Top 5 kicks for Girls – Nike Wmns Air Max ’97 1129

Dames opgelet! Wij hebben voor jullie de top 5 Nike Wmns Air Max ’97 verzameld. De originele Air Max sneaker uit 1997 is terug en staat nu beter bekend als de Nike Air Max ’97. De colorways hebben een mooie combo van pasteltinten. De pasteltinten zorgen voor een female touch. De Nike Air Max ‘97 Ultra zijn er veel in verschillende kleuren. Hieronder staat een top 5 met verschillende soorten kleuren sneakers. Scroll verder en kom erachter wat voor soort Nike Air Max 97 type jij bent!


1. Nike Air Max 97 Premium “Taupe Grey”

Nike Wmns Air Max '97
Op onze nummer 1 hebben we de Nike Air Max 97 premium “Taupe Grey” staan. Met deze sneakers kan je veel combineren qua kleuren, zeker als je van wat opvallender kleding houdt kun je met deze sneaker leuke combinaties maken. Ben jij nou het type die vaak een opvallende look draagt? Dan zijn deze sneakers perfect, het zal elke look opleuken en wat spannender maken. De Nike Air Max 97 Premium zit zeer comfortabel en heeft middenzool van foam met Max Air demping over de gehele lengte. Geïnteresseerd? Klik HIER >>.


2. Nike Air Max 97 Ultra “Metallic silver”

Nike Wmns Air Max '97
De Nike Air Max 97 Ultra ”Metallic silver” heb je misschien wel eens zien langskomen. Dit stoere paar sneakers is wat meer basic dan de rest van de Nike Air Max 97, maar zeker niet saai. Door de leuke details op de sneaker, zoals de rode swoosh geeft het de sneaker veel karakter. Voor de dames die fan zijn van de joggingbroek en bomberjack trend is dit zeker een aanrader omdat de sneakers daar goed bij passen. Wil je meer weten over de sneaker? Klik dan HIER >>.


3. Nike Air Max 97 Ultra “Metallic Red Bronze”


De Nike Air Max 97 Ultra “Metallic Red Bronze” you’ve got to love it or hate it. De sneakers hebben een metallic brons laagje wat een gaaf effect geeft. Zeker als je niet houdt van een standaard sneaker is dit wel wat voor jou, het is een keer anders dan suède of textiel. Wil jij meer weten over deze shinny sneakers? Klik dan HIER >>


4. Nike Air Max 97 “Gunsmoke”

Nike Wmns Air Max '97
Liever niet een te meisjesachtige sneaker? Dan is deze sneaker wat voor jou. De Nike Air Max 97 “Gunsmoke” heeft een grijze smokey kleur, maar valt door de vorm van de sneaker toch op. De sneaker staat stoer onder een spijkerbroek maar kan ook makkelijk onder een shortje in de zomer. Met deze sneaker kan je alle kanten op! Neem HIER >> een kijkje voor meer foto’s.


5. Nike Air Max 97 Premium “Bordeaux”Nike Wmns Air Max '97

De Nike Air Max 97 Premium “Bordeaux” is een sneaker die zeker niet vergeten mag worden. De sneaker beschikt over een bovenwerk van suède en textiel voor hoogwaardig comfort. De sneaker bevat veel details, als je een basic outfit aanhebt zullen de sneakers zeker opvallen. De details van dichtbij bekijken? Klik dan HIER >>.

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 2

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

ASICSTIGER x Sneaker Freaker GEL-LYTE III ‘Tiger Snake’ 3

De succecvolle samenwerking tussen ASICSTIGER en Sneaker Freaker begon in 2010 met de Gel-Lyte III. Dit was de aftrap van een stijlvolle samenwerking. Nu, in 2019, kiest Sneaker Freaker opnieuw voor het iconische Gel-Lyte III silhouet en introduceert dat met de ‘Tiger Snake’ colorway.

De upper van de sneaker is geheel gemaakt van leer met daarop een zand/beige colorway. De lijnen van ASICS, de veter-ogen en verdere kleine details zijn gemaakt van roze reflecterend 3M materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. De upper van de sneaker zit bovenop een zwarte rubberen midsole gedecoreerd met verfspetters.

De ASICSTIGER x Sneaker Freaker Gel-Lyte III ‘Tiger Snake’ is nu al verkrijgbaar bij 43Einhalb! Dus wacht niet te lang want voor je het weet is dit pareltje al uitverkocht.


Images by 43Einhalb

adidas UltraBOOST 19s komen in Toy Story colorways 7

Binnenkort komt Pixar met een vierde deel van de iconische filmserie ‘Toy Story’. Nu heeft adidas besloten om UltraBOOST 19s voor kinderen uit te brengen in Woody en Buzz Lightyear geïnspireerde colorways.

De sneakers die binnenkort verwacht worden, werden gedeeld door @US_11. De “Woody” sneaker is van top tot teen gekleed in vergelijkbare kleuren en vormen als Woody. Het model beschikt over een Primeknit upper in geel, zwart en rode kleuren. Op de tong staat het Disney logo en het Toy Story logo. Ook heeft de sneaker de 3 kenmerkende adidas strepen. Dit keer hebben deze strepen een geel/rode kleur, omdat de blouse die Woody draagt ook deze kleuren heeft. Achterop de hak zijn blauwe details te vinden. Deze blauwe details vertegenwoordigen de blauwe jeans die de cowboy altijd droeg. De outsole van de UltraBOOST 19s hebben een bruine kleur, omdat de laarzen die Woody droeg dit ook hadden. Wat ook wel een grappig detail is om te vermelden, is dat Woody op de insole staat.

Ook komt er een colorway die is geïnspireerd op een ander figuur uit de Toy Story film, genaamd Buzz Lightyear. Deze colorway beschikt over kleuren als paars, neon groen en wit. Al deze kleuren zijn opgenomen uit het ruimtepak dat Buzz Lightyear draagt. Ook bij deze colorway kan je op de insole Buzz Lightyear vinden.

Tot nu toe is er nog geen exacte releasedatum bekend van de 2 door Toy Story geïnspireerde colorways. Wij verwachten dat de 2 colorways op vrijdag 21 juni zullen uitkomen via adidas.nl, omdat ook dan de film ‘Toy Story 4’ in première gaat. Of er nog meer colorways gaan komen die gebaseerd zijn op personages uit de film is nog onbekend. Houd daarom Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.


adidas UltraBOOST 19 ‘Woody’


adidas UltraBOOST 19 ‘Buzz Lightyear’

Images by US_11