De Kendrick Lamar x Nike Cortez maakt indruk.

Afgelopen oktober zagen we al een eerdere samenwerking met Nike en de populaire Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar Duckworth. Je kent hem vast van het nummer ‘Humble’ Toen met een prachtige bordeauxrode Cortez met ‘Damn’ tekst op de tong en ‘KL’ initialen op de hiel.

Vandaag zagen we de eerste foto van een nieuwe samenwerking. Opnieuw een Cortez. Een contrast van rood en wit met een grote witte swoosh aan de zijkanten en een klassieke Cortez zool. Het lint wat langs de tong loopt heeft de tekst ‘do not trip’ en er zijn Chinese letters geborduurd op de voorvoet van de sneakers. Er is nog geen datum van release bekend. Ook weten we op dit moment nog niet waar deze Nike Cortez verkrijgbaar zal zijn. Sneakerjagers houdt je als vanzelfsprekend op de hoogte. Andere colorways en modellen van de Nike Cortez vindt je HIER.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *