De Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon verschijnt ook voor kids

Nike Air Max 1/97 x Sean Wotherspoon

Je peuter laten shinen op de crèche met deze vette sneakers? Dankzij de samenwerking tussen Sean Wotherspoon en Nike is het mogelijk! Via Instagram heeft Sean bekent gemaakt dat de Nike Air Max 97/1 ook in peutermaten beschikbaar zijn. De Nike Air Max 97/1 heeft een retro kleuren pallet en beschikt over een ribfluweel stof. Geïnteresseerd in deze sneakers? Nog even geduld! Nike heeft bevestigd dat de sneakers gereleased worden op de Air Max Dag 2018.

 

This has been the hardest secret to keep! NASH SIZE! ???? thank you @nikesportswear ✌?

A post shared by Sean Wotherspoon (@sean_wotherspoon) on

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *