Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork 0 415

Op 7 december 2017 komt exclusief op de Nike SNKRS app de Air Force 1 uit van Cristiano Ronaldo. Eerder dit jaar werd al de Nike Air Max 97 gereleased met de “Golden Patch”. De Golden Patch staat voor het verhaal dat Cristiano Ronaldo vroeger maar 2 paar schoenen had. 1 paar was voor school en die was altijd helemaal netjes, het andere paar was voor het voetballen. Het paar voor het voetballen kreeg natuurlijk veel slijtage, maar omdat ze vroeger niet zoveel geld hadden moest de schoen telkens opnieuw gemaakt worden. Hierdoor ontstonden er lagen op de schoen, ook wel een “patch”. Met de Golden Patch wil Nike laten zien waar Ronaldo is begonnen en waar hij nu is.

Maar nu op 7 december om 16:00 wordt de Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork gereleased. Dit is op de dag dat Cristiano Ronaldo hoogstwaarschijnlijk zijn 5de Ballon d’Or gaat ophalen. De Air Force 1 is een wit leren schoen met verschillende gouden details. Zo heeft de schoen de volgende details:

– De lacetag voor op de schoen is van goud waarop de AF1 staat.

– Het tonglabel is van goud waarop de tekst Air Force staat met het Nike logo

– De hak heeft een gouden plaat. Op de linkerhak staat CR7 en op de rechter Nike Air met de bekende Swoosh.

– De Swoosh is van goud en bestaat uit “verschillende” stukken. Hierdoor lijkt het alsof er elke keer opnieuw een stuk stof is opgemaakt.

– In de binnenkant van de schoen staat de handtekening van Cristiano Ronaldo.

De schoen wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage dus wees er snel bij.

Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork

Color: White/ Metallic Gold/ White
Stylecode: AQ0666-100
Prijs: €100,-
Releasedatum: 7 december 2017 om 16:00 uur
Storelist: Klik hier >>

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Converse One Star Low “Cotton Candy” pack 0 28

Converse One Star Low is terug met een nieuw drietal aan colorways. Dit keer zijn het de hele zoete pastelkleuren: Light Orchid, Dried Bamboo and Blue Chill. Vandaar ook de passende naam Cotton Candy.

Voor de upper is premium leer gebruikt en voor het contrast zijn de veters en zolen wit. De schoen is natuurlijk niet compleet zonder het klassieke One Star logo. Eerder dit jaar is er al een andere collectie van Converse uitgekomen in samenwerking met Tyler the Creator, die erg vergelijkbaar is aan het Cotton Candy pack. Die collectie heet Golf Le Fleur en is 18 januari uitgekomen. Er was een hele hype rondom deze collectie maar ze zijn nog wel verkrijgbaar. Dus kan je echt niet wachten op dit Cotton Candy pack, is het misschien een optie op voor deze te gaan. Je kan ze bestellen via Snipes. Als je het Cotton Candy pack toch net iets leuker vindt, kan je ze vanaf 1 maart bestellen op de website van Converse. Wil je op de hoogte blijven? Houd dan onze releasekalender in de gaten.

Converse One Star Low ‘Golf Le Fleur’ 

Converse One Star Low

Verwachte prijs: €85
Colorways: Blue Chill
Stylecode: 159768CConverse One Star Low

Verwachte prijs: €85
Colorways: Dried Bamboo
Stylecode: 159493CConverse One Star Low

Verwachte prijs: €85
Colorways: Light Orchid
Stylecode: 159492C


Images by: featuresneakerboutique.com

Binnenkort: Nike Air Max 1 Women’s Pack 0 41

De Nike Air Max 1 blijft een van de meest geliefde sneaker voor veel sneakerliefhebbers. De eerste sportschoen van Nike die een zichtbare ‘air bubble’ had was zijn tijd ver vooruit in 1987. Met zijn onmiskenbare vormen en een heerlijk loopcomfort is het een moderne klassieker. Nu komt er speciale Nike Air Max 1 Women’s Pack aan.

Nike komt op 12 maart met een Air Max 1 pack waarin vier verschillende colorways zitten. Deze Air Max 1 pack geeft een knipoog naar de originele colorways waar de Air Max 1 zo bekend mee is geworden, met als uitschieter de Obsidian colorway. Deze colorway is bijna een exacte re-issue van de Nike Air Max 1 Obsidian release uit 2003. Met een roze, groene, zwarte en navy colorway is er voor ieder wat wils!

Check hieronder de foto’s van alle sneakers uit het Nike Air Max 1 Women’s Pack.


Nike Air Max 1 Women’s “Navy”

Releasedatum: 12 maart 2017
Prijs: €140,-
Colorway: Obsidian/Dark Navy
Stylecode: 319986-104
Storelist: <<Klik hier >>Nike Air Max 1 Women’s “Vast Grey/Particle Rose”

Releasedatum: 12 maart 2017
Prijs: €140,-
Colorway: Vast Grey/Particle Rose-Gunsmoke
Stylecode: 319986-032
Storelist: <<Klik hier >>Nike Air Max 1 Women’s “White/Olive”

Releasedatum: 12 maart 2017
Prijs: 140
Colorway: White/Olive
Stylecode: 319986-105
Storelist: <<Klik hier >>Nike Air Max 1 Women’s “Sail/Black”

Releasedatum: 12 maart 2017
Prijs: €140,-
Colorway: Sail/Black
Stylecode: 319986-106
Storelist: <<Klik hier >>


Size? brengt binnenkort nog een exclusieve editie uit! 0 31

De Britse retailer Size? heeft de laatste tijd al een hele reeks exclusieve sneakers gereleased. Deze keer nemen we een kijkje bij de adidas EQT Support Mid in “OG Blue”.

Size? zal een nieuwe exclusieve colorway van de EQT Support Mid uitbrengen, met onderdelen van het 1991 EQT DNA van het merk. Met die gedachte in het achterhoofd, begon adidas begin 2017 om hun EQT-lijn een nieuw leven in te blazen. Dit deden ze door lichtere en meer innovatieve materialen aan de schoenen toe te voegen.

Deze EQT Support Mid versie combineert de “OG Blue” kleur met witte en zwarte details. De upper van de sneaker is volledig voorzien van Primeknit. Houd onze Facebook en de releasekalender in de gaten voor de releasedatum!

adidas EQT Support Mid

adidas EQT Support Mid

adidas EQT Support Mid

adidas EQT Support Mid

Images by: Size?