Neymar’s Nike Mercurial Puro Fenomeno 1021

Wij hebben het privilege gehad dat wij de Nike Mercurial Neymar Puro Fenomeno al in handen hebben gehad voordat ze gereleased zijn. Wij hebben ze getest en kunnen je het volgende over de voetbalschoen vertellen.

De schoen is geïnspireerd op de voetbalschoenen van Ronaldo Lima die hij droeg op het WK in 1998. De slogan die Nike dan ook uitbrengt bij de nieuwe voetbalschoenen van Neymar Jr. is als volgt: “There is only one. Until another arises”. Dit is dan te relateren aan het feit dat er een nieuwe Braziliaanse legende is opgestaan.

Wij hebben de schoenen in handen gehad maar ook aan de voeten. Naast dat ze geweldig zitten en het uiteraard een uniek exemplaar is kan ik er het volgende over vertellen.

De schoenen hebben zoals te zien is op de foto een chrome kleur waarbij er Volt (geel/groen) en Racer Blue (blauw) strepen over de schoen zitten wat geïnspireerd is op de schoenen van Ronaldo uit 1998. Of het bewust is dat dit ook de kleuren zijn van de Braziliaanse vlag (het geel/groene) dat durf ik niet te zeggen maar het zou zomaar een achterliggende gedachte kunnen zijn.

De schoen is uit de collectie van de Nike Mercurial Vapor wat betekend dat die beschikt over een ACC (All Conditions Control) technologie van Nike. Deze technologie houdt in dat je met alle weersomstandigheden altijd een goede controle houdt over de bal. Dit staat dan ook gedrukt op de tong van de schoen.

Op de hak staat de naam van Neymar in plaats van Mercurial, dit is dan ook te wijten aan de signature boot die hij verdient heeft.

Op de binnenkant van de linkerschoen staat de tekst “Ousadia” en op de rechterschoen “Alegria”. Dit betekend durf en plezier, dit staat op de schoenen omdat dit kenmerkend is voor de speelstijl van Neymar Jr.

De Puro Fenomeno van Neymar worden zeer gelimiteerd uitgebracht dus wees er snel bij en shop ze hier.

Nike Mercurial Vapor “Puro Fenomeno” releasedatum

Color: Chrome/Volt/Racer Blue
Releasedatum: 21-12-2017
Storelist: >> Klik hier <<

Previous ArticleNext Article

Nike Air Max 90 Essential ‘Neon’ 6

De Nike Air Max 90 is een van de meest geliefde sneakers van Nike. Door de jaren heen heeft deze sneaker veel colorways gehad en er wordt er nu weer een aan toegevoegd!

De iconische Nike Air Max 90 krijgt nu een nieuwe colorway met neon accenten erin. De sneaker zelf heeft een grijze basis en een zwarte mudguard. Als accenten worden de jaren 90 fuchsia en volt neon kleuren gebruikt. Deze kleuren zijn terug te vinden in een deel van de midsole en op het logo van Nike. De neon kleuren springen er echt goed uit en geven zo de neon look aan de sneaker. Als laatst wordt de sneaker afgemaakt met een witte midsole, zwarte outsole en grijze veters.

De sneaker wordt later in maart verwacht en gaan rond de €140,- kosten. Check hieronder de foto’s van deze awesome sneaker!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike Air Max 720 Saturn RELEASE info 43

De Nike Air Max 720 Saturn maakte zijn debuut tijdens het All-Star Weekend in het zwart met geel. Nu in een gloednieuwe colorway. Dit is een combinatie van wit, zwart en university rood. De release hiervan is op zaterdag 23 februari.

Met de aanloop naar Air Max Day op 26 maart laat Nike zien wat de Air Max 720-technologie kan doen met een sneaker. De Air Max 720 is een speciaal model, vanwege de Air Max unit, de bijzondere zool en het high-top model. Hierdoor krijgt de sneaker een vrij futuristisch uiterlijk. We hebben meerdere colorways gezien van de Air Max 720. Nu met een nieuw Air Max 720-model dat de ‘Saturn’ wordt genoemd. Het debuut van deze sneaker was tijdens het All-Star Weekend in een zwart en gele colorway en zag eruit als een race-schoen die je zou zien als Moto-GP. Nike komt terug met nog een gloednieuwe colorway van de Air Max 720 Saturn. Deze keer in wit, zwart en university rood.

Nike Air Max 720 Saturn ‘White’

Deze schone colorway heeft een basis van wit met zwarte details zoals: de veters, de tong, en enkele zwarte strepen aan de zijkant. De Nike Swoosh is rood omlijnd. Er is ook een ritssluiting aan de zijkant die de Swoosh eigenlijk doorsnijdt. Op de rits staat Nike Air Max wat je met het ritsen open haalt. Het is een vrij innovatief ontwerp dat mee gaat met de tijd. De Air unit is verbonden aan de sneaker. Hierdoor is de sneaker een compleet geheel. Beide colorways van de Nike Air Max 720 Saturn sluiten goed op elkaar aan. Het model is exact hetzelfde.

De release van deze gloednieuwe sneaker is op zaterdag 23 februari en zal rond de €200,- gaan kosten. Benieuwd waar je de Nike Air Max 720 Saturn kan bemachtigen? Check dan de releasekalender.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox. 

Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Nike Air Max 720 Saturn
Images by Nike

Unboxing: Mizuno Wave Rider 1 33

Er staat een nieuwe unboxing video online. In deze video vind je twee nieuwe colorways van de Mizuno Wave Rider 1. Check hieronder de video!

Mizuno bestaat als sinds 1907 en is een van de oudste sportmerken op de markt.
Op 16 februari kwam dan ook het nieuwe Mizuno 90’s Athletic pack uit, een pack dat geïnspireerd is op het succes van de periode in de jaren ’90.

De jaren ’90 waren erg succesvol voor Mizuno. De nieuwe sneakers zijn dan ook een throwback naar de jaren ’90 en dan vooral naar de hardlooplijnen. In dit pack zitten drie paar Wave Rider’s die stuk voor stuk klassieke jaren ’90 colorways hebben. De ‘Nasturtium’ heeft een witte basis van mesh en leer. Deze witte kleur wordt aangevuld door verschillende panelen die in het blauw komen. Als eye-catcher is er gebruik gemaakt van een rood-oranje kleur die goed contrasteert tegen de andere kleuren. De mudguard valt wel het meest op met zijn blauw met rode print. De andere twee colorways hebben de zelfde details maar komen in het zwart met rood en roze met blauw.

Het model past vandaag de dag perfect in het straatbeeld. Door zijn uitgesproken en ‘bulky’ zool sluit het aan bij de ‘dad-shoe’ trend. Met deze drop legt Mizuno dan ook een goede link tussen het verleden en het hedendaagse modebeeld. Check hier onder alle foto’s en release informatie van het Mizuno 90’s Athletic pack.

Afbeeldingen: Mizuno

Afbeeldingen: Mizuno

Afbeeldingen: Mizuno