Skip to content
Upcoming

Top 5 kicks for Girls – Nike Wmns Air Max ’97

30 januari 2018 15:52
Top 5 kicks for Girls – Nike Wmns Air Max ’97

Dames opgelet! Wij hebben voor jullie de top 5 Nike Wmns Air Max ’97 verzameld. De originele Air Max sneaker uit 1997 is terug en staat nu beter bekend als de Nike Air Max ’97. De colorways hebben een mooie combo van pasteltinten. De pasteltinten zorgen voor een female touch. De Nike Air Max ‘97 Ultra zijn er veel in verschillende kleuren. Hieronder staat een top 5 met verschillende soorten kleuren sneakers. Scroll verder en kom erachter wat voor soort Nike Air Max 97 type jij bent!


1. Nike Air Max 97 Premium “Taupe Grey”

Nike Wmns Air Max '97
Op onze nummer 1 hebben we de Nike Air Max 97 premium “Taupe Grey” staan. Met deze sneakers kan je veel combineren qua kleuren, zeker als je van wat opvallender kleding houdt kun je met deze sneaker leuke combinaties maken. Ben jij nou het type die vaak een opvallende look draagt? Dan zijn deze sneakers perfect, het zal elke look opleuken en wat spannender maken. De Nike Air Max 97 Premium zit zeer comfortabel en heeft middenzool van foam met Max Air demping over de gehele lengte. Geïnteresseerd? Klik HIER >>.


2. Nike Air Max 97 Ultra “Metallic silver”

Nike Wmns Air Max '97
De Nike Air Max 97 Ultra ”Metallic silver” heb je misschien wel eens zien langskomen. Dit stoere paar sneakers is wat meer basic dan de rest van de Nike Air Max 97, maar zeker niet saai. Door de leuke details op de sneaker, zoals de rode swoosh geeft het de sneaker veel karakter. Voor de dames die fan zijn van de joggingbroek en bomberjack trend is dit zeker een aanrader omdat de sneakers daar goed bij passen. Wil je meer weten over de sneaker? Klik dan HIER >>.


3. Nike Air Max 97 Ultra “Metallic Red Bronze”


De Nike Air Max 97 Ultra “Metallic Red Bronze” you’ve got to love it or hate it. De sneakers hebben een metallic brons laagje wat een gaaf effect geeft. Zeker als je niet houdt van een standaard sneaker is dit wel wat voor jou, het is een keer anders dan suède of textiel. Wil jij meer weten over deze shinny sneakers? Klik dan HIER >>


4. Nike Air Max 97 “Gunsmoke”

Nike Wmns Air Max '97
Liever niet een te meisjesachtige sneaker? Dan is deze sneaker wat voor jou. De Nike Air Max 97 “Gunsmoke” heeft een grijze smokey kleur, maar valt door de vorm van de sneaker toch op. De sneaker staat stoer onder een spijkerbroek maar kan ook makkelijk onder een shortje in de zomer. Met deze sneaker kan je alle kanten op! Neem HIER >> een kijkje voor meer foto’s.


5. Nike Air Max 97 Premium “Bordeaux”Nike Wmns Air Max '97

De Nike Air Max 97 Premium “Bordeaux” is een sneaker die zeker niet vergeten mag worden. De sneaker beschikt over een bovenwerk van suède en textiel voor hoogwaardig comfort. De sneaker bevat veel details, als je een basic outfit aanhebt zullen de sneakers zeker opvallen. De details van dichtbij bekijken? Klik dan HIER >>.