Skip to content
Where to Cop

Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork

6 december 2017 14:34
Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork

Op 7 december 2017 komt exclusief op de Nike SNKRS app de Air Force 1 uit van Cristiano Ronaldo. Eerder dit jaar werd al de Nike Air Max 97 gereleased met de “Golden Patch”. De Golden Patch staat voor het verhaal dat Cristiano Ronaldo vroeger maar 2 paar schoenen had. 1 paar was voor school en die was altijd helemaal netjes, het andere paar was voor het voetballen. Het paar voor het voetballen kreeg natuurlijk veel slijtage, maar omdat ze vroeger niet zoveel geld hadden moest de schoen telkens opnieuw gemaakt worden. Hierdoor ontstonden er lagen op de schoen, ook wel een “patch”. Met de Golden Patch wil Nike laten zien waar Ronaldo is begonnen en waar hij nu is.

Maar nu op 7 december om 16:00 wordt de Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork gereleased. Dit is op de dag dat Cristiano Ronaldo hoogstwaarschijnlijk zijn 5de Ballon d’Or gaat ophalen. De Air Force 1 is een wit leren schoen met verschillende gouden details. Zo heeft de schoen de volgende details:

– De lacetag voor op de schoen is van goud waarop de AF1 staat.

– Het tonglabel is van goud waarop de tekst Air Force staat met het Nike logo

– De hak heeft een gouden plaat. Op de linkerhak staat CR7 en op de rechter Nike Air met de bekende Swoosh.

– De Swoosh is van goud en bestaat uit “verschillende” stukken. Hierdoor lijkt het alsof er elke keer opnieuw een stuk stof is opgemaakt.

– In de binnenkant van de schoen staat de handtekening van Cristiano Ronaldo.

De schoen wordt uitgebracht in een gelimiteerde oplage dus wees er snel bij.

Nike Air Force 1 CR7 Golden Patchwork

Color: White/ Metallic Gold/ White
Stylecode: AQ0666-100
Prijs: €100,-
Releasedatum: 7 december 2017 om 16:00 uur
Storelist: Klik hier >>