KangaROOS x Jägermeister

Weet jij als je gaat stappen ook niet welke sneakers je aan moet? Maar giet jij jezelf wel de hele avond vol met Jägerbombs (een combinatie van Jägermeister en energy). Dan is er nu de perfecte oplossing voor jou. De alcoholproducent Jägermeister komt namelijk met hun eerste sneaker. Deze sneaker is gemaakt in combinatie met het Duitse merk KangaROOS.

De sneaker is in de colorway zoals de fles van Jägermeister ook is. Hij bestaat uit de kleuren: groen, wit, zwart en oranje.

Op de hak van de schoen staat een heel mooi detail van het logo van Jägermeister zoals hieronder te zien is op de foto.

Je zou het wellicht al verwachten maar de sneaker is gemaakt van hertenleer wat natuurlijk verwijst naar het logo van Jägermeister. Daarnaast krijg je 3 setjes veters erbij en de sneaker wordt geleverd in een houten kist. Wat ons betreft is het een echte musthave voor de ware Jägermeister liefhebber!

KangaROOS x Jägermeister

Color: Groen/Oranje/Wit/Zwart
Stylecode: 4702J-000-8000
Releasedatum: 16 December 2017 om 10:30 uur
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *