1979. De Apollo 17 was het eerste bemande lancering die ’s nachts plaats vond. Om 00:33 ging het ruimte schip de lucht in omweg naar de maan. De Apollo 17 was de laatste bemande vlucht die lande op de maan.

Dit verhaal is overal terug te zien op de W3RD 2.0. Om te beginnen heeft de sneaker een zwarte colorway die natuurlijk perfect past bij de lancering midden in de nacht. Op de zijkant van de sneaker staat in het zilver de de naam van de laatste maanmissie ‘Apollo XVII’. Daarnaast beschikt de W3RD 2.0 over 3M details die oplichten in het donker.

De Mercer x NASA W3RD 2.0 Night Mission zal uitkomen op 14 december uitkomen. De sneaker zal €250 kosten en zal verkrijgbaar zijn via de site van Mercer Amsterdam. De sneaker zal beschikbaar zijn in de maten 40 t/m 45 en de eerste 5 klanten zullen een speciale door Apollo 17 geïnspireerde koffer krijgen. Naast de sneaker zal er ook merch van de Apollo 17 verkrijgbaar zijn.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Mercer x NASA W3RD 2.0 ‘Night Mission’

Releasedatum: 14 december
Prijs: €250,-

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Mercer Amsterdam

Pepsi & Puma maken een Pepsi x Puma Suede 50 0 152

Net als de Jordan 3, die 30 jaar bestaat, en de Air Max Plus, die 20 jaar bestaat, heeft de Puma Suede een jubileum. De Puma Suede bestaat namelijk dit jaar 50 jaar. Om het jubileum te vieren werkt Puma samen met Pepsi voor een unieke Pepsi x Puma Suede 50.

Het Duitse sportmerk brengt samen met Pepsi een twee delige serie uit van de Puma Suede. Er zal een blauwe en een zwarte colorway komen van de iconische sneaker. Zoals de naam al zegt is de Puma Suede geheel van suede. Op de tong van beide colorways is de branding van zowel Puma als Pepsi te vinden, beide in een zilveren kleur. Daarnaast zit de Pepsi branding op de buitenkant en binnenkant van de sneaker. Bij beide colorways zijn de typische Pepsi branding blauw met wit. De Puma Formstip is wit en breekt de blauwe Puma branding op met de witte letters. Op de hiel van de sneaker staat ook het Pepsi logo in het zilver.

De Pepsi x Puma Suede 50 komt met bijpassende merchandise. Zo is er een shirt met de rode, witte en blauwe kleuren van Pepsi. Op het shirt is dezelfde retro Pepsi logo te zien als op de sneaker. Over het retro logo zit het logo van Puma. Ook is er een hoodie met de kleuren grijs,rood, blauw en wit. Hierop is hetzelfde Pepsi logo te zien met het Puma logo eroverheen.

De Pespi x Puma Suede komt op 25 oktober uit op Puma. Er is verder nog geen informatie over de Pepsi x Puma Suede 50 maar we houden jullie op de hoogte.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Pepsi x Puma Suede 50

Releasedatum: 27 oktober

Mercer Amsterdam collaborates met NASA 0 253

Vrijdag 28 september released de ‘once in a livetime collaboration’ tussen Mercer Amsterdam en NASA. Als take-off van deze geweldige release is er een release party georganiseerd door Mercer Amsterdam en wij van Sneakerjagers zullen daar natuurlijk bij zijn. Het is nog een week tot de release en het leek ons bij sneakerjagers een mooi moment om jullie kennis te laten maken met Mercer Amsterdam.

Ontstaan

Oprichter Pim Dresen kocht zijn eerste paartje sneakers op 10-jarige leeftijd in Mercer Street in New York. Later groeide zijn verslaving voor sneaker en kwam hij met ideeën voor zijn eigen sneakers. Pim wou uniek zijn en andere sneakers hebben dan andere en tekende zijn eigen ontwerpen toen hij nog bij een investeringsbank werkte.

Pim vond zijn ideale productiefaciliteiten in Portugal en begon zijn eerste sneaker te produceren. Nadat hij zijn eerste paar sneakers op zijn eigen Instagram account plaatste kreeg hij als snel een telefoontje van zijn eerste klant. In eerste instantie wees Pim het aanbod af maar de klant stond erop om de sneaker te kopen. Een paar weken laten stopte Pim zijn baan bij de investeringsbank en begon zich te focussen Mercer Amsterdam. Hij ontwikkelde een voledige collectie en ging opzoek naar zijn eerste klanten. Nu worden de Mercer sneakers in meer dan 130 winkels in 10 landen verkocht.

In een Mercer sneaker ontmoet het chique uit New York, de Amsterdamse Straat. De sneakers zijn erg geïnspireerd door beide steden. Mercer wilt onderscheidend zijn door andere silhouetten te maken en andere materialen te gebruiken. Ze hebben schijt aan andere en willen anders zijn dan andere. Mercer laat haar sneakers maken in Portugal. Daar worden ze handgemaakt door kleine fabrieken die in familiebezit zijn.

Mercer Amsterdam x NASA

De samenwerking tussen Mercer Amsterdam en NASA representeert hetgene wat wel allemaal willen bereiken; ‘to reach the stars and succeding at the impossible’. De sneaker is geïnspireerd door de Apollo 11. Dit was het ruimteschip dat de eerste twee mensen naar de maan bracht. Het toen nog onmogelijke. De Apollo 11 werd gelanceerd vanaf The Kennedy Space Centre in Florida. De exacte coördinaten van The Kennedy Space Centre staan op de zijkant van de sneaker.

Wat is een limited sneaker zonder hype? David de Ruiter was verantwoordelijk voor de hype rondom de sneaker. Er is al geschreven over de collaboration tussen Mercer Amsterdam en NASA van Rusland tot Peru en dat dankzij David zijn contacten. Bekende sites als Hypebeast en Highsnobiety hebben al geschreven over het Amsterdamse sneakermerk. Ook hebben Kendall Jenner en de zusjes Bella & Gigi Hadid een paartje van de Amsterdamse Sneaker. Daarnaast heb ik te horen gekregen van David dat er gister een paartje is verstuurd naar niemand minder dan Kanye West die de sneaker ook erg graag wou hebben.

De sneaker is erg limited en er zijn maar 96 paren beschikbaar van maat 36 tot 45. Hij zal verkocht worden voor €250 en is verkrijgbaar online of in de NASA pop-up store op 28 september in Amsterdam. De eerste 10 mensen die de sneaker kopen krijgen er een stof- en waterdichte box bij. Daarnaast een extra paar waxed veters met gouden uiteinden en een handgeschreven certificaat.

Bekijkt de foto’s van de collaboration van Mercer Amsterdam met NASA hieronder. Check gelijk ook de te gekke video voor de release.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

 

Images by Mercer Amsterdam