Release: Nike Air Max 1 Premium SC Jewel Particle Rose

Het gevoel hebben alsof je op wolken loopt. Wie wil dat nou niet! De Nike Air Max 1 Premium beschikt over de welbekende Air Max luchtsysteem op de schoen waardoor het lijkt alsof je op wolken loopt. De nieuwste Nike Air max 1 Premium SC Jewel Particle Rose Release wordt op 2 februari 2018 gereleased!

Het succesverhaal van de Air Max serie begon in 1987 met de introductie van de Nike Air Max. Samen met de strakke lijnen in het ontwerp van de sneaker en de opvallende kleuren is de Nike Air max 87 zeer snel uitgegroeid tot een van de meeste populairste sneakers ooit.

Naast de orginele kleurenstelling en retro vintage editie heeft Nike samengewerkt met verschillende street art kunstenaars, sneaker winkels en andere merken streetwear. De nieuwe Air Max 1 Premium SC ‘Jewel’ beschikt over een roze premie-suède stof en een kleine juwelen Swoosh.

Geïnteresseerd in dit juweeltje? Klikt dan HIER.


De Nike Air Max 1 Premium SC

Releasedatum: 02-02-2018 om 09:00 uur
Prijs: € 139,00
Color: Particle Rose / Metallic Gold – Desert Sand
Stylecode: 918354-601
Storelist: Klik hier >>


Images:  43einhalb

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *