Nieuws: GOAT en Flight Club fusie 0 390

GOAT en Flight Club hebben de handen in een geslagen om samen te gaan werken. Ondertussen zijn dit twee gevestigde namen in de resell van sneakers. Door de GOAT en Flight Club fusie ontstaat er het grootste sneaker resell bedrijf ter wereld.

Flight Club is in 2005 opgezet en is uit gegroeid tot een wereldwijd bekende shop. Toen Flight Club werd opgezet ging het tegen andere sneakerstores in, het verkocht niet enkel de huidige collecties maar focuste zich voornamelijk op oudere releases. Het doel van Flight Club is dan ook het aanbieden van de meest zeldzame en gewilde sneakers. Met de webshop kan Flight Club niet alleen sneakerliefhebbers in New York en Los Angeles bedienen maar kan de hele wereld hier zijn exclusieve sneakers kopen. In de afgelopen jaren is Flight Club flink gegroeid en kan het nu continu de meest exclusieve modellen aanbieden.

Nu is er de fusie met GOAT, GOAT is een online platform om sneakers te kopen en te verkopen. GOAT is pas actief sinds 2015, een kleine 3 jaar nog maar. Toch is GOAT al een grote speler geworden in het online verkopen van sneakers. Met altijd de laagste prijs voor de koper probeert GOAT altijd de beste prijs voor zijn klanten te krijgen.

De fusie betekend niet dat Flight Club zal verdwijnen evenals GOAT. Ze geven beide aan dat ze gaan samenwerken om elkaar te kunnen versterken. Veranderingen zullen voorlopig niet aan de voorkant zichtbaar zijn voor de verkopers en de kopers, maar zullen langzaam door gevoerd worden. Wat dit precies inhoud voor de toekomst van beide merken is nog even afwachten.

Flight Club New York


Flight Club Los Angeles


Images: Flight Club

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kixfix // Nike Air Max 1 Dave White Restoration 0 6

Deze week heb ik een restauratie video voor jullie. Ik restaureer een paar Air Max 1 Dave White’s wat voor velen een echte grail is. Check de video voor het hele proces van de restauratie.

De Nike Air Max 1 Dave White Restoration shop je hier >> 

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe KixFix video verschijnen op Sneakerjagers.nl, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Nike Air Max 1 Dave White Restoration

Stylecode: 312542-011
Colorway: White / Black – Wolf Grey
Shoplink>>

 

Black Friday Sneakers Guide 2018 nu online 0 198

Aanstaande vrijdag (23 november) is het Black Friday! Dat houdt in: MEGA VEEL KORTING! Wij van Sneakerjagers hebben speciaal voor jullie een Black Friday 2018 Sneaker Guide Page gemaakt. Op deze pagina vind je in één oogopslag alle aanbiedingen rondom Black Friday en Cyber Monday 2018. We updaten deze pagina een aantal keren per dag wanneer er nieuwe shops, aanbiedingen en looptijden bekend worden, zodat je geen enkele aanbieding misloopt!

Klik hier om naar de Black Friday Sneaker Guide pagina te gaan >>

De aanbiedingen rond ‘Black Friday 2018’ en “Cyber Monday 2018’ zijn inmiddels in volle gang. Niet alleen zal er op Black Friday & Cyber Monday veel korting worden gegeven maar ook nu zijn er al veel Early Black Friday Acties bezig! Merken zoals Nike en adidas geven al flink wat korting weg, bekijk een van onze blogs >> ”Top 10 Early Black Friday deals van adidas voor de ladies” of voor de heren ”Top 10 heren Nike Early Black Friday Sale”.

Het hele Sneakerjagers team zal deze week 24/7 jagen op alle nieuwe en actuele toevoegingen en kortingscode ’s. Dat maakt voor jou het zoeken overbodig omdat je alles overzichtelijk op één pagina kan vinden. Black Friday 2018 vindt plaats op vrijdag 23 november 2018. Cyber Monday 2018 vindt plaats op maandag 26 november 2018.

Krijg je geen genoeg van al deze mooie aanbiedingen? Volg dan deze week ook de ‘story’ op onze Instagram-pagina. Ook hier geven we dagelijks het laatste nieuws rondom alle mogelijke aanbiedingen. Op onze Facebook-pagina zullen we de komende week ook de meest recente kortingen en codes plaatsen.


Unboxing: De Nike M2K Tekno ‘Black’ 0 5

De populaire chunky Nike M2K Tekno ‘Black” is nu verkrijgbaar een zwarte colorway. En wij van Sneakerjagers hebben hem voor jullie unboxed.

De Nike M2K Tekno heeft een gecombineerd bovenwerk. Heb bovenwerk is ook geheel zwart gekeurd. Alleen de Nike branding op de tong heeft een witte kleur. De dikke foam zool zocht voor demping en daarmee groot comfort. De midsole is in tegenstelling tot het bovenwerk wit gekeurd. De outsole is zwart en is daarmee een perfecte combinatie met de midsole. Een leuk details op de sneaker is de obsidian gekleurde achterkant.

De Nike M2K Tekno is verkrijgbaar bij onderanderen Nike voor €100. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Benieuwd naar de Nike M2K Tekno ‘Black’? Check de unboxing video hieronder.


Nike M2K Tekno

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €100,-
Colorway: Zwart/Off White/Obsidian/Zwart
Stylecode: AV4789-002
Storelist: Bekijk hier het volledige Store overzicht >>