Air Jordan 3 ‘Black Cement’ baby! 978

De release van de Air Jordan 3 ‘Black Cement’ aanstaande zaterdag staat natuurlijk al een tijdje in onze releasekalender. Wij kijken er erg naar uit. De Jordan 3 met het elephant patroon zal weer hard gaan die dag. Wat je misschien nog niet wist is dat er deze dag ook een versie komt voor de allerkleinste onder ons. De Air Jordan 3 ‘black cement’ baby in een Cement Grey colorway. En die is echt onweerstaanbaar.

Hoewel de details van het origineel niet allemaal terug te vinden is kun je wel uitgaan van een hoogwaardige constructie, zachte demping en natuurlijk de elephant print onder het bovenwerk van synthetisch leer. Deze mini Air Jordan gaan 60 euro kosten. Ze zijn HIER verkrijgbaar.

Wil je meer sneakers zien voor de allerkleinste? Dan kun je onze facebookpagina van Sneakerjagertjes volgen. We houden je dan dagelijks op de hoogte van de nieuwste en kleinste sneakers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zoeken naar sneakers voor kinderen kan natuurlijk ook via www.sneakerjagertjes.nl


Air Jordan 3 Retro Toddlers

Releasedatum: 17 Februari 2018
Prijs: €60
Color: Black/Cement Grey
Stylecode: 832033-021
Shoplink: Klik hier >>

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Previous ArticleNext Article

Hiroshi Fujiwara draagt Fragment x Air Jordan 3 sample 43

Hiroshi Fujiwara is gespot in een wel heel bijzondere Air Jordan. Namelijk de Fragment x Air Jordan 3 sample. De legendarische designer werd gespot met de nog nooit eerder vertoonde schoenen bij het Nike Hong Kong department.

Eerder werkte Air Jordan en Fragment al samen aan een Air Jordan 1. De Fragment x Air Jordan 1 wordt gezien als een van de meest gewilde sneaker en is een echte grail onder vele sneaker liefhebbers. Nu zijn er dus foto’s verschenen van een Air Jordan 3.

Qua kleurenschema lijkt de Air Jordan 3 erg op die van de Air Jordan 1. Het bovenwerk is grotendeels wit gekleurd en heeft een aantal blauwe details. Bijvoorbeeld de vetergaatjes en het Jumpman logo op de tong. Ook het bovenste gedeelte van de sneaker bij de enkel is blauw gekleurd. Daarnaast heeft de Air Jordan 3, tot genoegen van vele sneaker fans, de Nike Air branding op de hak in het blauw.

De mudguard van de sneaker is zwart gekleurd. Daar is ook het Fragment logo te vinden. Daaronder zit een midsole in de kleuren blauw en wit. Op het blauwe gedeelte is een sample tekst geplaatst.De sneaker wordt uiteindelijk afgemaakt met een grijze outsole.

Er is nog niks bekend over een mogelijke release, en of hij überhaupt wel gaat releasen. Wij bij sneakerjagers hopen in ieder geval van wel, want laten we nou eerlijk zijn, dit is toch een top colorway. Voor nu moeten we het helaas nog doen met de foto’s van de Fragement x Air Jordan 3. Check ze hieronder.


Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3
Fragment x Air Jordan 3
Images by hkkicksgram/talksole

Top 10 vrolijke Vans voor de kleintjes 122

Aangezien de temperaturen weer langzaam hoger worden in Nederland, is het wel tijd voor een top 10 vrolijke Vans voor kleine kinderen. Deze zit vol met schattige en opvallende schoentjes met veel verschillende kleuren en printjes.

Van unicorn naar camo print, er zit veel variatie in. Scroll snel verder om te zien of er iets voor jouw kleintje bijstaat.
Monsterlijke Air Max 95 voor kids 84

Kids hebben vaak nog een hele rijke fantasie. Daarom is deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 95 gekleed in een monsterlijk thema. Compleet met scherpe tanden, glurende oogjes en klauwafdrukken komen kinderlijke fantasieën tot leven.

De sneaker is redelijk opvallend door het gebruik van de vele kleuren. De upper en de zool zijn basic door het gebruik van zwart en meerdere tinten bruin. Wat de schoen wél opvallend maakt zijn de tanden op een deel van de mudguard en de felgekleurde details. Zo is de outsole felrood, de Air bubbel en veters neon groen en de sockliner is felblauw. Ook staat aan beide kanten van de schoen een glurend oogje. Om die look helemaal compleet te maken staan op de labels op de tong ook nog strepen alsof er klauwen langs zijn gegaan. Het grootste deel van de bovenkant is bedekt in grof suède wat goed meewerkt aan de beestachtige look, omdat het en beetje vergelijkbaar is met een vacht. Er is helaas nog geen releasedatum bekend maar als dat wel zo is, zullen wij jou zeker op de hoogte houden!