Nike Air Max 180 x Comme Des Garçons “Laser Pink” pack 1 675

De Nike Air Max 180 is een sneaker die in 2018 weer helemaal een comback gaat maken. De in 1991 gereleasde sneaker gaat al heel wat jaren mee maar heeft de laatste tijd wat onder de radar gevlogen. Naast de OG colorway brengt Nike deze Nike Air Max 180 x CDG Laser Pink pack, in samenwerking met het Japanse High-End kledingmerk Comme Des Garçons, uit op 2 februari 2018.

De pack bestaat uit 3 Nike Air Max 180’s is felroze colorways, die het ontstaan van de sneaker in de jaren 90 goed nabootsen. De colorways zijn per sneaker verschillend tussen zwart, fel roze, fel rood en wit.

Alle drie de sneakers hebben wel de kleur laser pink op de upper, waarin meestal ook nog solar red is verwerkt. Een van de drie sneakers is voorzien van zwart, de andere van wit en de laatste is een samenhang van verschillende tinten laser roze.

Naar alle verwachting zal deze opvallende retro runner 2 februari wereldwijd uitkomen bij verschillende Nike retailers!


Nike Air Max 180 x Comme Des Garçons

Releasedatum: 2 februari 2018
Color: Laser Pink/Solar Red-White
Stylecode: AO4641-600Nike Air Max 180 x Comme Des Garçons

Releasedatum: 2 februari 2018
Color: Laser Pink/Solar Red-Black
Stylecode: AO4641-601Nike Air Max 180 x Comme Des Garçons

Releasedatum: 2 februari 2018
Color: Laser Pink/Solar Red-Pink Rise
Stylecode: AO4641-602


Previous ArticleNext Article

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike’s Original Air Max 95 Gradient komt terug in Solar Red 0 0

De Solar Red is klaar om terug te keren op het iconische silhouet van Nike, de Air Max 95. De colorway komt terug in het OG Gradient patroon. De ‘racing stripes’ op de middenvoet beginnen met donker Granite, net boven de zwarte middenzool. De strepen die erna boven komen verlopen naar een lichte Dust kleur tot aan de mesh hals. De Solar Red kleur is op de sneaker te zien in de doorzichtige Air unit en op de swoosh. Ook het veterstysteem en de binnenkant van de tong hebben deze opvallende kleur.

Net zoals de succesvolle “Chili Red” coloray, zal deze look een instant must have worden dankzij de combinatie tussen het helder rood en de grijstinten. Bekijk hieronder alvast de foto’s en heb nog even geduld, want 19 juli zullen de sneakers verkrijgbaar zijn. Check voor meer releases de releasekalender en houd de blogs in de gaten voor het laatste nieuws!

 


Nike Air Max 95

Releasedatum: 19 juli 2018
Prijs: €170
Colorway: White/Solar Red/Granite-Dust
Stylecode: AT2865-100
Shoplink: Klik hier >>
 

De Nike Epic React in een Belgium thema 0 11

Nike’s populaire model de Epic React blijft ons maar verbazen met nieuwe colorways! Het zou best kunnen dat de Nike Epic React een van de belangrijkste en meest invloedrijke silhouetten in de recente geschiedenis van Nike zou kunnen worden. Het model diende als de inspiratie achter de nieuwe en populaire React Element 87. Zijn enige eenheid wordt alweer gerepliceerd op een aankomende mid-cut runner. Eerder kwamen er al beelden online van deze nieuwe “Belgium” colorway waarvan gezegd wordt dat het de meest gelimiteerde release is van de hardloopschoen. Aanvankelijk werd gezegd dat dit paar zou bestaan uit rood, blauw, oranje, groen en volt, wereldwijd zou worden beperkt tot slechts 1888 paar. Maar dat is nog niet officieel bevestigd.

De Nike Epic React hardloopschoen biedt een ongeëvenaard comfort tijdens je hele run. Het Nike React foam is responsief. Het foam is licht, duurzaam en zacht. Dit samenspel van tegengestelde eigenschappen geeft je niet alleen het gevoel dat je vooruit gaat, maar maakt het hardlopen ook leuk. Nike React is ongelofelijk veerkrachtig. Het foam reageert op elke voetstap door terug te veren. Hoe meer energie je in je stappen steekt, hoe meer energie je terugkrijgt. Met React krijg je 13% meer energie terug dan met de vergelijkbare Nike Lunarlon demping. Er is helaas nog geen release info bekend over deze bijzondere sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten!


Nike Epic React ‘Belgium’

Releasedatum: TBA
Prijs: €150,-
Colorway: Volt/White/Racer Blue/Clear Emerald
Stylecode: AT0054-700


Leaked: Nike Air Max Deluxe x Skepta 0 14

Na de release van zijn op Parijs geïnspireerde Air Max 97 / BW’s eerder dit jaar, staat de Britse grime/hiphop legende Skepta weer in de schijnwerpers van Nike. Er zijn namelijk beelden opgedoken van een Air Max Deluxe x Skepta collab.

Volgens de gelekte foto’s heeft de sneaker een zwart bovenwerk met een statisch wit patroon en reflecterende details, knikkend naar de lo-fi VHS-stijl die Skepta voor veel van zijn muziekvideo’s gebruikt. “8 juni 2014” is te zien aan de zijkant van de schoen, dit is een verwijzing naar de releasedatum van “That’s Not Me,” Skepta’s grootste hit tot nu toe die hem een ​​”Best Video” award opleverde tijdens de 2014 MOBO Awards . “Never Sleep On Tour” verschijnt ook in hetzelfde lettertype op de binnenzijde van de schoen, en verwijst naar het hectische tourschema van de muzikant. Zwarte kunststof overlays en unieke hakdetails maken de look van het bovenwerkaf , terwijl een rode Air-unit voor een finishing touch van contrast en comfort zorgt.

Er is helaas nog geen release info bekend over deze bijzondere sneaker. Houd voor updates onze blogs en onze release kalender in de gaten! Als je dit wel een tof model vindt dan is de OG Air Max Deluxe misschien wat voor jou.