Air Jordan 3 ‘Black Cement’ baby! 0 159

De release van de Air Jordan 3 ‘Black Cement’ aanstaande zaterdag staat natuurlijk al een tijdje in onze releasekalender. Wij kijken er erg naar uit. De Jordan 3 met het elephant patroon zal weer hard gaan die dag. Wat je misschien nog niet wist is dat er deze dag ook een versie komt voor de allerkleinste onder ons. De Air Jordan 3 ‘black cement’ baby in een Cement Grey colorway. En die is echt onweerstaanbaar.

Hoewel de details van het origineel niet allemaal terug te vinden is kun je wel uitgaan van een hoogwaardige constructie, zachte demping en natuurlijk de elephant print onder het bovenwerk van synthetisch leer. Deze mini Air Jordan gaan 60 euro kosten. Ze zijn HIER verkrijgbaar.

Wil je meer sneakers zien voor de allerkleinste? Dan kun je onze facebookpagina van Sneakerjagertjes volgen. We houden je dan dagelijks op de hoogte van de nieuwste en kleinste sneakers die op dit moment verkrijgbaar zijn. Zoeken naar sneakers voor kinderen kan natuurlijk ook via www.sneakerjagertjes.nl


Air Jordan 3 Retro Toddlers

Releasedatum: 17 Februari 2018
Prijs: €60
Color: Black/Cement Grey
Stylecode: 832033-021
Shoplink: Klik hier >>

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Air Jordan 3 ‘black cement’ baby

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Komt er een Air Jordan 3 Deconstructed? 0 12

Komt Jordan Brand met een Air Jordan 3 Deconstructed? Eerder zagen we al Janoski, Blazer Low en een Dunk Low in Deconstructed versies. Deconstructed staat voor schoenen waar niks overbodigs op zit en een Deconstructed sneakers heeft een cleane en rustige colorway.

Frank Cooke, medewerker van Jordan, plaatste op zijn Instagram een foto van een Jordan 3 die lijkt op een deconstructed versie. Zonder een dikke lining en het meest opvallende is dat er geen cement print op de hiel en neus zit. De Air Jordan 3 is gemaakt van glad leer en heeft zwart met blauwe colorway.

Geruchten gaan dat de Air Jordan 3 Deconstructed dit jaar gereleased gaat worden. Hou voor updates Sneakerjagers en de releasekalender in de gaten!

Check ondertussen ook ons Air Jordan 3 assortiment HIER.

Air Jordan 3 DeconstructedImage: Frank Cooker

De schattigste Nike Air Force 1 ooit! 0 20

Is dit een droom? Schattigere sneakers bestaan toch niet? Nike heeft de meest schattige Air Force 1 ontworpen! De classic witte Air Force 1 is een tijdloze sneaker. Zeker nu met de Millennial Pink colorway dat is gebruikt in het ontwerp maakt het zo schattig!

Het belangrijkste van deze sneaker is dat er niet teveel roze is toegevoegd. Nike heeft in het ontwerp alleen roze gebruikt in de swoosh en veters. Stel je voor dat de hele sneaker roze was geweest, dan was het minder schattig als nu. De Air Force 1 is van leer. Van binnen heeft de sneaker een fijn suède stofje waardoor het lijkt alsof je op wolkjes loopt! De chunky gebroken wit zool maakt het ontwerp helemaal af.

De sneaker is perfect te combineren met een leuke roze top zonder dat het too much word. De sneaker komt ook in junior maten dus perfect voor je kids! Smalle voeten? De Nike Air Force 1 is ideaal voor dames met smalle voeten. Ben je helemaal om en wil je deze sneaker hebben? Klik dan hier.

 


Nike Air Force 1 GS Trainer

Prijs:€49,99
Colorway: Sail/Arctic Pink
Stylecode: 119203
Shoplist: KLIK HIER >>


De Nike Air Force Low ”leopard” pack voor kids 0 92

Nike is altijd veel aan het experimenteren met printjes, het is dus geen verassing dat ze deze Nike Air Force ”leopard” pack hebben ontworpen. Kinderschoenen zijn in het algemeen al leuk en schattig maar deze nike air fore ”leopard” pack spant de kroon!

De pack komt in 2 verschillende kleuren, roze en grijs. De sneaker heeft een suede dierenprint. Een dierenprint blijft altijd een populair thema. Het bovenwerk is van leer voor duurzaamheid en ondersteuning. Dankzij de foam demping biedt het veel comfort, de hele dag door. De rubberen zool heeft een draaivlak zodat de jonge lopers een stabiele grip hebben.

Nike Air Force ”leopard”

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs:€ 55,-
Color: Coral Stardust/Wit/Rust Pink
Stylecode: AH7529-600
Storelist: Klik hier >>

Nike Air Force ”leopard”

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs:€ 55,-
Color: atmosphere grey/gunsmoke/white/light brown
Stylecode: NI113D03J-C11
Storelist: Klik hier >>