Release: Nike Air More Money “British Pound” en “French Euro” 0 629

In 1996 kwamen de Air Money en Air More Uptempo uit. Deze sneakers zorgden voor een revolutie in de sneakerwereld door het bizarre design en de vele Air pockets. 21 jaar later leidt het spoor naar de Air More Money, een gewaagde combinatie van de twee. Voor europa komen er twee releases beschikbaar, namelijk de Nike Air More Money “British Pound” en “French Euro”

De Nike Air More Money “British Pound” heeft een bovenlaag die kan worden verwijderd om de sneaker te personaliseren en Britse details zoals de Union Jack en het Britse Pond-teken op de hak. De Air Sole units lopen over de hele lengte van de voet voor comfortabele demping en een stuiterende look.

De Nike Air More Money “French Euro” heeft een bovenlaag die kan worden verwijderd om de sneaker te personaliseren en Franse details zoals de nationale vlag en het euroteken op de hak. De Air Sole units lopen over de hele lengte van je voet voor comfortabele demping en een stuiterende look.

Deze twee inflatie gevoelige Air More Money’s hebben het op jou gemunt en is een excuus om hebberig te worden. Beide sneakers worden op 11 januari 2018 gereleased via Nike.com.


Nike Air More Money “British Pound”

Release: 11 januari 2018
Prijs: €170,-
Color: Barely Grey/Black
Stylecode: AJ7383-002
Storelist: Klik hier >>

Nike Air More Money


Nike Air More Money “French Euro”

Release: 11 januari 2018
Prijs: €170,-
Color: Midnight Navy/Metallic Gold
Stylecode: AJ7383-400
Storelist: Klik hier >>

Nike Air More Money

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KixFix // Weekly Rotation #2 0 6

Het is weer maandag en dat betekend weer een nieuwe video van mij, kixFix. Dit keer weer een ander soort video namelijk een Weekly Rotation video. Hierin laat ik zien welke kicks ik de afgelopen week heb gedragen en vertel ik wat info over elk paartje. Enjoy and have a nice monday!

Iedere week, op maandag 5 uur, zal er een nieuwe video verschijnen op de pagina van Sneakerjagers, stay tuned! Klik hier om naar mijn youtube kanaal te gaan.


Ben je helemaal fan van een sneaker die je tijdens de video van KixFix hebt zien langskomen? Hieronder hebben wij de stylecodes en de linkjes verzameld!

Nike Sb Zoom Air Regime – 314067-201

Adidas Superstar Kareem Campbell – c77601

Nike Air Max 1 Jewel Metallic Gold – AA0512-100

Nike Air Max 1 Desert Sand – AH8145-200

Nike SB Dunk High Gasparilla – 313171 028

Jordan 1 Bred 2016 – 555088 001

Nike SB Dunk High ‘Bloody Sunday’ – 313171 005

 

Eerste blik op de Off-White x Nike Air Max 90 “Desert Ore” 0 41

Nadat we een eerste kijk hebben gehad op de Off-White x Nike Air Max 90 ”Black”, hebben we nu een eerste blik op de ”Desert Ore”. Virgil Abloh en Nike zitten niet stil en hebben weer een klassiek Air Max model gebruikt.

Dit keer heeft de Off-White x Nike Air Max 90 een olijf gekleurd mesh. De sneaker beschikt over leer en TPE draad waarmee het bovenwerk is vast gestikt. Op de zijkant van de sneaker is een grote opvallende Swoosh te vinden in een roze/oranje kleur. Er zitten ook typografische industriële prints op de zijkant. Uiteraard is er ook de typische verwijderbare Off-White zip-tie.

Er is nog geen officiële releasedatum bekend. Klik hier voor meer informatie over de Off-White x Nike Air Max 90 ‘Black”.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Off-White x Nike Air Max 90 ”Desert Ore”

 

Nieuw! De AM Nike Air Max 97 NRG “Jacket Pack” 0 20

Er is een nieuwe colorway van de Air Max 97! De nieuwe colorway is genaamd ”Jacket Pack” en is de ideale herfst sneaker! De sneaker heeft kleuren in een combinatie van Team Red en Midnight Spruce. De Air Max 97 is een van Nike’s meest populaire sneakers. De Air Max 97 had als allereerste een Air Unit over de volledige lengte van de zool.

De nieuwe Air Max 97 ”Jacket Pack” beschikt over een plaid patroon. Het patroon is in verschillende kleuren op de sneaker. Deze 97 is meer limited dan normaal, dat is te zien aan de seizoensgebonden details. De donker groene, rode en paarse details maken dit de perfecte herfst sneaker. De door Christian Tesser ontworpen Air Max 97 is vanaf nu verkrijgbaar bij verschillende webshops!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 NRG ”Jacket Pack”

Colorway: Team Red/Midnight Spruce
Stylecode: AT6145-600
Prijs: €190,-
Shoplink >>