Re-release: Nike Air Force 1 Hong Kong

In 2001 bracht Nike de Air Force 1 “Hong Kong” uit. De Nike Air Force 1 Hong Kong hoorde des tijds bij de Air Force 1 B-Series. Nu is het bekend dat er 17 jaar later een re-release in 2018 zal komen van dit gewilde paar.

Het meest opvallende aan de Air Force 1 “Hong Kong” is het geborduurde Nike logo waar normaal het gestikte logo zit. De schoen bestaat uit een donker groene upper, witte zool en maroon accenten zoals de veters en het Nike Air logo op de hiel.

Er is nog geen releasedatum bekend voor deze sneaker. Hou voor de releasedatum sneakerjagers en onze releasekalender in de gaten.

Air Force 1 Hong Kong


Images: gc911

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *