Nieuwe Nike Air Max 1 colorways op komst! 1513

2018 staat voor de deur en dat betekent natuurlijk dat de merken weer al hun verwachtingen moeten overtreffen om het jaar ervoor te doen vergeten. Uiteraard geldt dit als geen ander voor Nike en dan met name in Nederland met de Nike Air Max 1. Zodra er weer een nieuwe colorway van de Air Max 1 uitlekt, staan we klaar om onze ongezouten meningen te uiten. Gelukkig verschillen smaken en weet Nike altijd een zo breed mogelijk publiek te bereiken.

Voor begin 2018 staan er weer nieuwe colorways van de Nike Air Max 1 op de agenda. Zo zullen o.a. de Nike Air Max 1 White/University Red-Cool Grey, Nike Air Max 1 White/Black-Wolf Grey, Nike Air Max 1 White/Gym Blue-Light Pumice-Black en de Nike Air Max 1 Yellow/Black-Cool Grey begin 2018 gereleased gaan worden. Zoals op de foto’s te zien zijn de uppers van deze colorways opgebouwd uit een suede/mesh combinatie en is afgewerkt met een witte midzool.

Een exacte release datum is er nog niet, maar we verwachten ze eind januari of begin februari. Uiteraard zijn wij benieuwd naar jullie mening en welke colorway jouw favoriet is.

Nike Air Max 1 White/University Red-Cool Grey
Color: White/University Red-Cool Grey
Stylecode: AH8145-100
Prijs: €140,-
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 White/Black-Wolf Grey
Color: White/Black-Wolf Grey
Stylecode: AH8145-101
Prijs: €140,-
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 White/Gym Blue-Light Pumice-Black
Color: White/Gym Blue-Light Pumice-Black
Stylecode: AH8145-102
Prijs: €140,-
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier >>


Nike Air Max 1 Yellow/Black-Cool Grey
Color: Yellow/Black-Cool Grey
Stylecode: AH8145-001
Prijs: €140,-
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 krijgt een Panda colorway met Pony Hair! 3

2019 staat helemaal in het teken van de Air Jordan 1. Met al een aantal keiharde releases gepland, zoals de Travis Scott 1’s en de Defiant Couture , draait het Air Jordan Brand op volle toeren. De volgende ‘Panda’ colorway is geïnspireerd op een wat minder bekende release, de Nike Dunk High ‘Panda’ uit 2008. 

De Air Jordan 1, wellicht het bekenste Air Jordan model wat er bestaat. Door de jaren heen is het model talloze keren aangepast of in frisse nieuwe colorways uitgebracht. Met een retake op de Nike Dunk High ‘Panda’ zet Jordan Brand weer iets neer waar we allemaal naar uit kunnen kijken.

De naam ‘Panda’ geeft natuurlijk al heel veel weg. Met een zwart en wit bovenwerk kun je eigenlijk nooit de fout ingaan. Jordan gooit er nog een schepje bovenop door een aantal leuke details toe te voegen. Met een bovenwerk waarvan de basis gemaakt is van een mooi natuurlijk leer zijn de zwarte pannels gemaakt van pony hair.

Het pony hair materiaal loopt door van de mudguard tot de heel collar en de Swoosh. Op de sidepannel is een 3d Jordan Wing logo aangebracht met grijze outlines. Het subtiele bovenwerk rust op een simpele witte midsole/zwarte outsole combo.

Een officiele release is helaas nog niet bevestigd door Nike of Jordan Brand maar we gaan er vanuit dat ze rond april 2019 zullen verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Panda
Panda
Panda
Panda
Panda
Pictures by: In5Factory


Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’ 6

De Nike Air Max 90 is een van de meest geliefde sneakers van Nike. Door de jaren heen heeft deze sneaker veel colorways gehad en er wordt er nu weer een aan toegevoegd!

De iconische Nike Air Max 90 krijgt nu een nieuwe colorway met neon accenten erin. De sneaker zelf heeft een grijze basis en een zwarte mudguard. Als accenten worden de jaren 90 fuchsia en volt neon kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn terug te vinden in een deel van de midsole en op het logo van Nike. De neon kleuren springen er echt goed uit en geven zo de neon look aan de sneaker. Als laatst wordt de sneaker afgemaakt met een witte midsole, zwarte outsole en grijze veters.

De sneaker wordt later in maart verwacht en gaan rond de €140,- kosten. Check hieronder de foto’s van deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Binnenkort: Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ 53

Na het overweldigende succes van de Nike Air Max 1 ‘Leopard’ komt Nike met een nieuwe ‘Animal’ georiënteerde sneaker, namelijk de Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’.

Wat direct opvalt aan de Nike Air Max 1 Premium Animal zijn de gekleurde ‘Snake’ details die gebruikt zijn voor de Swoosh en overlays. Zo gaat de buitenste Swoosh gekleed in een roze gekleurde slangenprint en het binnenste in het groen. De hiel is bekleed met een rood gekleurde slangenprint. Verder heeft de toebox overlay een snake print gekleurd in het geel. De sneaker heeft voor de rest een witte basis als upper met een witte midsole en outsole.

De Nike Air Max 1 Premium Animal ‘Snake’ BV1977-100 is één van de 3 uit de Nike Animal ‘Snake’ pack. Naast deze Air Max 1 verschijnt deze Animal ‘Snake’ colorway namelijk ook op de Nike Air Force 1 en de Nike Air Max 98.

Heel even waren ze vandaag (20.02) al verkrijgbaar, maar inmiddels staat er ‘binnenkort verkrijgbaar’ bij de sneakers. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar houd vooral de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal
Nike Air Max 1 Premium Animal