Battle: Wasmiddel vs. Jason Markk 763

Niets is lelijker dan vieze sneakers. Natuurlijk kunnen sneakers niet brandschoon blijven, zeker niet na een avond stappen of een festival. Wij hebben voor jullie een experiment gedaan wat nou de beste manier is om je sneakers schoon te maken. Jason Markk is een bekend schoonmaakmiddel voor je sneakers dat goed schijnt te helpen, maar is dit echt zo? Op een aantal forums kan je  lezen dat wasmiddel schijnt te helpen. Wij hebben deze 2 manieren onderzocht door de vieze nike’s schoon te maken met beide manieren.

Before:

Wasmiddel

Benodigdheden:
-Wasmiddel
-tandenborstel
-borstel
-bakje voor eventueel wat water

Stap 1. Verwijder overtollig vuil eerst met een zachte borstel (schoenborstel of oude tandenborstel) om de buitenzool te reinigen.

Stap 2. Meng warm water en een kleine hoeveelheid wasmiddel om een ​​licht zeepachtig mengsel te maken. Breng een kleine hoeveelheid van het mengsel op een spons, zachte doek of zachte borstel  en maak de sneaker schoon.

Stap 4. Breng een kleine hoeveelheid warm water aan op een andere spons of zachte doek om het overtollig wasmiddel te verwijderen.

Stap 5: Dit is het eindresultaat van schoonmaken van sneaker met wasmiddel. Zoals je kunt zien zitten er nog veel vlekken op en zijn de sneakers niet brandschoon.

Jason Markk

Benodigdheden:
-Jason Marll premium shoe cleaner
-Jason Markk borstel

Op het doosje staat precies een beschrijving van wat je moet doen, maar hieronder bevindt zich nog een tweede beschrijven zoals wij het hebben gedaan.

Stap 1. Haal met de borstel eerst al het vuil weg.

Stap 2. Dip de borstel in een kom met water en breng een minimale hoeveelheid van de Jason Markt op de borstel om te poetsen.

Stap 3. Borstel de schoenen om een schuimende werking te creëren. Zoals je op de foto kunt zien geeft het Jason Markk product veel schuim af en krijg ik al snel het gevoel dat het vuil er makkelijker af gaat.

Stap 4. Laat de sneakers opdrogen (min. 24 uur) en je zal merken dat de hardnekkige vlekken eruit zijn.

After:

Zoals je op de foto’s hebt kunnen zien is bij het ‘wasmiddel’ experiment alleen het grove vuil weggaan, het hardnekkige vuil zit er nog steeds op. De sneakers waarvan ik had gehoopt dat die brandschoon zouden worden, blijven vies. Maar wees niet gerust! Onze goeie vriend Jason Markk heeft ons goed geholpen! De sneaker is een stuk schoner geworden dan met het wasmiddel. Jason Markk is ook een zeer fijn product om mee te werken, het ruikt lekker fris!

Geïnteresseerd in Jason Markk producten > klik HIER

Zijn de sneakers niet schoner geworden? Helaas, het lijkt er op dat je sneakers hun best tijd hebben gehad, klik HIER om even bij onze collectie te kijken voor nieuwe sneakers.

 

Previous ArticleNext Article

Air Jordan Womens // Top 10 10

De laatste tijd komt Air Jordan met steeds meer nieuwe colorways op verschillende modellen. Daarnaast is het verrassend dat veel van deze nieuwe colorways specifiek voor vrouwen zijn. Daarom hebben wij voor jullie een top 10 samengesteld met daarin de allermooiste Jordans voor vrouwen. Scrol verder om de sneakers te bekijken.


1. Air Jordan 1 Mid SE ‘Hyper Pink’


2. Air Jordan 1 Retro High OG


3. Air Jordan 4 Retro NRG ‘Hot Punch’


4. Air Jordan 1 Rebel XX


5. Air Jordan X Retro


6. Air Jordan 1 Low ‘Black Toe’


7. Air Jordan Legacy 312 ‘Desert Camo’


8. Air Jordan 11 Low WMNS ‘Pink Snakeskin’


9. Air Jordan 1 Mid


10. Air Jordan 1 Retro Premium


Sarenza // Top 10 witte zomer sneakers 30

Hopelijk komt er binnenkort een einde aan het ‘slechte’ weer en komen de zomerse temperaturen langzaam weer te voorschijn. Zodra de zon begint de schijnen zie je dat veel mensen de felle kleuren weer uit de kast trekken. Bij een kleurrijke outfit past natuurlijk perfect een witte sneaker.

Sarenza heeft op dit moment veel witte sneakers in het assortiment. Om jullie te helpen bij het maken van een goede keuze voor de mooiste witte sneakers hebben wij een Top 10 witte zomer sneakers bij Sarenza samengesteld. Nieuwsgierig? Kijk dan snel verder.


1. Nike Air Max 1 | AH8145-110


2. Reebok Classic Leather | 49799


3. Asics Gel-Lyte | HL7W3 0101


4. Nike Air Force 1 | 315122-111


5. Puma Cali | 369155-01


6. Fila Disruptor Low | 1010302.1FG


7. adidas Originals Falcon | EE8838


8. Nike M2K Tekno | AV4789-101


9. adidas Originals U_Path Run | G27637


10. Reebok Club C 85 | CN7753

Uitgelichte afbeelding: Fila


Het adidas ‘Pride’ pack komt uit op 1 juni 13

Binnenkort is het de maand van de LGBTQ+ community. Dit wordt door adidas gevierd met een nieuwe ‘Pride’ pack.

Het nieuwe pack van adidas beschikt over 3 sneakers en 1 paar badslippers. De adidas Continental 80, UltraBOOST ’19 en de Nizza. Deze 3 sneakermodellen behoren samen met de badslippers tot het ‘Pride’ Pack.

Als eerste gaan we het hebben over de ‘Continental 80’. Het retro model beschikt over een off white kleur. Over de strepen op de zijkanten loopt een regenboog. Ook het logo op de tong beschikt over een regenboogkleur evenals het voetbed in de sneaker. De sneaker is gemaakt van leer en heeft een rubberen zool.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

De bekende UltraBOOST 19 van adidas heeft ook een ‘Pride’ make-over gekregen. Dit keer beschikt het model over een kleurrijke upper gemaakt van knit. Ook de tong en het voetbed bevatten een regenboog kleur. Van de neus tot aan de tong heeft de upper een witte kleur, met hier overheen 2 oranje strepen. De 3 kenmerkende adidas strepen op het transparante kooiwerk hebben een opvallende gele en oranje kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack

Het Nizza model krijgt ook een nieuw jasje. De rubberen zool beschikt over een kleurencombinatie van groen, blauw en paars. De upper heeft een off white kleur en op de zijkant staat half het adidas Originals logo.


Als laatste beschrijven we de badslipper genaamd Adilette. De band beschikt over 3 verschillende kleuren, groen, blauw en paars. Hierop staat het adidas Originals logo in een witte kleur.

adidas 'Pride' Pack
adidas 'Pride' Pack
Images by adidas

Het is mogelijk om vanaf 1 juni de ‘Pride’ Pack van adidas te shoppen via adidas.com. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van opkomende sneaker releases.