Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange “Just Do It”

30 jaar geleden werd de iconische quote “Just Do It” door Nike gebruikt. Tegenwoordig is de korte zin zo herkenbaar dat sportgigant Nike direct in connectie wordt gebracht met de quote. Om de 30e verjaardag van deze quote te vieren brengt Nike verschillende modellen (Air Force 1, Air Max 1 en de Air Max 95) uit die voorzien zijn van de “Just Do It Make-Over”. Aanschouw de Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange “Just Do It”.

Deze colorway bestaat uit de meest herkenbare oranjekleur die Nike door de jaren heen op ontelbare verschillende schoenendozen gebruikt heeft. Naast de oranjekleur zijn ook retro patches, swooshes en “Just Do It” branding over de gehele sneaker te vinden. We hebben nog geen vaste releasedatum voor de pack maar het ziet er naar uit dat hij tijdens de herfst uit zal komen.

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange “Just Do It”

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Color: TBA
Stylecode: 905345-800
Storelist: >> Klik Hier <<

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange

Nike Air Force 1 ’07 PRM Orange

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *