Nike Air Force 1 Velcro Swoosh Pack 4582

Met de Nike Air Force 1 Velcro Swoosh Pack bied Nike de mogelijkheid om te switchen tussen verschillende kleuren swoosh. Nike komt met een witte, zwarte en licht beige variant van de Nike Air Force 1 Velcro Swoosh Pack.

Vorige week waren al de eerste foto’s naar buiten gekomen van de zwarte en de witte Air Force 1 velcro maar nu blijkt er ook nog een Sail colorway bij te komen. Per colorway komen er zes verschillende Nike logo’s bij. Bij de zwarte zitten vijf neon kleuren en een zwarte swoosh, de witte Air Force komt met 5 kleuren en een zwarte swoosh en de Sail komt met zes pastelkleur logo’s. Een lekker frisse sneaker waarbij je kan blijven variëren met de kleuren swoosh die jezelf wilt.


Nike Air Force 1 Low Velcro Pack ‘Black’

Release: 23 februari 2018
Prijs: €110,-
Color: Black/Black – Black
Style: AH8462-002
Shoplist: Klik hier >>>Nike Air Force 1 Low Velcro Pack ‘White’

Release: 23 februari 2018
Prijs: €110,-
Color: White / White – White
Style: AH8462-102
Shoplist: Klik hier >>>Nike Air Force 1 Low Velcro Pack ‘Sail’

Release: 23 februari 2018
Prijs: €110,-
Color: Sail/Sail-Sail
Style: AH8462-101
Shoplist: Klik hier >>>Images: Nike

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 ‘Spruce Aura’ zal ook in een lage variant verschijnen 5

Onlangs werd er al geschreven over de Air Jordan 1 Mid Spruce Aura. Nu komt er ook een laag variant van. De sneaker krijgt exact dezelfde colorway die bestaat uit lichte kleuren. Helemaal te gek dus! Bekijk de sneaker hieronder.

De Air Jordan 1 Low is een sneaker die uitkwam in 1985. Het begon als basketbalschoen voor de basketballer Michael Jordan. Al snel kreeg de sneaker ook meer aandacht als lifestyle sneaker. Naast de Low is er ook een Mid en High variant van de Air Jordan 1. Vandaag de dag is de Air Jordan 1 Low nog steeds niet meer weg te denken. De Low heeft dit keer ook weer een te gekke colorway gekregen, dit is de Spruce Aura.

Air Jordan 1 Low Spruce Aura | Closer Look

De Air Jordan 1 Low Spruce Aura is een colorway die afwijkt van wat we gewend zijn. De sneaker bestaat uit wit en pasteltinten die groen zijn. Dit is over de gehele sneaker te zien. Onder andere zijn de mudguard, de swoosh en de veters groen gekleurd. Op de het bovenwerk is er ook nog een witte kleur te zien, bijvoorbeeld op de toebox. Op de heel staat de Jordan Branding en op de tong van de sneaker is het bekende logo van Jordan te zien.

Wanneer de sneaker precies zal verschijnen is nog onbekend. Wel wordt er verwacht dat ‘ie dit voorjaar nog gedropt wordt. De sneaker zal €100,- kosten en onder andere beschikbaar zijn bij 43einhalb.


Air Jordan 1 Low 'Spruce Aura'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Een nieuwe colorway op de GEL-LYTE III OG van Asics Sportstyle dropt al in april 2020 6

Het Japanse merk Asics is weer terug met een heerlijk nieuw sneakertje hoor! De Sportstyle Gel-Lyte lll OG komt in een nieuwe colorway genaamd ‘Kobe Beef’. Je moet alleen eventjes geduld hebben, ze zijn pas verkrijgbaar vanaf 5 april 2020. Nog heel even wachten dus!

Het ontstaan van Asics

In 1949 begon het allemaal, nadat Kihachiro Onitsuka terug kwam van de oorlog. Kihachiro was een man die heel veel gaf om gezondheid, sporten was daarom natuurlijk heel belangrijk voor hem. Hij vond dat je met sporten een beter mens zou worden en dat het je ook profijt geeft in de toekomst. Zijn eerste uitgebrachte schoen was een basketbalschoen, die heeft hij de ‘OK Basketball’ genoemd. De Japanner had het bedrijf eerst vernoemd naar hem zelf, ‘Onitsuka Tiger’. Dit heeft geduurd tot 1977, toen heeft hij het bedrijf de naam Asics gegeven. Elk letter van het merknaam heeft een betekenis, Anima Sana In Corpore Sano wat vertaald naar het Nederlands ‘een gezonde ziel in een gezond lichaam’.

ASICS SportStyle GEL-LYTE III OG “Kobe Beef” | 1191A347-700

De Gel-Lyte lll bestaat nu 30 jaar. Het zijn hardloopschoenen die bij zijn klassieke look blijven, die in 1990 zijn ontworpen. Wat een echt kenmerk is aan de Asics, is dat ze een gespleten tong hebben. Dit zie je ook zeer zeker terug in de ‘Kobe Beef’. Het bovenwerk is van leer, die een roze kleur heeft die mooi neutraal is. Natuurlijk zit er in de hiel de kenmerkende demping voor de comfort die je gewend bent van Asics. Op de zijkant staan tekens.

Release info

Het duurt niet heel lang meer voordat de Asics Sportstyle Gel Lyte lll OG uitkomen in de ‘Kobe Beef’ versie. Vanaf 5 april 2020 zijn ze verkrijgbaar. Dus zet het in je agenda want deze heerlijke sneakers wil je niet missen. Op de hoogte blijven van andere of meerdere sneakers? Neem een kijkje op onze releasekalender.


ASICS Gel-Lyte III OG 'Kobe Beef'

zondag 5 april 2020

Naar alle aanbieders
Asics Sportstyle Kobe Beef
Asics Sportstyle Kobe Beef
Image by 43einhalb

Nike Air Max 90 ‘Time Warp’ designed by Sneakerjagers 62

Nike heeft half februari bekend gemaakt dat er voor de jarige Air Max 90 nieuwe ‘Nike By You’ opties beschikbaar zullen komen.

Met deze nieuwe opties op de tijdloze Air Max 90 krijg je de beschikking over een Nike By You kleurenpalet, geïnspireerd op jaren 90-prints en op de crinkle-nylon kleding uit de Nike Archives.

Team Sneakerjagers was hier al een tijdje van op de hoogte en werkte op uitnodiging van Nike -in het diepste geheim- als één van de eersten aan een ontwerp voor de nieuwe Nike Air Max 90 Premium By You ‘Time Warp’.
Afgelopen week ontvingen wij na een paar weekjes wachten het eindresultaat. Uiteraard willen wij dit avontuur graag met je delen!

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Nike Air Max 90 By You ‘Time Warp’

Afgelopen januari kregen wij van Nike de gelegenheid om alvast aan de slag te gaan met de nieuwe AM90 opties of zoals Nike deze benoemt: De Nike Air Max 90 Premium By You ‘Time Warp’ opties. De opties zijn geïnspireerd op jaren-90 prints die we vast allemaal wel herkennen door de felle kleuren en abstracte prints en de crinkle-nylon jasjes van Nike uit die tijd.

Voor de iets ouderen onder ons: We herinneren ons vast allemaal nog wel de Nike Windbreaker trainingspakken met de Air Max-jes eronder.

Naast deze ‘nostalgische’ opties zijn er ook diverse materiaal- en kleurkeuzes te maken zoals gespikkelde middenzolen of doorzichtige 90’er jaren printzolen, felle neon kleuren en is er een Air Max-logo beschikbaar; alles om deze AM 90s te personaliseren.

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Nike Air Max 90 'Time Warp'

Het ontwerp

Voor dit ontwerp hebben wij ons laten inspireren door de Air Max 90 OG colorway; de ‘Infrared’. Dit is voor ons namelijk dé colorway die de Air Max 90 tot een icoon hebben gemaakt. Helaas is de ‘Infrared’ kleur niet beschikbaar, maar wel de ‘Laser Crimson’ die niet veel onderdoet aan de OG kleur. Deze ‘Laser Crimson’ kleur hebben we gebruikt op de kenmerkende Air Max 90 details zoals de midzool wedge, de eyestay en de heel patch om zo de OG look te creëren.

Daarnaast hebben we voor de mudguard en zijkant overlays gekozen voor het zwart/witte Nike Logo Mash up-print die wat ons betreft oude tijden doet herleven. Het materiaal op de upper is van poly woven in combinatie met een zwart leren overlay op de tong. Om de sneaker toch een eigentijdse look te geven hebben we als finishing touch gekozen voor een transparante outzool met de Nike Logo Mash up-print erin verwerkt.

Nike Air Max 90 'Time Warp'


‘REMAKE YOUR OWN

TIMELESS AIR MAX 90′

Creëer je eigen Air Max 90 By You ‘Time Warp’

Hebben wij jou weten te inspireren om zelf aan de slag te gaan met de Nike By You configurator op de Air Max 90, zorg dan dat je op maandag 24 februari om 18:00 uur klaar zit achter je PC/laptop, tablet of mobiel. Dan zijn namelijk de AM90 ‘Time Warp’ opties beschikbaar.

TIP! Wees er wel snel bij want bij eerdere nieuwe Nike By You releases waren de populairste opties binnen no-time uitverkocht. Daarnaast moet je nog wel even geduld hebben om ze uiteindelijk te rocken. Gemiddeld duurt het 4 weken voordat je de Nike By You sneaker ontvangt.

Images by Sneakerjagers
Photography: Nikki van Toorn
Model: Jaro.b