Limited edition Nike Tiempo ‘Corazón y Sangre’ voor Sergio Ramos 892

Nadat Cristiano Ronaldo een limited edition voetbalschoen heeft gekregen in een goud met witte colorway is het nu ook de beurt aan Sergio Ramos. Dit wordt de eerst keer dat er speciaal voor Sergio Ramos een schoen ontworpen wordt. De speler van Real Madrid en het Spaanse nationale elftal krijg een schoen omdat hij altijd loyaal is geweest. De Nike Tiempo Legend VII krijgt dan ook de naam “Corazón y Sangre” oftewel (Heart and Blood).

De schoen wordt in een beperkte oplage gemaakt (4000 stuks totaal) en is dan ook een echte limited edition voetbalschoen. Hij komt uit op 19 december om 09:00 via deze link.

Sergio Ramos heeft uiteraard ook invloed gehad bij het ontwerpen van de voetbalschoen en dat is dan ook te zien. Zo is de schoen gemaakt van wit/parel kleurig leer dat is geïnspireerd op zijn voorliefde voor de witte Andalusian paarden. Dit is ook terug te zien op de achterkant van de schoen waar in de letter R een hoefijzer verwerkt zit (omdat we van details houden).

De zool is van chrome in de kleuren van de Spaanse vlag wat de eer geeft aan zijn vaderland. Daarnaast vindt hij familie erg belangrijk en dat is dan ook terug te zien in de schoenen. Op het goud gele gedeelte van de schoen staat dan ook het woord “familia”. Ook zijn de namen van de kinderen terug te zien op de zool van de schoen en in gouden tekst bij de hak. Op de zool staan de namen Sergio Jr. en Marco in het hart dat afgebeeld staat. Daarnaast staan de initialen RnR op de tong van de schoen wat een eerbetoon is aan zijn vrouw Rubio.

In de binnenkant van de schoen staat de tekst: “Hambre Caracter Pasión” dit ten ere van zijn speelstijl. Wat ook erg opvallend is dat de tekst 90+ in het hart staat, dit staat voor het scoren van late (en tevens belangrijke) goals. Kort samengevat bevat deze schoen genoeg details.

Wij zijn erg enthousiast over deze gelimiteerde schoen van Sergio Ramos. Laat ons weten wat jij ervan vindt.

Nike Tiempo Legend VII ‘Corazón y Sangre’

Color: WHITE/METALLIC GOLD
Stylecode: 897796-102
Releasedatum: 19 December 2017 om 09:00 uur
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Nike ‘Denim’ Pack // release reminder 2

Vrijdag, 24 mei, is het dan eindelijk zo ver. 3X1 released dan in samenwerking met Nike het ‘Denim’ pack. In totaal komen er 3 colorways uit van de samenwerking, ‘Selvedge Denim’, ‘Black Selvedge Denim’ en ‘Raw Denim’. Echter verwachten wij dat de laatstgenoemde exclusief wordt en misschien later zal uitkomen.

Twee iconen uit verschillende branches zijn samengekomen. Nike heeft in samenwerking met de spijkerbroekenfabrikant uit New York, 3X1, een speciale Air Force 1 vernieuwd met premium selvedge denim. Dit wordt gedaan als eerbetoon aan twee merken die houden van hun vak. Sinds 1982 zijn er minimaal 1500 verschillende varianten geïntroduceerd op de Air Force 1. Dit is de eerste keer dat het iconische design is uitgerust met selvedge denim.

De Air Force 1 werd in 1982 geïntroduceerd en door dit model veranderde het design van basketbalschoenen radicaal, op zowel courts binnen als buiten. Het was overigens ook de eerste schoen met Nike Air.

Op vrijdag 24 mei komen 2 colorways uit van de samenwerking tussen 3X1 en Nike via nike.nl. De ‘Raw Denim’ colorway zal exclusief zijn, maar komt later misschien alsnog uit. De 2 colorways die vrijdag uitkomen gaan €112,- kosten. Scrol naar beneden voor mooie, duidelijke foto’s van de 3 colorways. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste sneakernieuws!


Images by: 43einhalb

Images by: 43einhalb

Images by Nike

Nike Air Tech Challenge 2 keert terug in de originele colorway 13

De Nike Air Tech Challenge 2 komt terug in de originele colorway, namelijk ‘Hot Lava’. De eerste release van deze sneaker vond plaats in 1990. Deze sneaker heeft een aantal jaar geleden al een re-release gehad, maar komt nu weer terug. Nieuwsgierig naar de Nike Air Challenge 2 ‘Hot Lava’? Lees dan snel verder!

In 1990 bracht Nike Voor het eerst de Nike Air Tech Challenge 2 uit in samenwerking met Tennisser Andre Agassi die op dat moment werd gesponsord door het bekende sportmerk. Deze man was een opvallend icoon in de tenniswereld dankzij zijn, voor in die tijd, opvallende kledingstijl en lange wilde haren met een haarband. De sneaker kreeg een uiterlijk dat perfect past bij de uitstraling van Andre Agassi. Een combinatie van een aantal basiskleuren met één felle kleur.

De details

De Nike Air Tech Challenge 2 heeft een upper die bestaat uit een witte basis. Hier overheen vind je een aantal overlays in de kleuren zwart, grijs en wit, maar ook de kleur Hot Lava vind je terug op deze sneaker. Een aantal elementen op de upper zijn zwart gekleurd met daar overheen een soort verfspatten patroon in het Hot Lava. Deze felle kleur op de donkere achtergrond zorgt voor een mooi en opvallend contrast. Verder zie je deze kleur terugkomen op de Swoosh en in het Nike logo op de tong. De upper is geplaatst op een simpele witte midsole met daarin een klein stukje zichtbare Air Unit. De outsole is een combinatie van de kleuren die te zien zijn op de upper, dus ook de kleur Hot Lava komt hierop terug.

Op dit moment is er alleen nog een US release bekendgemaakt. Daar zal de Nike Air Tech Challenge 2 ‘Hot Lava’ aankomende vrijdag 24 mei releasen. Voor Europa is er helaas nog geen releasedatum bekend. Houd dus onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over deze sneaker. Bekijk ondertussen gedetailleerde foto’s hieronder.


Images by: Nike
Uitgelichte afbeelding: Release 2016 – Asphaltgold

Air Jordan 1 Low Slip krijgt de ‘Black Toe’ colorway 8

Air jordan gaat lekker met het uitbrengen van nieuwe colorways op verschillende modellen. Zo zagen we laatst al verschillende colorways verschijnen op de Air Jordan 1. Air Jordan geeft echter vaak ook klassieke colorways aan een nieuw sneakermodel. Dit keer is de Air Jordan 1 Low Slip aan de beurt. Deze sneaker krijgt de herkenbare ‘Black Toe’ colorway.

De details

De Air Jordan 1 Low Slip krijgt dus de ‘Black Toe’ colorway. Deze colorway wordt niet heel vaak uitgebracht. Dus wanneer Air Jordan deze colorway weer toevoegt op een sneaker, zijn deze paartjes vaak erg gewild. De ‘Black Toe’ staat bekend om de witte toebox met daaromheen een zwarte mudguard. De gehele upper is gemaakt van leer, alleen de Swoosh is gecreëerd met wit stiksel. De zwarte mudguard rondom de toebox wordt bovenlangs doorgetrokken over de witte zijkanten van de sneaker. Achterop de hak vind je de bekende rode kleur die altijd terugkomt in de ‘Black Toe’ colorway. Daarboven is een zwart element geplaatst waarop het Air Jordan Wings logo te vinden is in het wit.

Dit Wings logo is echter niet de enige branding dat terug te vinden is op deze sneaker. Het label wat je vaak alleen op de achterkant van tong vindt, loopt nu namelijk ook over de voorkant van de tong. Op dit label vind je verschillende soorten Nike branding. Ook achterop de hiel zie je een klein stuk van dit label terugkomen. De upper is geplaatst op een witte midsole met daaronder een outsole in dezelfde kleur rood als op de upper. Dit maakt de ‘Black Toe’ colorway helemaal af.

Wanneer de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’ zal releasen is helaas nog niet bekend, maar we verwachten dat deze sneaker snel uit gaat komen. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws over dit model. Bekijk hieronder alvast de foto’s van de Air Jordan 1 Low Slip ‘Black Toe’.


feature image
Images by: Nike