Air Jordan 3 ‘Black Cement’ baby! 0 481

De release van de Air Jordan 3 ‘Black Cement’ aanstaande zaterdag staat natuurlijk al een tijdje in onze releasekalender. Wij kijken er erg naar uit. De Jordan 3 met het elephant patroon zal weer hard gaan die dag. Wat je misschien nog niet wist is dat er deze dag ook een versie komt voor de allerkleinste onder ons. De Air Jordan 3 ‘black cement’ baby in een Cement Grey colorway. En die is echt onweerstaanbaar.

Hoewel de details van het origineel niet allemaal terug te vinden is kun je wel uitgaan van een hoogwaardige constructie, zachte demping en natuurlijk de elephant print onder het bovenwerk van synthetisch leer. Deze mini Air Jordan gaan 60 euro kosten. Ze zijn HIER verkrijgbaar.

Wil je meer sneakers zien voor de allerkleinste? Dan kun je onze facebookpagina van Sneakerjagertjes volgen. We houden je dan dagelijks op de hoogte van de nieuwste en kleinste sneakers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zoeken naar sneakers voor kinderen kan natuurlijk ook via www.sneakerjagertjes.nl


Air Jordan 3 Retro Toddlers

Releasedatum: 17 Februari 2018
Prijs: €60
Color: Black/Cement Grey
Stylecode: 832033-021
Shoplink: Klik hier >>

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een Glow In The Dark zool voor de Air Jordan 3 Flyknit 0 86

Na de futuristische Flyknit van vorig jaar op de Air Jordan 1, wordt de Air Jordan 3 het tweede legendarische silhouet dat een woven makeover krijgt. De sneaker krijgt een zwart, multi-textured bovenwerk, die doet denken aan de AJ3 “Back Flip” uit 2011. De nieuwe Flyknit is met het soepele woven bovenwerk als basis, geïnspireerd op Tinker Hatfield’s iconische ontwerp uit 1988. Het bovenwerk bevat een ingewikkelde textuur en op de hiel en toe wordt de originele opvallende olifantenprint van de AJ3 nagebootst. Een lederen sockliner en een glanzende zwarte middenzool geven het ontwerp een premium touch, en een zwarte plastic hiellip zorgt ervoor dat sommige originele retrodetails intact blijven. De schoen wordt voltooid met een doorschijnende glow in the dark buitenzool en hangtag.

Check de klassieker hieronder, en verwacht de release op 18 augustus. Houd voor meer updates onze blogs in de gaten, en check de releasekalender voor meer nieuwe sneakers!


Air Jordan 3

Releasedatum: 18 augustus 2018
Prijs: €190
Colorway: Black/Anthracite-Black
Stylecode: AQ1005-001
Klik hier voor de storelist >>

De Air Jordan 3 ‘Pure White’ | 21 juli release info 0 102

De Air Jordan 3 viert dit jaar zijn 30e verjaardag. De verjaardag is natuurlijk al gevierd met de releases van de AJ3 ‘Black Cement’ en de AJ3 ‘Dunk Contest’. Nu wordt er op 21 juli de Air Jordan 3 ‘Pure White’ gereleased.

De volledig witte sneaker lijkt veel op de Air Jordan 3 ‘Pure Money’ uit 2007 en de Air Jordan 3 ‘25th Anniversary’ uit 2010. De ‘Triple White’ sneaker heeft een witte leren upper met de een witte cement print. Waar de ‘Pure White’ Air Jordan 3 anders in is dan de vorige Triple White’s is de transparante zool. In ieder geval is wel duidelijk dat het een hele cleane zomersneaker is!

We verwachten dat de sneaker snel uitverkocht zal zijn. Bekijk hieronder de lijst van alle shops waar de AJ3 ‘Pure White’ verkrijgbaar zal zijn. Houd voor meer sneakernieuws onze blogs en onze releasekalender in de gaten!


Air Jordan 3 ‘Pure White’

Releasedatum: 21 juli 2018 9:00
Prijs: €190,-
Colorway: White/White/White
Stylecode: 136064-111
Shops:

Images by: Sneakernews

Air Jordan 3 X Quai 54 release info 7 juli 0 155

Quai 54 is dit jaar weer een samenwerking met Nike aangegaan. De Air Jordan 3 X Quai 54 release is op 7 juli.

Quai is het grootste streetball toernooi van de wereld en word mede georganiseerd door Jordan. Streetball is basketball dat op een veld buiten gespeeld word. Maar Quai 54 is veel meer dan een sporttoernooi. Het combineert mode, sport en muziek in een tweedaags evenement. Dit jaar sluit niemand minder dan 2Chainz af.

De Air Jordan 3 is één van de favoriete Jordan’s van beide organisatoren. Dit jaar wilde de organisatoren, Hammadoun Sidibé en Thibaut de Longeville, een sneaker ontwerpen de opvallend en herkenbaar zou zijn. Zeker omdat bij dit toernooi mode en belangrijk aspect is. De sneaker is gemaakt van premium leer en de cement-print is vervangen door suède. Om de sneaker opvallend te maken zijn de drie ‘eyelids’ groen, blauw en roze gekleurd. De midsole is grotendeels zwart maar het hiel stuk is ook gekleurd in de blauwe, groene en roze kleur. Het logo van Quai54 staat op de hieltab waar normaal de Air branding staat.

Heb jij nou de sneaky release op de Nike SNKRS-app van 4 juli gemist? Geen paniek om zaterdag 7 juli krijgt de sneaker een grotere release!


Air Jordan 3 X Quai 54 ‘Love The Game’

Releasedatum: 7 juli
Prijs: €180,-
Colorway: Black/Black/Electric Green/Infrared 23
Stylecode: AT9195-001
Storelist: Klik hier>>